Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

Laba diena.
QUOTE(Julsita @ 2013 04 15, 20:45)
O tikrai taip vadinasi? Aš nieko tokio nerandu  g.gif

Трио http://kinozal.tv/de...s.php?id=667379

QUOTE(Ramsius @ 2013 04 15, 23:16)

Gulim su Rapolu ligoninėj.

Stiprybės vaikinui ir mamytei 4u.gif

Pradėjau Maskovskaja saga. Antrą seriją įpusėjau, nu nekabina g.gif Mačiusioms - patiko? Žiūrėt toliau?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 04 16, 10:14)

Pradėjau Maskovskaja saga. Antrą seriją įpusėjau, nu nekabina g.gif  Mačiusioms - patiko? Žiūrėt toliau?

Ir manes neuzkabino,nebeziurejau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 04 16, 09:14)
Pradėjau Maskovskaja saga. Antrą seriją įpusėjau, nu nekabina g.gif  Mačiusioms - patiko? Žiūrėt toliau?

man patiko labai. vienas geresnių matytų serialų cool.gif

labas rytas 4u.gif

Ramsiaus Rapolui 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit, stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 04 16, 09:38)
man patiko labai. vienas geresnių matytų serialų  cool.gif

Bet kad taip nevyksta veiksmas. Antra serija, o tik kad Frunzė serga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 15, 23:16)

Vienu žodžiu-geri metai blink.gif

Aš ir juos šiemet pakeiksnoju nemažai ir jau ne kartą pagalvojau,kad galėtų greičiau pasibaigt..
O jums daug daug stiprybės ir sveikit kuo greičiau 4u.gif

Laba diena.

Трио  http://kinozal.tv/de...s.php?id=667379
Stiprybės vaikinui ir mamytei 4u.gif

Nu o aš "kuičiau'' serialuose doh.gif Ačiū,jau siunčiuosi.Nu kaip aš,fūristo žmona,nepažiūrėsiu.Man apie juos,kaip ir apie daktarus,filmai patinka ax.gif Dar ir savo vyreliui užfundysiu smile.gif
O aš galiu parekomenduoti,kas dar nematėt, Небо в огне .Mane net ir po Sklifo jis stipriai užkabino. Man atrodo,ar ne apie šitą Visgi šnekėjo,kad apie vyrų draugystę. Nu tikrai stipri draugystė thumbup.gif Turėtų patikt ir mėgstančiom "pakariaut" smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau 45 секунд - mane labai nuvylė, tiek laukiau to filmo, nes patinka man aktorė, bet visai nesupratau filmo - nei apie ką, nei dėl ko verysad.gif

Ramsiau, berniukui 4u.gif , kad greičiau sveiktų.
Atsakyti
mačius aš jį. neblogas thumbup.gif

vakar kariavau thumbup.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1080195
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 16, 09:10)
kaip ir apie daktarus,filmai patinka  ax.gif

As visai surusejau, vos neparasiau ""v temu pro daktarus"" tongue.gif
Taigi, ""pro daktarus""....Mano vaikina toooks daktaras gydo kad bigsmile.gif doh.gif Jau ne pirma karta as su jo susiduriu, Rapolui pries tris metus ranka gipsavo, Rasai koja, ranku pirstus pastoviai i langetes deda...Vienzu, kalba jis man, tris dienas is eiles, o as nieko neprisimenu nes negaliu akiu atplesti nuo ano...Kiap kokia hipnoze doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 16, 10:55)
As visai surusejau, vos neparasiau ""v temu pro daktarus"" tongue.gif
Taigi, ""pro daktarus""....Mano vaikina toooks daktaras gydo kad  bigsmile.gif  doh.gif Jau ne pirma karta as su jo susiduriu, Rapolui pries tris metus ranka gipsavo, Rasai koja, ranku pirstus pastoviai i langetes deda...Vienzu, kalba jis man, tris dienas is eiles, o as nieko neprisimenu nes negaliu akiu atplesti nuo ano...Kiap kokia hipnoze doh.gif  blush2.gif

tongue.gif A gražus labai ?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 15, 20:45)
O tikrai taip vadinasi? Aš nieko tokio nerandu  g.gif

rusiskom raidem pavadinima uzsirasykit ir rasite smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 04 15, 21:03)
''Операция Кукловод'' /2013/
''Жених'' /2013/

aciu 4u.gif 4u.gif

Ramsiau_laikykis ir stiprybes 4u.gif 4u.gif

labas rytas visoms 4u.gif nieko neziurejau. galva nuo vakar ryto skauda. laukiu, kada vyras isvaziuos i reisa, tada ir pradesiu filmu ziurejimus cool.gif
Atsakyti

Man patiko labai, pati pradžia nevežė, bet kuo tolyn tuo labyn 4u.gif
Man tai jau baigiasi filmu žiūrėjimai žiemos sezono ritmu, prasideda darbukai kieme. Ačiū dievui kad pabaigiau Sklifą, Moterų daktaras užsikonservavo ties 18 serija, norėčiau pažiūrėti 1943, o visi kiti rekomenduoti arba bus pažiūrėti kitą žiemos sezoną arba ne, nes atsiranda vis naujų doh.gif Geros pavasariškos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 04 16, 09:38)
man patiko labai. vienas geresnių matytų serialų  cool.gif

QUOTE(ErikaN @ 2013 04 16, 11:44)
Man patiko labai, pati pradžia nevežė, bet kuo tolyn tuo labyn  4u.gif

Perpiet įsijungiau ir pažiūrėjau pusę antros serijos vėl nuo pradžių. Šitą filmą reik žiūrėt atidžiai - mezgant dar dar... bet karbonadus mušant tai jau ne. Žiūrėsiu. Ridisiukus pasėsiu ir vėl žiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti