QUOTE(EglėSt @ 2014 04 09, 15:19)
Sveikos, aš taip pat pirkau internetu suknelę 
prisipažinsiu, nebuvau nei viename salone, nesimatavau nei vienos sukneles. Tiesiog ilgą laiką sėdėjau prie kompiuterio ir žiūrinėjau, atsidėdinėjau, tariausi su saviškiu. Kol galų gale pamačiau JĄ
atsidėjau, galvojau susirasiu gal dar geresnių. Bet ne, toliau isas sukneles lyginau su TA išrinktąja
taip dar mėnesį laiko žiūrinėjau kitas, kol supratau, jog TAI nei viena neprilygs. Kainavo $ 288, tai apie 720 lt. Bijojau dėl kokybės, dėl to, kad apgaus ir neatsiūs suknelės ar dar beleko... Bet viną dieną atėjo siuntinukas ir nerealiai nustebino! Ji dar gražesnė, nei tikėjausi, labai geros kokybės, su pasijoniais ir viskuo, ko tik reikia, net su smulkiom detalėm, kuriu nebuvau pastebėjusi nuotraukose 
Likau tikrai patenkinta, kai pasimatavau - pasiūta kaip tik man!
Galima sakyti, jog man tikrai pasisekė (kas nerizikuoja - tas negeria šampano)
Būtent ta firma turi ir daugiau įvairių gražių suknelių, ji vadinasi AMANDA NOVIA. Patariu!

prisipažinsiu, nebuvau nei viename salone, nesimatavau nei vienos sukneles. Tiesiog ilgą laiką sėdėjau prie kompiuterio ir žiūrinėjau, atsidėdinėjau, tariausi su saviškiu. Kol galų gale pamačiau JĄ

atsidėjau, galvojau susirasiu gal dar geresnių. Bet ne, toliau isas sukneles lyginau su TA išrinktąja

Likau tikrai patenkinta, kai pasimatavau - pasiūta kaip tik man!

Galima sakyti, jog man tikrai pasisekė (kas nerizikuoja - tas negeria šampano)

Būtent ta firma turi ir daugiau įvairių gražių suknelių, ji vadinasi AMANDA NOVIA. Patariu!

Grazi suknele