Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš interneto, Dalinamės patari

QUOTE(EglėSt @ 2014 04 09, 15:19)
Sveikos, aš taip pat pirkau internetu suknelę smile.gif
prisipažinsiu, nebuvau nei viename salone, nesimatavau nei vienos sukneles. Tiesiog ilgą laiką sėdėjau prie kompiuterio ir žiūrinėjau, atsidėdinėjau, tariausi su saviškiu. Kol galų gale pamačiau JĄ smile.gif
atsidėjau, galvojau susirasiu gal dar geresnių. Bet ne, toliau isas sukneles lyginau su TA išrinktąja smile.gif taip dar mėnesį laiko žiūrinėjau kitas, kol supratau, jog TAI nei viena neprilygs. Kainavo $ 288, tai apie 720 lt. Bijojau dėl kokybės, dėl to, kad apgaus ir neatsiūs suknelės ar dar beleko... Bet viną dieną atėjo siuntinukas ir nerealiai nustebino! Ji dar gražesnė, nei tikėjausi, labai geros kokybės, su pasijoniais ir viskuo, ko tik reikia, net su smulkiom detalėm, kuriu nebuvau pastebėjusi nuotraukose smile.gif
Likau tikrai patenkinta, kai pasimatavau - pasiūta kaip tik man! smile.gif
Galima sakyti, jog man tikrai pasisekė (kas nerizikuoja - tas negeria šampano) biggrin.gif
Būtent ta firma turi ir daugiau įvairių gražių suknelių, ji vadinasi AMANDA NOVIA. Patariu! smile.gif

Grazi suknele thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas esate susidurusios ar zinote.Jeigu uzsakyti siuntima i UK (ten gyvena drauge) is Kinijos,o drauge paskui persiustu man i LT,ar imanoma isvengti muito visiskai? Arba jeigu uzsakyti siuntima is Kinijos per DHL i Lietuva?Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 04 10, 11:16)
Merginos,gal kas esate susidurusios ar zinote.Jeigu uzsakyti siuntima i UK (ten gyvena drauge) is Kinijos,o drauge paskui persiustu man i LT,ar imanoma isvengti muito visiskai? Arba jeigu uzsakyti siuntima is Kinijos per DHL i Lietuva?Aciu  smile.gif

Nesvarbu UK ar LT. Esmė tame kai siuntiesi iš 3-čiųjų šalių į ES, prekes viršijančios nustatytą ribą (o ribas šalys turi skirtingas bet panašias) yra apmokęstinama importo PVM ir muitu 4u.gif Ir jokie prekės kelionės zingzagai tam įtakos neturi biggrin.gif
Atsakyti
kazkur buvau radusi patarimu,kad geriau siustis i UK jei turi pazistamu ar giminiu,nes nebuna muitu.turbut kazka neteisingai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 04 11, 08:45)
kazkur buvau radusi patarimu,kad geriau siustis i UK jei turi pazistamu ar giminiu,nes nebuna muitu.turbut kazka neteisingai supratau g.gif

tikrai neteisingai mirksiukas.gif
Jofky - labai gerai paaiškino. Kiekviena šalis turi nustatytą sumą, kurią viršijus importuojant prekę į šalį, nepriklausomai nuo prekės tipo, reikia mokėti PVM (kurio dydis, vėlgi, skiriasi nuo šalies). Be to, viršijus tam tikrą nustatytą kitą sumą reikia mokėti ne tik PVM, bet ir muito mokestį papildomai. Plius gali reikėti papildomai mokėti dar ir trečiosioms šalims už tai, kad už Jus sutvarkė importo dokumentus (muitinės deklaraciją) smile.gif
konkretų pavyzdį galiu duoti nebent su Airija - importavus į šalį prekę ne iš ES, kurios vertė yra didesnė, nei €22, reikia mokėti 23% PVM mokesčio (t.y. €5,06). Jeigu prekės vertė yra didesnė, nei €150, mokėti reikės ne tik PVM mokestį, bet ir muito mokestį (dydžio nežinau tikslaus). Taip pat prie šito mokesčio, jei deklaracijos pati susitvarkyti negalėsite, turėsite sumokėti trečiosioms šalims pvz. €6 mokestį už tai, kad jie sutvarkė Jūsų deklaraciją smile.gif Jeigu deklaraciją norėtumėte susitvarkyti pati (tam tikrais atvejais tai įmanoma), trečiosioms šalims mokėti papildomai neturėtumėte smile.gif

be abejo, yra ir įvairių išimčių, kuomet, šiuo atveju, suknelės vertė ant pakuotės užrašoma mažesnė, pro muitinę suknelė "praslysta" ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 04 11, 10:45)

siunciausi i Uk ir muita mokejau. Labai gerai mergina auksciau manes viska paaiskino
Atsakyti
Aciu merginos uz paaiskinimus:) Reikes pasidometi mokesciais UK ir LT,kad jeigu jau tektu moketi,kad ne kosmosas gautusi:)
Atsakyti
QUOTE(Bitute19 @ 2014 04 11, 12:34)
Aciu merginos uz paaiskinimus:) Reikes pasidometi mokesciais UK ir LT,kad jeigu jau tektu moketi,kad ne kosmosas gautusi:)

Uk tapati Europos sajunga tie patys muitai bus, tikrai neverta ten siusti.
Atsakyti
Aciu:)
Atsakyti
gavau laiska kad mano suknele jau issiusta, su nerimu laukiu jos, tikiuosi bižus viskas gerai g.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu užsisakyti suknelę iš http://www.milanoo.c...ng-Dresses-c392, tik nelabai suprantu, kaip reikia ten savo visus išmatavimus nurodyti, negi tik pasirenku spalva ir issirenku dydi S, M, L? Gal ir kvailas klausimas, bet kazkaip nesusigaudau ... g.gif niekada nepirkau taip internetu, ačiū už paaiškinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olimpika @ 2014 04 15, 16:21)
Sveikos, noriu užsisakyti suknelę iš http://www.milanoo.c...ng-Dresses-c392, tik nelabai suprantu, kaip reikia ten savo visus išmatavimus nurodyti, negi tik pasirenku spalva ir  issirenku dydi S, M, L? Gal ir kvailas klausimas, bet kazkaip nesusigaudau ... g.gif niekada nepirkau taip internetu, ačiū už paaiškinimą smile.gif

Paspauskite ant išsirinktos suknelės ir puslapio apačioje nurodytą, kaip matuoti ir kokius matmenys jiems atsiųsti 4u.gif
PVZ.:
http://www.milanoo.c...ing-p20226.html
Atsakyti