dovana drauges mergaitei pirmajai komunijai.. Demonstruoja siek tiek aukstesne manekene tad savininkei suknute bus ilgesne..
Pasaka
Vau labai labai grazi pirmos komunijos suknia
QUOTE(La Perla @ 2013 04 15, 09:12)
kad ir tris gražu man moherinukės, bet tikrai ne visos o šita tai išvertė iš klumpių
La Perla, kaip visad nepaprastai gražu
Agle
La Perla
gražūs abiejų darbukai , ką čia sakau darbukai, čia jau visi DARBAI !!!! Už kantrybę - medalis
La Perla
gražūs abiejų darbukai , ką čia sakau darbukai, čia jau visi DARBAI !!!! Už kantrybę - medalis
La Perla, labai gražu ir modeliukas labai labai fainas
aciu, mergaites !!
QUOTE(Zemgulė @ 2013 04 11, 10:54)
Papludinio suknute
Siūlas: ICE Yarns - Gentle Magic Žali atspalviai Kreminė
Sudėtis: 100% Medvilnė
Svoris: 50 g
Metražas: 190 m
Sunerta: 4matkrliai
Siūlas: ICE Yarns - Gentle Magic Žali atspalviai Kreminė
Sudėtis: 100% Medvilnė
Svoris: 50 g
Metražas: 190 m
Sunerta: 4matkrliai
nu labau labai
p.s. gal galima raštelį? ar bent idėją - su liniuote ae su keliais užmetimais? Keliais?
QUOTE(Pinta @ 2013 04 15, 23:02)
Agle
La Perla
La Perla
ačiū, bet man iki La Perlos kaip iki Marso, jos darbai įspūdingi
QUOTE(Supersmile @ 2013 04 11, 09:18)
Dekui visoms uz patarimus del puosniu siuliuku jau nusipirkau Tulip sidabrine spalva - kai pamaciau, tai supratau, kad spalva ir siulas kaip is mano vizijos Truputi paneriau, tai ziurisi nuostabiai Del pacios sukneles daug ieskojau, meciausi, bet bandysiu pasilikti prie pirmosios minties - sijonu temoje buvo sijonas is lenktu trikampeliu-bangeliu. Tai pasirinkau toki rasta, be rankoviu, su uzdaru kaklu
cia rastelis: http://www.supermama...?...2826&st=516
Kaip suprantu, Tarskaliuko sijonas irgi is Tulip'o
cia rastelis: http://www.supermama...?...2826&st=516
Kaip suprantu, Tarskaliuko sijonas irgi is Tulip'o
Kiek pas jus vel nuostabiu sukneliu uzderejo, neatsistebiu jusu tempais ir idejomis
As vel gryztu su klausimeliu del savo busimos sukneles.
Kaip geriau padaryti iliemenavima? Gal ties klubais prie motyvu prideti po papildoma eile. Is pradziu ant kas kelinto, o toliau dazniau. O gal kaip tik ties liemeniu nuimti po eile nuo motyvo? Dar mintis - gal tulip'as turi savybe labai apgulti kuna? Mano liemuo nera labai isreikstas, klubai pakankamai siauri.
Siaip jau noreciau apseiti be uztrauktuko