Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

dovana drauges mergaitei pirmajai komunijai.. Demonstruoja siek tiek aukstesne manekene tad savininkei suknute bus ilgesne..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 15, 08:07)
Pasaka  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu wub.gif mes per dvi temas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vau labai labai grazi pirmos komunijos suknia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 04 15, 09:12)
aciu  wub.gif  mes per dvi temas  mirksiukas.gif

kad ir tris irnesakyk.gif gražu man moherinukės, bet tikrai ne visos schmoll.gif o šita tai išvertė iš klumpių biggrin.gif
Atsakyti
La Perla, kaip visad nepaprastai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Agle bigsmile.gif
La Perla bigsmile.gif
gražūs abiejų darbukai 4u.gif , ką čia sakau darbukai, čia jau visi DARBAI !!!! Už kantrybę - medalis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
La Perla, labai gražu wub.gif ir modeliukas labai labai fainas wub.gif
Atsakyti
aciu, mergaites !!
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 04 11, 10:54)
Papludinio suknute smile.gif

Siūlas: ICE Yarns - Gentle Magic Žali atspalviai Kreminė
Sudėtis: 100% Medvilnė
Svoris: 50 g
Metražas: 190 m
Sunerta: 4matkrliai
user posted image

nu labau labai wub.gif

p.s. gal galima raštelį? ar bent idėją - su liniuote ae su keliais užmetimais? Keliais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2013 04 15, 23:02)
Agle  bigsmile.gif
La Perla  bigsmile.gif
gražūs abiejų darbukai  4u.gif , ką čia sakau darbukai, čia jau visi DARBAI !!!! Už kantrybę - medalis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif ačiū, bet man iki La Perlos kaip iki Marso, jos darbai įspūdingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 04 11, 09:18)
Dekui visoms uz patarimus del puosniu siuliuku  4u.gif  jau nusipirkau Tulip sidabrine  spalva - kai pamaciau, tai supratau, kad spalva ir siulas kaip is mano vizijos smile.gif  Truputi paneriau, tai ziurisi nuostabiai  wub.gif  Del pacios sukneles daug ieskojau, meciausi, bet bandysiu pasilikti prie pirmosios minties - sijonu temoje buvo sijonas is lenktu trikampeliu-bangeliu. Tai pasirinkau toki rasta, be rankoviu, su uzdaru kaklu  smile.gif
cia rastelis: http://www.supermama...?...2826&st=516
Kaip suprantu, Tarskaliuko sijonas irgi is Tulip'o  smile.gif

Kiek pas jus vel nuostabiu sukneliu uzderejo, neatsistebiu jusu tempais ir idejomis 4u.gif
As vel gryztu su klausimeliu del savo busimos sukneles.
Kaip geriau padaryti iliemenavima? g.gif Gal ties klubais prie motyvu prideti po papildoma eile. Is pradziu ant kas kelinto, o toliau dazniau. O gal kaip tik ties liemeniu nuimti po eile nuo motyvo? Dar mintis - gal tulip'as turi savybe labai apgulti kuna? Mano liemuo nera labai isreikstas, klubai pakankamai siauri.
Siaip jau noreciau apseiti be uztrauktuko g.gif
Atsakyti