Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(Ligvita @ 2013 07 31, 11:36)

thumbup.gif puuuuuikumėlis bigsmile.gif thumbup.gif
Bet dar ko užpavydėjau jau nuo seniau, tai lentynų doh.gif blush2.gif Bręsta reikalas kažką tokio įsigyti visiems "rankdarbiautojų lobiams" susikraut blush2.gif Atsiprašau, kad ne į temą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2013 07 31, 15:49)
Siaube , kaip grazu  4u.gif

perskaiciau siaube ir sunerimau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nėriau adata smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(snaigute @ 2013 08 01, 11:14)
Nėriau adata smile.gif

grazu, tik man noretusi arba dar ilgesnes ar trumpesnes, dabar nei sioks nei toks ilgis, bent mano akim 4u.gif
Atsakyti
Pati suknyte labai grazi,tik man atrodo reikia ilgesnio pasijonio,kad sulig suknyte butu,tada kitaip ziuretusi,gal ir ilgis kitaip atrodytu.O siaip labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 07 31, 11:15)
Mažosios vasarinukė iš lino  wub.gif

megytė kaip pupa wub.gif iš judesio matyt kad tinka ir patinka mažąjai thumbup.gif

QUOTE(Ligvita @ 2013 07 31, 11:36)

pirmoji tobula paplūdimio suknytė wub.gif
antroji graži, tik man perdaug 3 rutulių juostų g.gif unsure.gif

QUOTE(Laimiečka @ 2013 07 31, 23:32)
Mano paplūdiminė

graži, nematyta thumbup.gif tik netampyk sijono žemėn, jau kampai nutampyti mirksiukas.gif

QUOTE(snaigute @ 2013 08 01, 11:14)
Nėriau adata smile.gif

už kruopštumą 4u.gif pritariu mergaitėms, aš būčiau darius pasijonio ilgio suknytę cool.gif
Atsakyti
Jau kokios fantastiškos suknelės wub.gif
prisižiūrėjau Jūsų grožių, tad nelabai drąsu rodytis. blush2.gif nesuprantu, kai tik vašelį paimu į rankas, toks vaizdas, kad rankos iškart pradeda iš šiknos augti doh.gif
pirma ir tikrai paskutinė blush2.gifuser posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 01 rugpjūčio 2013 - 19:56
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 08 01, 20:55)

pirma ir tikrai paskutinė  blush2.gif

O tai ko jai truksta g.gif Man cia viskas labai neblogai 4u.gif
Atsakyti
Ačius už įvertinimā blush2.gif
Zemaiciuke, nesuprantu kodėl nepatenkinta suknele? Graži vasarinukė. Nors tiesa sakant, būna ir man, kad baigus darbā išblėsta visas entuziazmas, nebepatinka tas rūbas, nes tikrai ne visada gaunasi Taip, kaip buvau planavus. Na bent jau man Taip kartais nutinka ax.gif
Atsakyti
Zemaiciuke - man irgi viskas tvarkoj su suknute, tik gal graziau su zydra pasuknele ziuretusi (nors cia skonio reikalas)..

o as siuo metu gal daugiau ardau nei neriu suknute doh.gif doh.gif nebudinga man lotuliukas.gif visada bandau bet kokiu atveju issisukti is padeties neardydama, bet SIA suknute jau trecia kart ardau o modeli pergalvoju jau gal desimta kart ir vis dar nezinau koks bus galutinis variantas lotuliukas.gif cia taip buna kai nori kazko toookio wub.gif ir baisu "is didelio rasto neiseiti is krasto" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 07 31, 10:15)
Mažosios vasarinukė iš lino  wub.gif

labai gražu wub.gif

QUOTE(snaigute @ 2013 08 01, 10:14)
Nėriau adata smile.gif

nuostabu wub.gif wub.gif tik pritarsiu merginoms, kad pasuknelės tokio pat ilgio norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2013 08 02, 10:49)
labai gražu  wub.gif
nuostabu wub.gif  wub.gif  tik pritarsiu merginoms, kad pasuknelės tokio pat ilgio norisi mirksiukas.gif

Ačiū už pastebėjimus, o dėl pasukniuko - pritariu, bet naudojom tokį kokį turėjom - neužteko laiko ax.gif
Atsakyti