Kaip visada, Lusasita, kruopštu ir labai gražu
sveikos merginos
na va po kelioniu vel Lt, taigi, kaip ir zadejau ILIPAU as i jura su ta suknele kad butu kaip mergina is originalo
foto eilini karta - be kokybes bet... jura matosi
pasirodziau ir begu vartyt puslapius atgal ka praleidau
na va po kelioniu vel Lt, taigi, kaip ir zadejau ILIPAU as i jura su ta suknele kad butu kaip mergina is originalo
Lusasita, gražu, elegantiška
Zosse, graži suknytė
La Perla, graži suknytė, tik man šviesos trūksta
Zosse, graži suknytė
QUOTE(viola78 @ 2013 07 22, 11:09)
tai suknute jau as rodziau daug daug anksciau, 20 temos puslapyje. cia esme buvo ilipti i jura su ja, kaip toje nuotraukoje pagal kuria mezgiau
QUOTE(La Perla @ 2013 07 22, 09:59)
sveikos merginos
Šaunuolė Bet žinai,aš jau seniai supratau,kad mums niekada nepasiekti osinkos mezgėjų demonstravimo lygio Tur but genuose neduota
QUOTE(rasa32 @ 2013 07 23, 12:27)
Bet žinai,aš jau seniai supratau,kad mums niekada nepasiekti osinkos mezgėjų demonstravimo lygio Tur but genuose neduota
O taip, ten toookių baisumų pasitaiko, kad mūsiškės nepradrįstu to demonstruotis net darže
Dėl to lietuvaičių rankdarbių pateikimas yra estetiškas, patrauklus, atskleidžiantis tiek kūrinio, tiek nešiotojo (-os) grožį malonu žiūrėti
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2013 07 31, 10:36)
Siaube , kaip grazu
labai simpatiska papludimine !!!1