Po Mamytės uogytės šedevro rodau savo paprastą darbelį
Medvilninė suknelė
Kol kas be pasuknelės ir užtrauktuko, todėl pademonstruosiu, kai bus pilnas "sąstatas" - bus dar ir dirželis
[quote=Laimiečka,2013 06 28, 22:39]
[quote=Mamytė uogytė,2013 06 28, 19:29]
Pasirodau ir as savo suknute. Rasta pati sugalvojau.
Nuotaka atrodys, kaip sniego karalienė
[quote=Mamytė uogytė,2013 06 28, 19:29]
Pasirodau ir as savo suknute. Rasta pati sugalvojau.
Nuotaka atrodys, kaip sniego karalienė
sandrasa, paprasta, bet neprasta Labai dailiai , tiesiog preciziškai nunerta Labai labai
QUOTE(Gelita @ 2013 07 01, 21:45)
sandrasa, paprasta, bet neprasta Labai dailiai , tiesiog preciziškai nunerta Labai labai
ačiū, Gelita Žinant, kokio dailumo darbus Jūs pati kuriate, tie žodžiai iš Jūsų man tikrai didelis įvertinimas
mamyte uogyte - labai grazu, podiumo vertas darbas
kam primena koralus kam ka o man - sita suknute:
kuri nerealiai grazi bet kantrybes daug reikia, o mamytes uogytes variantas ziurisi labai panasiai o darbo gal kiek maziau o gal ir ne maziau ...
sandrasa - labai grazi suknyte
kam primena koralus kam ka o man - sita suknute:
kuri nerealiai grazi bet kantrybes daug reikia, o mamytes uogytes variantas ziurisi labai panasiai o darbo gal kiek maziau o gal ir ne maziau ...
sandrasa - labai grazi suknyte
Aciu mamytes uz ivertinima
QUOTE(La Perla @ 2013 07 02, 08:39)
Turiu as Statkeviciaus knyga ir sita suknele nufotografuota visu groziu. Aprasyme parasyta kad daug daug menesiu darbo. Na su maniske lygint nereiktu... As tiesiog ieskau paprastom priemonem pasiekti didziausia efekta ir tie ieskojimai tikrai uztrunka. O jau suknele per savaitele nukabliavau .
Sitos sukneles ideja - airisku neriniu imitacija( labai supaprastinta).
Zemai lenkiu galva toms kurios turi kantrybes tikriems airiskiems neriniams.
Labai noriu tokios trumputes sukneles vasarai.( jei gerai gausis gal ir schemute parasysiu)
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 07 02, 20:18)
puiki imitacija
airiskus kai pamaciau pirma karta man buvo wow !!!!! o dabar kazkaip nebenoriu ju.....
zinoma dar airiski airiskiems nelygu...
sandrasa, graži vasariška suknelė
man lygiai taip pat buvo, pamačiau airiškus, buvo wow o dabar kuo toliau, tuo labiau tas wow blanksta, labai jau reikia gražiai sukomponuoti raštus, kad būtų gražu ir gultų prie kūno, o daryti, tam, kad daryti, tai jau ne man
o mamytės uogytės airiškų imitacija superinė
QUOTE(La Perla @ 2013 07 03, 09:05)
airiskus kai pamaciau pirma karta man buvo wow !!!!! o dabar kazkaip nebenoriu ju.....
man lygiai taip pat buvo, pamačiau airiškus, buvo wow o dabar kuo toliau, tuo labiau tas wow blanksta, labai jau reikia gražiai sukomponuoti raštus, kad būtų gražu ir gultų prie kūno, o daryti, tam, kad daryti, tai jau ne man
o mamytės uogytės airiškų imitacija superinė
Merginos kreipiuosi i jus uzsimaniau baisiausiai ilgos nertos sukneles kiaurarasciu ir pamusalu, bet niekaip nerandu grazaus rastelio kuris tiktu tokiam dalykui, graziai atrodytu ir lengvai nertusi, gal kas pasiulytu ka nors tokio? butu nezmoniskai didelis aciu
QUOTE(viola78 @ 2013 07 03, 09:44)
o dabar kuo toliau, tuo labiau tas wow blanksta, labai jau reikia gražiai sukomponuoti raštus, kad būtų gražu ir gultų prie kūno, o daryti, tam, kad daryti, tai jau ne man
vienintele savo palaidine airiskais nesioju ir viskas ..
Tresnia, pasizvalgyk CIA gal uz ko uzklius akis...
QUOTE(La Perla @ 2013 07 03, 11:53)
As rusiskai nelabai, vel saviski prievartaut teks kad verstu
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 03, 10:57)
As rusiskai nelabai, vel saviski prievartaut teks kad verstu
prievartauk
siaip man ten vienas labai grazus baltas ilgas a la sarafanas yra, atliktas technika "fileinoje viazanije"...