Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

Po Mamytės uogytės šedevro rodau savo paprastą darbelį smile.gif
Medvilninė suknelė smile.gif

Kol kas be pasuknelės ir užtrauktuko, todėl pademonstruosiu, kai bus pilnas "sąstatas" - bus dar ir dirželis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 01 liepos 2013 - 19:17
[quote=Laimiečka,2013 06 28, 22:39]
[quote=Mamytė uogytė,2013 06 28, 19:29]
Pasirodau ir as savo suknute. Rasta pati sugalvojau. ax.gif

Nuotaka atrodys, kaip sniego karalienė wub.gif
Atsakyti
sandrasa, paprasta, bet neprasta mirksiukas.gif Labai dailiai , tiesiog preciziškai nunerta thumbup.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 07 01, 21:45)
sandrasa, paprasta, bet neprasta  mirksiukas.gif Labai dailiai , tiesiog preciziškai nunerta  thumbup.gif Labai labai  wub.gif

ačiū, Gelita 4u.gif Žinant, kokio dailumo darbus Jūs pati kuriate, tie žodžiai iš Jūsų man tikrai didelis įvertinimas smile.gif
Atsakyti
mamyte uogyte - labai grazu, podiumo vertas darbas wub.gif
kam primena koralus kam ka o man - sita suknute:
user posted image
kuri nerealiai grazi bet kantrybes daug reikia, o mamytes uogytes variantas ziurisi labai panasiai o darbo gal kiek maziau bigsmile.gif o gal ir ne maziau ... g.gif

sandrasa - labai grazi suknyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 02 liepos 2013 - 08:40

Aciu mamytes uz ivertinima 4u.gif 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 07 02, 08:39)

kuri nerealiai grazi bet kantrybes daug reikia, o mamytes uogytes variantas ziurisi labai panasiai o darbo gal kiek maziau  bigsmile.gif  o gal ir ne maziau ...  g.gif

Turiu as Statkeviciaus knyga ir sita suknele nufotografuota visu groziu. Aprasyme parasyta kad daug daug menesiu darbo. Na su maniske lygint nereiktu... As tiesiog ieskau paprastom priemonem pasiekti didziausia efekta ir tie ieskojimai tikrai uztrunka. O jau suknele per savaitele nukabliavau biggrin.gif .

Sitos sukneles ideja - airisku neriniu imitacija( labai supaprastinta).
Zemai lenkiu galva toms kurios turi kantrybes tikriems airiskiems neriniams.

Labai noriu tokios trumputes sukneles vasarai.( jei gerai gausis gal ir schemute parasysiu)
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 07 02, 20:18)

Sitos sukneles ideja - airisku neriniu imitacija( labai supaprastinta).

puiki imitacija smile.gif
airiskus kai pamaciau pirma karta man buvo wow !!!!! o dabar kazkaip nebenoriu ju.....
zinoma dar airiski airiskiems nelygu...
Atsakyti
sandrasa, graži vasariška suknelė thumbup.gif

QUOTE(La Perla @ 2013 07 03, 09:05)
airiskus kai pamaciau pirma karta man buvo wow !!!!! o dabar kazkaip nebenoriu ju.....
zinoma dar airiski airiskiems nelygu...

drinks_cheers.gif man lygiai taip pat buvo, pamačiau airiškus, buvo wow bigsmile.gif o dabar kuo toliau, tuo labiau tas wow blanksta, labai jau reikia gražiai sukomponuoti raštus, kad būtų gražu ir gultų prie kūno, o daryti, tam, kad daryti, tai jau ne man schmoll.gif
o mamytės uogytės airiškų imitacija superinė wub.gif
Atsakyti
Merginos kreipiuosi i jus 4u.gif uzsimaniau baisiausiai ilgos nertos sukneles kiaurarasciu ir pamusalu, bet niekaip nerandu grazaus rastelio kuris tiktu tokiam dalykui, graziai atrodytu ir lengvai nertusi, gal kas pasiulytu ka nors tokio? blush2.gif butu nezmoniskai didelis aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 03, 09:44)
o dabar kuo toliau, tuo labiau tas wow blanksta, labai jau reikia gražiai sukomponuoti raštus, kad būtų gražu ir gultų prie kūno, o daryti, tam, kad daryti, tai jau ne man schmoll.gif

drinks_cheers.gif vienintele savo palaidine airiskais nesioju ir viskas ..

Tresnia, pasizvalgyk CIA gal uz ko uzklius akis...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 07 03, 11:53)
Tresnia, pasizvalgyk CIA gal uz ko uzklius akis...

As rusiskai nelabai, vel saviski prievartaut teks kad verstu lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 07 03, 10:57)
As rusiskai nelabai, vel saviski prievartaut teks kad verstu  lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif

prievartauk lotuliukas.gif

siaip man ten vienas labai grazus baltas ilgas a la sarafanas yra, atliktas technika "fileinoje viazanije"...
Atsakyti