man vieni turkiški maxiai susitraukė, kiti - ne. Nors ta pati firma, tik spalva kita buvo.
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 07, 18:26)
man vieni turkiški maxiai susitraukė, kiti - ne. Nors ta pati firma, tik spalva kita buvo.
Geras Man žydra nesusitraukė tik,sakyčiau,po pirmo skalbimo šiek tiek pabluko,bet labai nedaug
vadinasi, cia man taip nepasiseke. Bet Maxiams uzdejau kryzeli
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 07, 18:26)
neriau is turkisku ir vokisku tai nei vieni nei karto nesitrauke, bus matyt dabar kai dar viena isplausiu
QUOTE(Julsita @ 2013 04 07, 16:33)
Gal dar nuo firmos priklauso Aš jau gal 3 metai nusinėrus suknelę iš turkiškų Maxxi-nieko ji man nesusitraukė,o skalbta ne kartą ir ne rankom,o skalbyklėj
man turkiški susitraukė žiauriai. bliuskutę draugei nėriau, tai o bože
Rodausi ir as su savo pagaliau baigta suknyte, nuotraukos ne is geriausios kokybes bet iziuret imanoma
QUOTE(žemuogienė @ 2013 04 07, 22:07)
man turkiški susitraukė žiauriai. bliuskutę draugei nėriau, tai o bože
aš galvoju, gal nesusitraukė, o pati išplatėjau
Trešnia, žaviuosi tavo jaunatvišku entuziazmu megzti
QUOTE(Viksė @ 2013 04 07, 15:55)
Tik Maxiai linke po skalbimo trauktis-turekite tai galvoje, megzdama prigludusia suknele. 2 sukneles taip nerdama neapskaiciavau Antra, atrodo, dariau net per placia, o po keliu skalbimu teko abi atiduoti labdarynan. Kazkas pasipuose
Is 100% medvilnes panasaus storio man labiau patinka YarnArt Lily.
Is 100% medvilnes panasaus storio man labiau patinka YarnArt Lily.
Esu nerusi sunele is MAXI metalic, ir skalbta, nesitrauke, sakyciau netgi pralaisvejo arba gabaritai mano pasitrauke
Dabar irgi MAXI nusiziurejau metalic. Kazin, ar tos traukimosi savybet tos pacios kaip ir ne metalic?
Esu nerusi is Fileta, tai labai patiko siulas, Yarn art Lily nelabai dabar isivaizduoju, kaip gyvai atrodo.
Si karta noriu nerti suknele, kad ji butu tikrai puosni , t.y. arba siulas su blizguciu, kaip Maxi metalic arba pats turetu buti spindintis. Praktiskai visa Kauna aplekiau, ir tik tie vieni maxiai tiko mano isivaizduojamai suknelei
Gal dar kazkokius siuliukus rekomenduotumete puosniai nertai suknelei ?
QUOTE(Supersmile @ 2013 04 08, 11:56)
Esu nerusi sunele is MAXI metalic, ir skalbta, nesitrauke, sakyciau netgi pralaisvejo arba gabaritai mano pasitrauke
Dabar irgi MAXI nusiziurejau metalic. Kazin, ar tos traukimosi savybet tos pacios kaip ir ne metalic?
Esu nerusi is Fileta, tai labai patiko siulas, Yarn art Lily nelabai dabar isivaizduoju, kaip gyvai atrodo.
Si karta noriu nerti suknele, kad ji butu tikrai puosni , t.y. arba siulas su blizguciu, kaip Maxi metalic arba pats turetu buti spindintis. Praktiskai visa Kauna aplekiau, ir tik tie vieni maxiai tiko mano isivaizduojamai suknelei
O kokia suknele?
aš mačiau suknelę iš begonijos, nuostabiai atrodė daug priklauso nuo nėrimo technikos ir rašto.