Gelita,
turbut,dar ne karto nepagyriau Jusu darbu ,bet labai jais zaviuosi.tiek ju atlikimu,tiek mokejimu pasirinkti,butent Jums labai tinkancius modelius.saunuole
QUOTE(Gelita @ 2013 06 23, 17:43)
Aš Joninėms pasiruošus, o jūs ?
O pas mus Jonų nėra
Tai rūpestis kaip ir atpuola
Bet suknytė Jūsų neabejotinai puiki
Darbeliuose retai kada gražiai atrodo megzto ir nerto jungtis. Bet pas jus - idealiai
Gelita, nu bet ir tempai pas jus nuostabi suknyte, bet ar ne stora, nes metrazas siuliuku gana nedidelis
[quote=ingauk,2013 06 24, 11:41]
Gelita, nu bet ir tempai pas jus nuostabi suknyte, bet ar ne stora, nes metrazas siuliuku gana nedidelis
[/quo
ne manes klauset,bet pasireiksiu ir as -siulas ne isploniausiu,bet metrazas nedidelis dar ir todel kad pats siulas is sunkesniu, graziai krentantis.
[/quo
ne manes klauset,bet pasireiksiu ir as -siulas ne isploniausiu,bet metrazas nedidelis dar ir todel kad pats siulas is sunkesniu, graziai krentantis.
Viluteee, duetas suknelių nuostabus
Ligvita, šilta jauki suknelė nu man ji tokia jauki, kad ir aš tokios noriu
Gelita, kaip visada 10balų
QUOTE(viola78 @ 2013 06 25, 09:00)
Viluteee, duetas suknelių nuostabus
Pritariu mergaites, nuostabus darbeliai. Vienos uz kita grazesni.
Norejau patarimo, jeigu planuoju megzti suknele ziemai kokius geriau siulus pasirinti, kad man su ja nebutu nei per karsta, nei per salta, nes darbe sildo?
ir vasarai reikia ryskiu spalvu
Ačiū už pagyrimus
Dėl siūlo tai sutinku su rolandas., siūlas iš savęs turi mielo blizgesiuko, gražiai krenta. Nors daug esu nėrusi ir mezgusi iš "Java", bet šis net labiau patiko. "Java" blizgesio turi nuo viskozės, o čia 100 % medvilnė
ingauk labai daili ryškuolė , o koks čia siūlas?
Dėl siūlo tai sutinku su rolandas., siūlas iš savęs turi mielo blizgesiuko, gražiai krenta. Nors daug esu nėrusi ir mezgusi iš "Java", bet šis net labiau patiko. "Java" blizgesio turi nuo viskozės, o čia 100 % medvilnė
QUOTE(Gelita @ 2013 06 26, 17:32)
aciu nerta is filletos siuliuko