Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

Gelita,
turbut,dar ne karto nepagyriau Jusu darbu blush2.gif ,bet labai jais zaviuosi.tiek ju atlikimu,tiek mokejimu pasirinkti,butent Jums labai tinkancius modelius.saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 06 23, 17:43)
Aš Joninėms pasiruošus, o jūs ?yahoo.gif

O pas mus Jonų nėra doh.gif
Tai rūpestis kaip ir atpuola ax.gif
Bet suknytė Jūsų neabejotinai puiki thumbup.gif
Darbeliuose retai kada gražiai atrodo megzto ir nerto jungtis. Bet pas jus - idealiai thumbup.gif
Atsakyti
Gelita, nu bet ir tempai pas jus bigsmile.gif nuostabi suknyte, bet ar ne stora, nes metrazas siuliuku gana nedidelis blush2.gif
Atsakyti
[quote=ingauk,2013 06 24, 11:41]
Gelita, nu bet ir tempai pas jus bigsmile.gif nuostabi suknyte, bet ar ne stora, nes metrazas siuliuku gana nedidelis blush2.gif
[/quo
ne manes klauset,bet pasireiksiu ir as 4u.gif -siulas ne isploniausiu,bet metrazas nedidelis dar ir todel kad pats siulas is sunkesniu, graziai krentantis.
Atsakyti
Viluteee, duetas suknelių nuostabus wub.gif
Ligvita, šilta jauki suknelė wub.gif nu man ji tokia jauki, kad ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Gelita, kaip visada 10balų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 06 25, 09:00)
Viluteee, duetas suknelių nuostabus wub.gif
Ligvita, šilta jauki suknelė wub.gif nu man ji tokia jauki, kad ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Gelita, kaip visada 10balų thumbup.gif

Pritariu mergaites, nuostabus darbeliai. wub.gif Vienos uz kita grazesni. thumbup.gif
Norejau patarimo, jeigu planuoju megzti suknele ziemai kokius geriau siulus pasirinti, kad man su ja nebutu nei per karsta, nei per salta, nes darbe sildo? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
ir vasarai reikia ryskiu spalvu smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl siūlo tai sutinku su rolandas., siūlas iš savęs turi mielo blizgesiuko, gražiai krenta. Nors daug esu nėrusi ir mezgusi iš "Java", bet šis net labiau patiko. "Java" blizgesio turi nuo viskozės, o čia 100 % medvilnė thumbup.gif
ingauk labai daili ryškuolė wub.gif , o koks čia siūlas?
Atsakyti
karstiems orams:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 06 26, 19:51)
karstiems orams:)

gražu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2013 06 13, 15:08)
labai gaivu ir vasariska  4u.gif  gal galetumete  ideti sijonuko rasto schemute? ir kokie cia siuliukai?

user posted image

stai apacios schemute o neriua is Filetos siulu:)
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 06 26, 17:32)
ingauk labai daili ryškuolė  wub.gif , o koks čia siūlas?

aciu 4u.gif nerta is filletos siuliuko ax.gif
Atsakyti