Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 13:23)

nereali suknyte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2013 06 05, 09:03)
tobula  thumbup.gif  galvoju kad ir aš tokios norėčiau  blush2.gif gal galima sijono schemą, ačiū.

schemos kaip tokios nera, megzta ziurint i nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2013 06 03, 07:45)
user posted image
labai grazi sios suknutes siulu spalva tiesiog buvo malonu nerti ir geretis savo darbu:)

labai gaivu ir vasariska 4u.gif gal galetumete ideti sijonuko rasto schemute? ir kokie cia siuliukai?
Atsakyti
zhaki @
grazi suknele:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 13 birželio 2013 - 16:24
naujas baiktas darbas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimike: 13 birželio 2013 - 18:05
laimike labai grazus siulas ir darbas, bet as dvi paskutines eiles kvadrateliu buciau nurezusi... nors gal tik foto taip atrodo bet labai prasiilginote liemeni... 4u.gif
Atsakyti
Laimike, labai daili suknutė mirksiukas.gif Gal galėtumėte viršutinės dalies raštu pasidalinti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
noriu parodyti galutinį Komunijos suknelės variantą
user posted image
user posted image
blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 06 14, 08:53)
laimike labai grazus siulas ir darbas, bet as dvi paskutines eiles kvadrateliu buciau nurezusi... nors gal tik foto taip atrodo bet labai prasiilginote liemeni...  4u.gif

jo liemuo pailgejo bet zadu dirzeli dedis arba guma priusiut .nes nuo svorio nutempia virsutine dali siukneles, tik mano manymu viena eilute reiktu nuimti ,jeigu dvi tai bus jau po krutine .o man toksai g.gif fasonas g.gif netinka
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2013 06 14, 09:16)
Laimike, labai daili suknutė mirksiukas.gif  Gal galėtumėte viršutinės dalies raštu pasidalinti. Ačiū 4u.gif

zinoma galiu tik atrasiukur yra
Papildyta:
štai sitoje temoje yra viskas apie sia suknele
http://club.osinka.r...%...03&start=30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimike: 14 birželio 2013 - 18:49
Laba, mergaitės. Atėjau pagalbos. Labai norėčiau nusimegzti suknutę, kurios nuotrauką kažkada išsaugojau, bet neturiu aprašymo. Gal kas nors turite aprašymą arba bent užvestumėt ant kelio iš kokio žurnalo galėtų būti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
laimike, aciu labai 4u.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti