Alyvose, eina sau kiek čia darbelio labai gražus suknutės pateikimas
QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 13:23)
Vau vau vau Man jau būtų dešimtmečio projektas. Daug už kantrybę.Jūs tikra šaunuolė
Alyvose, nerealiai graži suknutė
QUOTE(Julsita @ 2013 06 05, 13:34)
Man jau būtų dešimtmečio projektas.
aš per mėnesį nunarpliojau. bet taip jau kasdien nuo rytelio ik vakarėlio sėdint
ačiū visoms
QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 14:23)
ir už kantrybę, ir už pateikimą, ir už gerą nuotaiką nuotraukose, ir bežiūrinčioms
Pritariu, suknutė ir nuotraukos nuostabios
alyvose,labai grazi suknele.Uz kantrybe
QUOTE(La Perla @ 2013 06 05, 11:20)
IngridaGal - labai grazu.... grozis paprastume...
Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu bet cia tik prielaida
Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu bet cia tik prielaida
Neriu su užmetimu bet panižo nagai padvigubint užmetimų, nes kaip tik kitą darbuką su dviem narplioju. Manau, keisiu siūlus, nes maxi kaip skardiniai su šiuo raštu
Dėl papildomų paskutinių eilių aišku, dariau ir tokią prielaidą.
Ačiū
Įdubimą pagreitina ir siūlai (kokybė). Su Filetta kol kas dar neįdubo (nors įdubti yra kam ) o sėsdama visad šiek tiek pakeliu suknutę į viršų