Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Alyvose, eina sau kiek čia darbelio bigsmile.gif labai gražus suknutės pateikimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 13:23)

Vau vau vau thumbup.gif Man jau būtų dešimtmečio projektas. Daug 4u.gif už kantrybę.Jūs tikra šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Alyvose, nerealiai graži suknutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 06 05, 13:34)
Man jau būtų dešimtmečio projektas.

aš per mėnesį nunarpliojau. bet taip jau kasdien nuo rytelio ik vakarėlio sėdint smile.gif

ačiū visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 14:23)

4u.gif ir už kantrybę, ir už pateikimą, ir už gerą nuotaiką nuotraukose, ir bežiūrinčioms
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 06 05, 14:23)

Čia tai jau tikrai super dabas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 05 birželio 2013 - 23:41
Pritariu, suknutė ir nuotraukos nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
alyvose,labai grazi suknele.Uz kantrybe first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 06 05, 11:20)
IngridaGal - labai grazu.... grozis paprastume...

Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu smile.gif bet cia tik prielaida smile.gif

Neriu su užmetimu rolleyes.gif bet panižo nagai padvigubint užmetimų, nes kaip tik kitą darbuką su dviem narplioju. Manau, keisiu siūlus, nes maxi kaip skardiniai su šiuo raštu g.gif
Dėl papildomų paskutinių eilių aišku, dariau ir tokią prielaidą.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu patarimo. Ką darote, kad megztai suknelei besėdint neišdubtų, neišsitampytų (gal aiškiai parašiau ax.gif ). Turiu nusimezgusi vieną suknelę, ją dėviu su apatinuku, bet tenka ir su automobiliu važiuoti, ir darbe pasėdėti, tai taip nelabai gražiai nugaroje atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Įdubimą pagreitina ir siūlai (kokybė). Su Filetta kol kas dar neįdubo (nors įdubti yra kam hihihi.gif ) schmoll.gif o sėsdama visad šiek tiek pakeliu suknutę į viršų rolleyes.gif
Atsakyti