Suknele duktereciai Siulai JarnArt Begonia, suneriau 10 matkeliu, dirzeli, rankovytes, kakla ir apacia apneriau su Maxi...
Gražuolė suknelė, pasisekė dukterėčiai.
QUOTE(K_margo @ 2013 06 03, 18:45)
Suknele duktereciai Siulai JarnArt Begonia, suneriau 10 matkeliu, dirzeli, rankovytes, kakla ir apacia apneriau su Maxi...
kaip grazu man is tu atskiru detaliu, bet nesiryztu imtis dar tokios, nes pati jauciu kad nemokeciau graziai ju sujungti tarpusavy kaip kad cia yra
QUOTE(K_margo @ 2013 06 03, 18:45)
fantastika
Zhaki, K Margo, labai gražios orginalios jūsų suknutės
Aciu merginom uz ivertinima ir pagirimus net nuotaika geresne ir matyt, laikas neveltui gaistas
QUOTE(Ligvita @ 2013 06 04, 17:47)
tobula galvoju kad ir aš tokios norėčiau gal galima sijono schemą, ačiū.
Paprasta medvilninė suknutė
QUOTE(La Perla @ 2013 06 02, 16:34)
aciu rasa32, JPE manau bus fotosesija bet tik liepos vidury
Tomiene - vasiukas 1.3 mm
Tomiene - vasiukas 1.3 mm
Mezgiau mėginuką iš Maxi 2 vąšeliu ir gavosi tik 13 cm ilgio kur suklydau ?
IngridaGal - labai grazu.... grozis paprastume...
Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu bet cia tik prielaida
Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu bet cia tik prielaida