Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

Suknele duktereciai smile.gif Siulai JarnArt Begonia, suneriau 10 matkeliu, dirzeli, rankovytes, kakla ir apacia apneriau su Maxi...smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražuolė suknelė, pasisekė dukterėčiai.
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 06 03, 18:45)
Suknele duktereciai smile.gif Siulai JarnArt Begonia, suneriau 10 matkeliu, dirzeli, rankovytes, kakla ir apacia apneriau su Maxi...smile.gif

kaip grazu man is tu atskiru detaliu, bet nesiryztu imtis dar tokios, nes pati jauciu kad nemokeciau graziai ju sujungti tarpusavy kaip kad cia yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 06 03, 18:45)

bigsmile.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2013 06 03, 19:15)

user posted image

jau spalva kokia grazi o suknele dar grazesne
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Zhaki, K Margo, labai gražios orginalios jūsų suknutės mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu merginom uz ivertinima ir pagirimus smile.gif net nuotaika geresne thumbup.gif ir matyt, laikas neveltui gaistas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2013 06 04, 17:47)

tobula thumbup.gif galvoju kad ir aš tokios norėčiau blush2.gif gal galima sijono schemą, ačiū.
Atsakyti
Paprasta medvilninė suknutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 06 02, 16:34)
aciu rasa32, JPE smile.gif  wub.gif  manau bus fotosesija bet tik liepos vidury smile.gif

Tomiene - vasiukas 1.3 mm  smile.gif

Mezgiau mėginuką iš Maxi 2 vąšeliu ir gavosi tik 13 cm ilgio unsure.gif kur suklydau ? g.gif
Atsakyti
IngridaGal - labai grazu.... grozis paprastume...

Erendira - ten visur eina stulpelis su uzmetimu isskyrus kur kryziukai - ten be uzmetimo. cia jeigu pagal rasciuka is osinkos ziurejot... ir dar: paskutines tris eiles as dar papildomai prineriau.
2 isivaizduojamas mano variantas : turejau viena pazistama, kuriai rastas irgi gavosi trumpesnis tai kai paziurejau nerini, pasirodo ji nere pusinius stulpelius vietoj stulpelio su uzmetimu smile.gif bet cia tik prielaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 birželio 2013 - 10:23