Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(Ligvita @ 2013 05 30, 18:33)

Į akis krenta skylių didumas blink.gif Baigiu nerti suknutę su šių gėlių motyvais, bet skylės tikrai nėra tokios didelės schmoll.gif Ko gero per storus siūlus pasirinkote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 30 gegužės 2013 - 22:07
Labas rytas smile.gif

mano suknute papludimiui smile.gif (kai pabaigiau nerti ant manekeno nebeuztempiau, tikriausiai per dideli nusipirkau tad foto vel pacios pries veidrodi...)

siandien atrodau taip:
user posted image

na o per atostogas isivaizduoju save taip: lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Abelo, labai graži suknelė, nematytas raštelis wub.gif
LaPerla, kaip visada žavūs tavo darbai, suknelė tobulai tau tinka thumbup.gif wub.gif ir nesistebiu ko ant manekeno neužtempei..
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 05 31, 09:03)
siandien atrodau taip:

Nuostabiai thumbup.gif net originalas truputį nublanko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 05 31, 08:21)

LaPerla, kaip visada žavūs tavo darbai, suknelė tobulai tau tinka thumbup.gif  wub.gif  ir nesistebiu ko ant manekeno neužtempei..

labai labai aciu, smagu girdeti pagyras nes si suknute ir man paciai patinka blush2.gif ruosiuosi atostogoms i siltus krastus tad norejosi kazko tokio ... lengvo..plazdenancio smile.gif
o manekena nusipirkau 38 dydzio nes drabuzius kai kuriuos perkuosi 38, nors dauguma 36, bet didziosios dalies savo rubeliu ant jo neuzvelku... matyt del to kad as "minksta" o manekenas "kietas" lotuliukas.gif

QUOTE(Tomienė @ 2013 05 31, 08:43)
Nuostabiai  thumbup.gif net originalas truputį nublanko  bigsmile.gif

ooooo nuostabu sulaukti tokio ivertinimo, aciu smile.gif
Atsakyti
La Perla, nuostabi suknutė thumbup.gif thumbup.gif Gal nebūtų gaila pasidalinti schemute labai norėčiau sesei dovanų nunerti ax.gif ax.gif
Atsakyti
La Perla, tik pasidalink, kokiais siūliukais ir kokiu vąšelio numeriuku neri g.gif arba aš smulkmeniška, ir visi stambūs raštai mano rankose virsta į smulkius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuksss @ 2013 05 31, 09:07)
La Perla, nuostabi suknutė  thumbup.gif  thumbup.gif  Gal nebūtų gaila pasidalinti schemute labai norėčiau sesei dovanų nunerti  ax.gif  ax.gif

aciu smile.gif va cia visa tema ir rastas pirmame puslapyje:
http://club.osinka.r...pic.php?t=43392

QUOTE(Tomienė @ 2013 05 31, 09:19)
La Perla, tik pasidalink, kokiais siūliukais ir kokiu vąšelio numeriuku neri  g.gif arba aš smulkmeniška, ir  visi stambūs raštai mano rankose virsta į smulkius  doh.gif

del siuliuku - nelabai galiu ka pasakyti - jie sveriami, zinau kad italiski ir pats siulas susuktas is dvieju: matinis kuno spalvos ir blizgus baltas toks kaip silkas. Man jie labai grazus bet labai bjaurus nerti, kabinasi labai....Suknutei prireike apie 150 gramu.. o del vasiuko - grizusi namo paziuresiu kokiu as ten numeriu rezgiau smile.gif
Atsakyti
ziviliuksss, ka tik netycia radau aiskesne schema nei osinkos bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=La Perla,2013 05 31, 12:23]ziviliuksss, ka tik netycia radau aiskesne schema nei osinkos  bigsmile.gif

Ačiū labai La Perla belieka pasirinkti siūliukus ir kibti į darbą smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziviliuksss: 31 gegužės 2013 - 10:47
Ligvita,likau be žado swoon.gif ,jau suknelės gražumas .Puikus darbas.
Atsakyti
Ligvita,niu labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti