Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(ingauk @ 2013 04 05, 12:37)
koks jusu ugis neparaset  g.gif  be to ir turi reiksmes ar ji bus tiesi ar platejanti, o gal saules klioso  mirksiukas.gif

neriau margute suknyte sau, mnaougis 170 cm tai siek tiek virs keliu buvo suneriau apie 5 kamuoliukus nepilnai  ax.gif

ugis 176cm , 38 dydis, butu siaura, prigludusi suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Supersmile @ 2013 04 05, 12:06)
Geriuosi vis jusu darbeliais  4u.gif
Noriu patarimo - kiek reikia pirkti MAXI siulu  nertai suknelei be rankoviu panasiai ilgio iki keliu  4u.gif
Issirinkau tikius, kuriu visame mieste tik keli kamuoliukai atsirado. Bandys uzsakineti, bet reikia visa kieki is karto imti, kad paskui nesiskirtu serijos numeris, jei ta spalva jau toks deficitas smile.gif

aš tokiai sunėriau tris maxi kamuoliukus
user posted image
dydis 38, ūgis 170 cm, suknutė aukščiau kelių ~15 cm
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 05, 15:13)
aš tokiai sunėriau tris maxi kamuoliukus

dekui, turbut imsiu viduriuka - 4vnt smile.gif Gal dar pardavejos patars.
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 05, 14:13)
aš tokiai sunėriau tris maxi kamuoliukus ....

grazus rastukas,gal galima schemute? smile.gif
Atsakyti
oi Abelo, nebent ryt blush2.gif ir jis tikrai žinau, kad senam PC, o jis nebegyvas doh.gif pažiūrėsiu, gal kur googlej išsisaugojus turiu g.gif
Atsakyti
schema

user posted image
Atsakyti
pašnekute, tikrai fantastiškas kūrinys, man tai kaip aukštasis pilotažas blush2.gif tokiu darbu galite drąsiai didžiuotis
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 06, 09:53)
schema

Aciu labai smile.gif o platinta toj eilutej,kur vien stulpeliai su uzmetimu?
Atsakyti
Ačiū visoms!
QUOTE(bauzione @ 2013 04 06, 23:12)
pašnekute, tikrai fantastiškas kūrinys, man tai kaip aukštasis pilotažas  blush2.gif tokiu darbu galite drąsiai didžiuotis

Kaip su profesionalėmis, tai nesilyginu, bet pati sau tai pasijutau didvyre didis.gif hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 07 balandžio 2013 - 08:57
QUOTE(Supersmile @ 2013 04 05, 13:34)
ugis 176cm , 38 dydis, butu siaura, prigludusi suknele  4u.gif

Tik Maxiai linke po skalbimo trauktis-turekite tai galvoje, megzdama prigludusia suknele. 2 sukneles taip nerdama neapskaiciavau doh.gif Antra, atrodo, dariau net per placia, o po keliu skalbimu teko abi atiduoti labdarynan. Kazkas pasipuose smile.gif
Is 100% medvilnes panasaus storio man labiau patinka YarnArt Lily.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 04 07, 15:55)
Tik Maxiai linke po skalbimo trauktis-turekite tai galvoje, megzdama prigludusia suknele. 2 sukneles taip nerdama neapskaiciavau  doh.gif  Antra, atrodo, dariau net per placia, o po keliu skalbimu teko abi atiduoti labdarynan. Kazkas pasipuose smile.gif
Is 100% medvilnes panasaus storio man labiau patinka YarnArt Lily.

kiek neriau ka is maxiuku niekas nesitrauke man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 04 07, 15:55)
Tik Maxiai linke po skalbimo trauktis

Gal dar nuo firmos priklauso g.gif Aš jau gal 3 metai nusinėrus suknelę iš turkiškų Maxxi-nieko ji man nesusitraukė,o skalbta ne kartą ir ne rankom,o skalbyklėj
Atsakyti