Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

oi, Gelina, pritariu visoms,
jūsų suknelės ir ne tik jos, fantastiškai gražiai atrodo thumbup.gif
kiek skaičiau, tai jūs mėgstate megzti rūbus be siūlių ir pastebiu labai gražius susiaurėjimus per liemenį. kaip jūs taip padarote? mažinate akis taikydamasi prie raštelio? ir dar suprantu, kad mezgate tampriau, nei laisviau?
ir dar negaliu nepagirti, jūsų rūbai taip puikiai dera ant jūsų, žiūrėk ir žiūrėk thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabi suknelė, Gelita thumbup.gif
Atsakyti
Gelita, Lusasita, suknelės NUOSTABIOS!!!

user posted image
user posted image
[/quote]
Atsakyti
bastinga, grožis neišpasakytas wub.gif taip ir norisi dar kartą tuoktis smile.gif
Atsakyti
Pozuotoja iš manes ne kokia, bet va, mano "pirmas blynas" jūsų teismui smile.gif Pabandžiau, prisižiūrėjus jūsų grožybių wub.gif Visokių klaidelių yra, bet šiaip esu patenkinta ir žadu nešiot smile.gif

user posted image
Atsakyti
Abelo,grazi suknele,dailiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Abelo, graži suknytė mirksiukas.gif ir jums tinka smile.gif ir pirmas blynas skaniai "iškeptas", o tobulybei turbūt ribų nėra g.gif taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelo @ 2013 05 28, 20:09)
Pozuotoja iš manes ne kokia, bet va, mano "pirmas blynas" jūsų teismui smile.gif Pabandžiau, prisižiūrėjus jūsų grožybių  wub.gif  Visokių klaidelių yra, bet šiaip esu patenkinta ir žadu nešiot smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif O kai nešiojant ims daug kas girti,tai atsiras ir antras,ir trečias blynas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 05 29, 08:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  O kai nešiojant ims daug kas girti,tai atsiras ir antras,ir trečias blynas  tongue.gif

Ačiū už pagyras... blush2.gif
Antras blynas jau galvoj sukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 29 gegužės 2013 - 11:54
Abelo,Jums puikiai pavyko,teskite ir toliau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas patertumete ar turite suknytes pvz is kid moherio siulu, bet tiesaus silueto?

dekui
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti