Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(Lusasita @ 2013 05 23, 17:24)
suknelė pirmai komunijai ..

Viskas kas tobula yra paprasta. Ir nereikia jokių pribumbasų, kad mergaitė atrodytų puošniai
Atsakyti

Lusasita, suknelė labai graži wub.gif
Atsakyti
Lusasitos suknelės first.gif nerealios
Atsakyti
Pasirodau ax.gif ir suknelių temoje savo suknelę " Visiems gyvenimo atvejams" iš YarnArt "Begonijos.
Sumezgiau 12 kamuoliukų, virbalai Nr. 2,5. Suknelė megzta pernai, tik šiemet nufotografavau, nes juodą spalvą fotografuoti - misija neįmanoma doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image

Atsakyti
Gelita super thumbup.gif
Ir foto tokios meniskos. Labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 05 26, 09:53)
Pasirodau ax.gif  ir suknelių temoje savo suknelę  " Visiems gyvenimo atvejams" iš YarnArt "Begonijos.
Sumezgiau 12 kamuoliukų, virbalai Nr. 2,5. Suknelė megzta pernai, tik šiemet nufotografavau, nes juodą spalvą fotografuoti - misija neįmanoma  doh.gif  doh.gif  doh.gif

user posted image

Jau senai stebiu šia tema, ir merginos jus nuostabiai visos neriat ir mezgat.
Gelita, jūsų suknelės fantastiškos. Gal galite idėti raščiuka šios suknutės, nes nu nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Vanesa3, zavin aciuks.gif 4u.gif 4u.gif
Raštelio schema yra mano mezginių puslapėlyje mirksiukas.gif Paspaudus ant nuotraukos pereisite į jį, ten ir rasite raštelio schemutę bigsmile.gif
Atsakyti
Gelita, suknutė nuostabi, jūsų kruopštumas begalinis thumbup.gif . Žaviuosi jūsų darbais wub.gif
Atsakyti
aš irgi negaliu nepagirti gelitos darbelių bigsmile.gif jie nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Lusasita, nuostabi "tokia plunksnuota" sukenlė wub.gif
Gelita, ir vėl nuostabi suknytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 05 26, 13:10)
Vanesa3, zavin aciuks.gif  4u.gif  4u.gif
Raštelio schema yra mano mezginių puslapėlyje  mirksiukas.gif Paspaudus ant nuotraukos pereisite į jį, ten ir  rasite raštelio schemutę  bigsmile.gif

Ačiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Gelita, kartotis nesinori, o naujų pagyrimo žodžių neberandu. Taigi belieka tiktai ach....
Atsakyti