Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

QUOTE(pašnekutė @ 2013 05 02, 09:21)
Nesugalvoju, kaip formuoti sijoną iš audinio apačioje. Galvoje besigrumiantys variantai yra 3:
http://www.supermama...?...80476&st=36[/url]

Pritariu dukrai, visas grožis turi likti neriniuose,kurie tikrai nerealūs wub.gif todėl pirmas variantas man atrodo idealus: paprastas, subtilus ir puošnus.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 05 02, 10:38)
pasnekute,as pritarciau variantui nr.2 arba dar galetu buti priekis trumpesnis,o nugara ilgesne(sijono),kaip dabar ,pastebejau,madinga.
Visai tiesus vairantas gal butu toks truputi bobiskas  g.gif ,ypac,jei nori ilgesnes sukneles.

Ačiū visoms patarusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Galvoju apie ilgesnę, šventei tinkančią. Ta šventė - ne vestuvės, bet ir ne eilinis pasisėdėjimas. Tai reikia kažko tarpinio hihihi.gif
Variantą su trumpesniu priekiu paliksiu jaunesnėms ir lieknesnėms blush2.gif
Nors... Irgi variantas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Spygliusss @ 2013 05 02, 10:39)
Pritariu dukrai, visas grožis turi likti neriniuose,kurie tikrai nerealūs  wub.gif   todėl pirmas variantas man atrodo idealus: paprastas, subtilus ir puošnus.

hihihi.gif O aš kaip tik labiausiai buvau link jo linkus hihihi.gif Sakiau, dar nuo bliuskės tokių "liežuvių" nuleisiu... Bet jei dauguma taip sako - vadinas, iš šono geriau matyt 4u.gif
Pradžioj galvojau, kad bus tiesiog vasarai. Paskui prireikė kažko išeiginesnio. Tai pagalvojau, kam pirkt, jei turiu beveik gatavą daiktą, kokio tikrai antro nesutiksiu. Dabar, kai reikia vieną planą pakeist kitu, vėl "kūrybinės kančios" užpuolė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 02 gegužės 2013 - 12:17
QUOTE(pašnekutė @ 2013 05 02, 09:21)
Labas rytelis,

pirmas vaizdas kai tik isijungiau pribloškė, va ir vėl grožis, paskui paskaičiau, pažiūrėjau nebaigtas ax.gif .
aš būčiau linkusi prie pirmojo varianto butu ir puošnu ir prabangu
Atsakyti
Dar galima palaisinukę daryti asmiterišką - pailginti kiek vieną šoną, o sijoną daryti lygaus ilgio arba tiesų, arba kiek platėjantį.
Skaros kampai labiau paplūdimiui ar itin jaunoms panelėms.
Atsakyti
O jei daryti toki sijona -panasiai kaip ...little mary... vestuvines sukneles? Tinkleliu ir apacioje gelyciu pametyti. Man kazkaip atrodo, kad nertos gelytes siuto silono apacioje bus per sunkios
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 05 02, 18:17)
O jei daryti toki sijona -panasiai kaip ...little mary... vestuvines sukneles? Tinkleliu ir apacioje gelyciu pametyti. Man kazkaip atrodo, kad nertos gelytes siuto silono apacioje bus per sunkios

drinks_cheers.gif man ir sitas variantas patinka, taip bus testinumas. o is audinio pasisiuti paprasta pasukne.

Oi koks puikus sukneliu derlius 4u.gif

Ir as pasirodau, paveluotai , bet ka tik baigta sunute.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2013 05 02, 19:25)
Ir as pasirodau, paveluotai , bet ka tik baigta sunute.

Suknelė atima ir žadą ir kalbos dovaną doh.gif doh.gif doh.gif
Suuuuuuper wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pašnekute, trečią variantą tai visiškai išbraukčiau. Rinkčiausi tiesų siluetą arba truputį platėjantį. O tie visi įstrižumai labai laikini... schmoll.gif
Mamyte uogyte, suknutė super thumbup.gif . Siūlų perėjimas labai suderintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akirera: 03 gegužės 2013 - 08:22
Mamyte uogyte, suknutė thumbup.gif
Pašnekute, palaidinukė savo grožiu atimanti žadą wub.gif

Įlendu į eterį su savo suknele. Siūlų ANGORA2 išeiga 2,5 kamuoliuko, virbalai Nr. 2,5.
user posted image

Atsakyti
Gelita,puiki suknele ir jums labai tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 05 03, 20:04)

dieve, kiek jus sukneliu turit bigsmile.gif ko gero kas dienai vis kita ir dar tiek pat kita kabo spintoj wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, ingauk aciuks.gif 4u.gif
Suknelė yra mano mėgiamiausias mirksiukas.gif megzti ir dėvėti rūbas smile.gif
Atsakyti