Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

[quote=viola78,2013 04 23, 15:37]
raštelis gražus, bet man ilgio tokiai suknelei trūksta unsure.gif pati nešioju trumpesnes, bet tokios norėčiau ilgesnės, tik vos vos virš kelių, arba ženkliai mažinčiau motyvų skaičių g.gif
Papildyta:

Aciu uz nuomone 4u.gif O man asmeniskai ji pats tas,labai patenkinta rezultatu likau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 04 18, 16:27)
Mezginiuotos:)
suknele sau,sijonas -mamai,kostiumelis-duktereciai:)

user posted image

kaip visada labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 04 23, 15:41)
na va, mama, tai pirmyn smile.gif man po tos ilgosios sita buvo labai jau greita: prireike 3 dienu smile.gif

reiks raitotis rankoves, kai remontai baigsis ir paruošiamieji žemės darbai, nes jau užsikabinau už "snieguolės ir nykštukai" gimtadienio temos smile.gif
o kokiais čia pas jus siūlais megzta? ir gal kur schemutė yra blush2.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2013 04 23, 16:47)
Aciu uz nuomone  4u.gif  O man asmeniskai ji pats tas,labai patenkinta rezultatu likau  smile.gif

svarbu, kad jūs patenkinta rezultatu ir mielas rūbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 04 24, 11:00)
reiks raitotis rankoves, kai remontai baigsis ir paruošiamieji žemės darbai, nes jau užsikabinau už "snieguolės ir nykštukai" gimtadienio temos smile.gif
o kokiais čia pas jus siūlais megzta? ir gal kur schemutė yra blush2.gif

siulai kid mochera o sijonuko schema tik i email galiu permesti nes neturiu internete "pasidejusi" normalaus dydzio smile.gif
parasykit az smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ir cia paklausiu ax.gif Gal netycia kuri esat maciusios sios suknytes schemute? ar bent kazka panasuas i tai? arba bent apatines dalies schemute gal turit? o gal panasia...
http://saboskirt.blo...ng-crochet.html

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2013 04 26, 16:19)
Sveiki. Ir cia paklausiu  ax.gif  Gal netycia kuri esat maciusios sios suknytes schemute? ar bent kazka panasuas i tai? arba bent apatines dalies schemute gal turit? o gal panasia...
http://saboskirt.blo...ng-crochet.html

buciau labai dekinga  4u.gif

Čia ne rankomis nerta,tai kažin ar tokį pat išgausit 4u.gif kažką panašaus rusaitės nėrė cia
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2013 04 26, 22:00)
Čia ne rankomis nerta,tai kažin ar tokį pat išgausit  4u.gif  kažką panašaus rusaitės nėrė cia

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
pasirodau ir aš savo pirmąjį blyną - nerta suknelė Komunijai. dar nunėriau ir pirštines, dabar baigiu rankinuką ir puošiu lankelį, kai pabaigsiu viską įkelsiu... nors ir nedrąsu.... pirmą kartąblush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpyte: 29 balandžio 2013 - 18:00
QUOTE(skorpyte @ 2013 04 29, 19:59)
pasirodau ir aš savo pirmąjį blyną - nerta suknelė Komunijai. dar nunėriau ir pirštines, dabar baigiu rankinuką ir puošiu lankelį, kai pabaigsiu viską įkelsiu... nors ir nedrąsu.... pirmą kartąblush2.gif

Labai nuostabi suknele bigsmile.gif ir blynas tikrai neprisviles, girtis yra kuo thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
La Perla,kaip grazu wub.gif wub.gif

Viliuteee,labai graziai atrodot su sia suknele thumbup.gif thumbup.gif ir kaip gerai,kad ir sau kartais lieka laiko biggrin.gif thumbup.gif

skorpyte,labai labi grazu wub.gif wub.gif ,kad mano pirmas blynas kadaise butu buves toks rolleyes.gif Kokie cia siuliukai?

As irgi nusineriau sau suknele,taip skubejau,dirbau,bet tur but reiks isardyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 04 30, 11:34)
La Perla,kaip grazu wub.gif  wub.gif

Viliuteee,labai graziai atrodot su sia suknele thumbup.gif  thumbup.gif  ir kaip gerai,kad ir sau kartais lieka laiko biggrin.gif  thumbup.gif

skorpyte,labai labi grazu wub.gif  wub.gif ,kad mano pirmas blynas kadaise butu buves toks rolleyes.gif Kokie cia siuliukai?

As irgi nusineriau sau suknele,taip skubejau,dirbau,bet tur but reiks isardyt doh.gif

siūlai medvilniniai, paprasti, bet prisiuvau perlų....
Atsakyti