viluteee, kaip grazu!!!
Vilija - esi labai grazi moteris, turi superine figura ir auksines rankas !!!!
ir gera sirdi...
ir gera sirdi...
QUOTE(La Perla @ 2013 04 19, 08:54)
Vilija - esi labai grazi moteris, turi superine figura ir auksines rankas !!!!
ir gera sirdi...
ir gera sirdi...
na ir prirasei cia ,Vaiva, susisarmatinau visai:)
Nors ,kaip ir kiekvienai moteriai,tai labai pagloste sirdi:)Aciu
[quote=Viliuteee,2013 04 18, 16:27]
Mezginiuotos:)
suknele sau,sijonas -mamai,kostiumelis-duktereciai:)
Kaip grazu ypatingai suknele ir mergytes kostiumelis
Mezginiuotos:)
suknele sau,sijonas -mamai,kostiumelis-duktereciai:)
Kaip grazu ypatingai suknele ir mergytes kostiumelis
O čia mano pirmosios komunijos suknia
QUOTE(alyvose @ 2013 04 22, 10:57)
O čia mano pirmosios komunijos suknia
kadangi įsivaizduoju, kad čia iš atskirų gėlyčių, tai pirma mintis - o dieve, kiek čia darbo... man tas galiukų suslėpimas atima visą norą tokiems superiniams darbams esu prieš 15-16 metų liemenę tik nusinėrusi airišku mezgimu
PAGARBA super darbas, atrodo įspūdingai
Viliuteee. labai gražūs mezginiai
alyvose , suknutė žavinga
alyvose , suknutė žavinga
dar viena mano manekene
bet cia irgi ne jos suknute
sako: as busiu su sita suknele visa diena, sakau ne, cia kitai mazutei mergaitei reikia nuvezt... o ji tada: tai nors su sita kita (pasuknele)
bet cia irgi ne jos suknute
sako: as busiu su sita suknele visa diena, sakau ne, cia kitai mazutei mergaitei reikia nuvezt... o ji tada: tai nors su sita kita (pasuknele)
QUOTE(burbulai2 @ 2013 04 23, 15:08)
raštelis gražus, bet man ilgio tokiai suknelei trūksta pati nešioju trumpesnes, bet tokios norėčiau ilgesnės, tik vos vos virš kelių, arba ženkliai mažinčiau motyvų skaičių
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2013 04 23, 15:31)
trūksta žodžių tokiam grožiui ir suknelei ir modeliukui
maniškė irgi turbūt nenusirengtų ir eidama miegoti o dar tokią pamačius išprovokuotų mamą ir numegzti tokią, pvz beveik Kalėdiniam gimtadieniui (gal ir nebloga tema būtų pernai buvo besmegeniai, šiemet snieguolės ir nykštukai )
QUOTE(viola78 @ 2013 04 23, 14:37)
trūksta žodžių tokiam grožiui ir suknelei ir modeliukui
maniškė irgi turbūt nenusirengtų ir eidama miegoti o dar tokią pamačius išprovokuotų mamą ir numegzti tokią, pvz beveik Kalėdiniam gimtadieniui (gal ir nebloga tema būtų pernai buvo besmegeniai, šiemet snieguolės ir nykštukai )
na va, mama, tai pirmyn man po tos ilgosios sita buvo labai jau greita: prireike 3 dienu
Isties tai drauge prase tik vyresnei mergaitei pirmajai komunijai, bet pagalvojau kad seses vienodomis suknutemis (rastas vienodas, modelis skirtingas) bus labai grazu, tik va mamai nespejau, bet nieko, nes kitaip tetis butu nuskriaustas