Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 41 tema

viluteee, kaip grazu!!! smile.gif
Atsakyti
Vilija - esi labai grazi moteris, turi superine figura ir auksines rankas !!!!
ir gera sirdi...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2013 04 19, 08:54)
Vilija - esi labai grazi moteris, turi superine figura ir auksines rankas !!!!
ir gera sirdi...

na ir prirasei cia ,Vaiva, susisarmatinau visai:)
Nors ,kaip ir kiekvienai moteriai,tai labai pagloste sirdi:)Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 19 balandžio 2013 - 08:40
Viliute, labai gražios Jūsų suknytės. Aš šiuo metu mezgu pagal aukščiau įkeltą schemą. Sijonukas baigtas, dabar bliuskelė smile.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2013 04 18, 16:27]
Mezginiuotos:)
suknele sau,sijonas -mamai,kostiumelis-duktereciai:)

Kaip grazu bigsmile.gif ypatingai suknele ir mergytes kostiumelis wub.gif
Atsakyti
O čia mano pirmosios komunijos suknia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alyvose @ 2013 04 22, 10:57)
O čia mano pirmosios komunijos suknia

kadangi įsivaizduoju, kad čia iš atskirų gėlyčių, tai wub.gif wub.gif wub.gif pirma mintis - o dieve, kiek čia darbo... doh.gif man tas galiukų suslėpimas atima visą norą tokiems superiniams darbams smile.gif esu prieš 15-16 metų liemenę tik nusinėrusi airišku mezgimu
PAGARBA 4u.gif super darbas, atrodo įspūdingai
Atsakyti
Viliuteee. labai gražūs mezginiai thumbup.gif
alyvose , suknutė žavinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 23 balandžio 2013 - 11:20
user posted image
Atsakyti
dar viena mano manekene smile.gif
bet cia irgi ne jos suknute smile.gif

sako: as busiu su sita suknele visa diena, sakau ne, cia kitai mazutei mergaitei reikia nuvezt... o ji tada: tai nors su sita kita (pasuknele) lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2013 04 23, 15:08)

raštelis gražus, bet man ilgio tokiai suknelei trūksta unsure.gif pati nešioju trumpesnes, bet tokios norėčiau ilgesnės, tik vos vos virš kelių, arba ženkliai mažinčiau motyvų skaičių g.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2013 04 23, 15:31)

wub.gif trūksta žodžių tokiam grožiui wub.gif wub.gif wub.gif ir suknelei ir modeliukui 4u.gif
maniškė irgi turbūt nenusirengtų ir eidama miegoti biggrin.gif o dar tokią pamačius išprovokuotų mamą ir numegzti tokią, pvz beveik Kalėdiniam gimtadieniui (gal ir nebloga tema būtų g.gif pernai buvo besmegeniai, šiemet snieguolės ir nykštukai unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 04 23, 14:37)

wub.gif trūksta žodžių tokiam grožiui wub.gif  wub.gif  wub.gif ir suknelei ir modeliukui 4u.gif
maniškė irgi turbūt nenusirengtų ir eidama miegoti biggrin.gif o dar tokią pamačius išprovokuotų mamą ir numegzti tokią, pvz beveik Kalėdiniam gimtadieniui (gal ir nebloga tema būtų g.gif pernai buvo besmegeniai, šiemet snieguolės ir nykštukai unsure.gif )

na va, mama, tai pirmyn smile.gif man po tos ilgosios sita buvo labai jau greita: prireike 3 dienu smile.gif
Isties tai drauge prase tik vyresnei mergaitei pirmajai komunijai, bet pagalvojau kad seses vienodomis suknutemis (rastas vienodas, modelis skirtingas) bus labai grazu, tik va mamai nespejau, bet nieko, nes kitaip tetis butu nuskriaustas lotuliukas.gif
Atsakyti