ale pagaliau prisedau parasyti
QUOTE(gustika @ 2013 04 29, 23:31)
Valgyt pati tingi,o ir as per daug jos neskubinu
man paprasciau ir greiciau ja pamaitint,nors va makaronus,tai pati su sakute/pirstais kabina.
Tiesa,pastebejau,kad ima pati susitvarkyt zaisliukus,knygutes sudeda vieton
Mildukai, kaip savijauta tavoji?ar skirias sis nestumas nuo pirmojo?
gal zinot ka turesit jau?
as tai vis prisimenu zodzius - ar norit, kad ir 5 m dar reiktu vaika pamaitinti, aprengti? Ar geriau dabar pratint po biski viska daryti paciam? tai kad ir kaip dabar butu greita ir paprasta paciai ja pamaitinti kartais, visgi stengiuosi duoti jai laisve ir jei valgo pati, tegul! buna kartais pati nenori, tai tada jau as pamaitinu..
o mano sveikata, aciu, gereja
blogumai lyg baigia visai apleisti, ir miegas diena taip neima jau.. skirtumu siaip dideliu neizvelgiu, kol kas sakyciau panasiai eina. O ka turesim irgi neaisku - sian va echo buvau, tai pradzioj sako - gal vel sese bus.. po to - nors gal susilaikysiu, nes nors ir ne 100 proc berniukas, bet gali buti.. tai zodziu suzinosiu, kai gims
QUOTE(Giedruteee25 @ 2013 04 30, 09:19)
Va mes vakar buvom TA, tai toli dar mums iki 10Kg
Kažkaip tik po 100gr per mėn priauga.
eik tu sau! lengvumas koks.. as jau neatmenu, kada tiek buvo? siaip dabar mano panele palengvejus atrodo, gal kad be zieminio kombio
bet siaip 13 kg yra ir kazi kiek dar pliuso? po savaiteles eisim TA
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2013 04 30, 12:48)
nors žinau, kad mano vaikas sugebės ir lygioje vietoje nukristi, jei jau taip lemta...
Žiūrinėju sandalus - bet jau kaip lauke užkniso klausytis, kaip mes vaiką šaltą laikome
mano irgi bega bega bega - bamc ir guli.. susipyne kojos.. namie irgi lygiose vietose gali nugriuti.. tik kol kas visa laime be didesniu traumu.. ale jei ji ir toliau taip kritines, tai tikrai viena diena rankytes ar nosyte nusibrozdins...
o avo vaikas gal is tu siltuoliu,kad plonai rengi? as tai nieko nesakau tokioms mamoms, bet man paciai salta buna ziureti, nors kiekviena gi zino savo vaika ir jei neserga, tai valio - taip vaikui tinka
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 30, 12:58)
pas mus ir be prašymų viskas keliauja į šiukšlinę
nu, pas mus su siuksline irgi linksma pramga
nors dabar jau ner tokio azarto pampi issimesti, reikia paprasyti.. o jei kokia siuklse duosi, tai pirma reik apziuret, paciupinet ir gal siaip kur pakeliui numest.. nors va pries kuri laiko kaip dingo taip dingo mano akiniai ir su MB svarstom, ar tik nebus jie kada netycia siuksliu dezen nukeliave.. didelis nuostolis jau cia
po siai diemai kitu nepasidarau...
QUOTE(gustika @ 2013 04 30, 13:36)
Ar bijo jusu vaikai sunu?ar is vis ko nors bijo?
nee.. maniske ik pamato, tai au auuuu, ciuciukas ir varo paziureti.. kieme turim du savus sunis (nu, mama i aikstele atsiveda), tai su tais leidziu zaisti, o nuo visokiu svetimu stengiuosi laikyti atokiai, nes maza ka...
del kitu baimiu? nepasakyciau, tik buna kuklinasi svetimu zmoniu, pradzioj pamacius i kojas isikniaubia, bet po kurio laiko jau kaip niekur nieko
gal tik bijo kokiu neiprastu garsu netiketai atsirandanciu.. bet siurbli, fena ir pan tai jau zino
QUOTE(Fungu @ 2013 04 30, 14:37)
Ir su skalbiniais men šlapiais padeda, ji man duoda po drabužį, o aš džiaustau.
oj, Dovile vis man primna, kad reik skalbinius i skalbenke sudeti
reik nereik skalbti, ji jei randa ka, tai krauna.. ir isima visada ji, sudeda i krepsi, nesa po to prie dziovykles ir neleis padeti, saukia - pati pati!
QUOTE(samantila @ 2013 05 02, 08:27)
mazgiukė tai kaip atsisęda taip ir gali jose sėdėt visa dieną ,kažkokia galinga jėga traukia ant supynių
pas mus irgi buvo laikas, kai tik suptis ir suptis.. klausiu - nori islipti - ne! o gi kieme ir daugiau vaiku yra, kurie nori pasisupti.. tai kartais tenka nukalbint, bet riksmu neisvengiam.. ir apsisukus vel veda, rodo, kad nori suptis... bet paskutini karta jau pati prasesi iskeliama, norejo eiti kitur