Na ir mes pasirodome.. Vis skaitau, bet darbas ir mažius aplinkui neduoda laiko parašyti...
Alatėja Maniškis pusseserių lėles pažiūrėjo, pavartaliojo.. ir išmetė.
Jam pagrinde kamuoliai, mašinytės ir meistravimui įrankiai eina, konstruktoriaus kaladėlės (didelės, medinės, nesudėtingos). Dar kartais mėgsta tokius žiedus platesnius, kuriuos ant rankų (ir mamai, ir tėčui) uždeda...
Bet labiausia mano vaiką veža, kai pats fokusus rodo.. tipo paima žaislą, uždengia jį kuo nors. tada pakelia rankas ir sako "nea" (tipo nėra). tada atidengia ir sako UUUU. Tipo dabar nematai/nėra.. o štai ir atsiranda... Vakar taip su savo peliuku rodė... mes su tėčiu kritome kaip lapai iš to vaizdo
Samantila gerai suprantu tave dėl orų.. ypač kai mano pipiras priprato prie 2 vaikščiojimo lauke per dieną... bet vaikšto su tėvuku.. jau įsivaizduoju, kokia aš negyva būsiu, kai teks pačiai su juo trankytis, kai tetukas išvažiuos...
Milduk sveikatos
kaip bendra savijauta?
Fungu pas tave labai savarakiškas vaikas - yapč tokiam amžiui
Mes buvome TA 1,5 m. proga... 83 cm (nors pagal mano skaičiavimus ir rūbus bent 3 cm didesnis) ir 12,9 kg. Nėra storuliukas, bet ir ne lazdelė
Šnekėti tingi, labiau neaiškius garsus leidžia.. bet viską parodo, padaro prašomas (ypač mėgsta į šiukšlių kibirą mesti daiktus, kai jo paprašo). Ir dar ateina laimingas su šūksniu (a aa) - čia reiškia jo kalba, kad atliko paskirtą užduotį
Sako niam (kartais skamba kaip mamamam), sako kaip šneka katė(kšš kyš), šuniukas (au ou au), bezdžionė (u uuu u uuu aa uu), varna (kaaa, kar), karvė (mūūūū). Kartais (prie nuotaikos) sako alio, baba (ir baba Galia - čia prosenelės vardas), dėda (senelis). Geriausiai moka "daj" (duok). Mes rusakalbiai, tai atitinkamai ir vaikas toks
Laiptais irgi pats eina, bet aš vis liepiu už turėklų laikytis... bijau tų laiptų.. nors žinau, kad mano vaikas sugebės ir lygioje vietoje nukristi, jei jau taip lemta...
Norėjau dar paklausti, mamukai.. ar jūsų vaikams kojos neprakaituoja? Mes nešiojame pakankamai lengvus batukus - bet vis šlapios kojos, prakaituotos... Žiūrinėju sandalus - bet jau kaip lauke užkniso klausytis, kaip mes vaiką šaltą laikome