Dar karta aciu uz sveikinimus
bandom dabar apsiprast namuose.. Kol kas sudetinga, nes tos vietos taip maza, kur leliu padet, kad sese neuzgautu dukdama.. Nu ir vel reik atrast ritma valgymo, miegojimo ir kakojimo
o istorija butu tokia, kad 2dieni paryciui taip numaude pilva, kad pabudau.. Hm.. Susimasciau, kad gal jau sian? Gulejau ir laukiau, kas bus toliau? Maudeno ir tiek.. Nu bet pazadinau mb, perspejau, kad gal jau jis niekur sian nevaziuos, jei taip ir toliau.. Nes turejo koncerta Zarasuose, tai butu visai dienai dinges. Sako, jei tu cia mane apgaudineji, kad tik as nevaziuociau, tai sakes tau.. Nu bet ka as zinau, maude vis.. Tai mes kelemes, ruosemes. Nuvezem Do i darza ir i vgn. Ten priemime nusiunte i konsultacini pasitikrinti pirma.. Pff.. Nu, pralaukem belen kiek, as vis i laikrodi zvilgt zvilgt, kad spet do pasiimt is darzo, jei jau sius namo.. Nes pamaudenimai vis dar tokie neaiskus buvo.
pamatavo ten tonus, padare echo, patikrino kakleli. Sako jau 3-4 cm, tai sulauk reguliariu saremiu ir gali grizt gimdyt
mhm, nu aisku.. Sakau, as jau sian nusiteikus, tai sako ok, gali ir sian, bet jei nieko nebus, tai jau 5dieni atvaziuok vistiek..
Nu, tai isvaziavom, paemem Do, grizom namo, mb sildo valgyt, o man maust maust, as i laikrodi zvilgt - kas 4-5 min! Blyn, sakau, reik vaziuot atgal! Nu tai mb liko su do namie, pietu migdyt, o mane giminaitis nuveze i vgn. Ten vel saremiai aprimo.. Pff.. Nu bet jau 5 cm, tai pakuokis i gimdykla. Paguldo, jau 6 cm. Atvaziavau 2 val. Mociute atsiprase is darbo, atvaziavo pas Do, isleido mb pas mane. Nu tai dar spejo ant pacio linksmumo
man nuleido vandenis ir jau saldu daresi.. Mb sakau, eik ieskot ko nors! Kol surado dar.. Sako, nieko nera.. Pff.. Atejo, ant lovos, sako gimdom! Tik tu dar palauk, duok susiruost! Akusere ten zaibo greiciu rengiasi.. Nu, tipo jau gali stumt. Aciu! Viens du ir vos spejo pagauti
sako, butum taip neskubejus, butum ir neplysus.. Nu, ka padarysi, jau negalejau laikyt
tai va pries 4 gime, viskas taip greit susisuko, nespejau ne susivokti
iskart taip palengvejo
po to tik klausiu, tai kas gime?? Nu tai berniukas gi! Aa.. Ok