QUOTE(Hegira @ 2013 10 07, 12:50)
MilduK kaip laikaisi gal jau? Kaip Do sveikatos? Ėjote į daržą?
as vis dar namie, niekas nevyksta.. ryt MB isvaro i tolima kelione, tai but gerai, kad niekas ir nevyktu, nes sudetinga butu paciai nuvaziuot i VGN, plius Dovile kazkur palikti dar reiktu..
Do lyg nieko, tik vel pajautrejus, nes vedziau sian i darza.. uff.. nuo pat namu jau verke, kai pasakiau, kad i darzeli eis.. ir pasiemiau apsiverkusia.. sake nelabai kaip jai sian sekesi, vis virkavo, nevalge.. nu, gal gi kazkada pageres reikalai.
QUOTE(Jolka_jv @ 2013 10 07, 15:32)
nors aš jau svajoju apie ramų vakarą žiūrint filmą. Ką čia vakarą... ramios valandėlės norėtųsi, o ne 100 darbų vienu metu daryti
Sakykit, ką daryt, kad mano panelė valgytų pati? Moka gan padoriai su šaukštu elgtis, na, bet dabar visiškai nenori pati valgyti...
šiaip apetitu nepasižymi, valgo kaip visada mažai, bet kaip padaryti, kad tą mažai suvalgytų pati? Kaip sudominti?
O dėl susitarimo ir kyšių gimdant.. čia jau ir sėkmės dalykas... vienąkart buvo CP, kitąkart - gimdžiau natūraliai. Abukart su niekuom nesitariau ir niekam nieko nedaviau, nusiskundimų neturiu.. na, buvo likę placentos, bet šitaip gali ir susimokėjus nutikti..
aha.. as ir noreciau ramiai koki filma ar koncereta paziureti.. ale pas mus tv dabar tik miegamajam, tai kai Do uzmiega, baigiasi ir visi TV, o kol ji nemiega, tai be sansu kazka paziureti ramiai..
del maitinimo tai nzn.. gal tiesiog nemaitinti ir viskas? nevalgo pati, vadinasi nenori.. Do ziuriu jei ilgiau nepamaitinu, tai po to kaip didele valgo ir pati ir noriai neissidirbinedama
nes taip tai irgi buna - padek.. arba pati ta maista makaluoja, drabsto..
o kalbant apie gimdymus ir susitarimus.. tai as pirma karta nieko nesitariau ir man tikrai viskas ok buvo
pakliuvau matyt ant normalios gyd akuseres, gimdymas palyginti lengvas buvo, tai atsiliepimai ir atsiminimai mano tik geri.. Bet aisku niekada nzn kaip gali buti kita karta.. as siaip irgi manau, kad tycia tie gyd nieko blogo nedarys, bet gali ir ko gero kita karta nepadaryti, jei bis ne nuotaikoj, jei gimdymas sunkesnis ir negaus i letena.. nu bet as tikiuosi, kad ir si karta viskas bus ok, nors prisipazinsiu, neramu biski po Monikos pasakojimo apie VGN..