QUOTE(gustika @ 2013 10 01, 14:28)
*O kodel leido tau plyst visaip kaip tai nesuprantu niekaip
Cia VGN taip buvo? Nesitarei su niekuo?
**Koks broliuko vardas?
Cia VGN taip buvo? Nesitarei su niekuo?
**Koks broliuko vardas?
*Jo, VGN. Su niekuo nesitariau nes vis tiek ten nė vieno gydytojo nepažįstu, tai nemačiau reikalo tartis pagal darugų draugų patarimus ir patyrimus. Bet nusivyliau tai labai VGN. Visų pirma tai gimdžiau net be gydytojos, su dviem akušerėm tik, kaip supratau tai viena lyg ir kažkokia "vyresnė". Skambino jos gydytojai budinčiai, bet ta taip ir nepasirodė nei gimdymo metu, nei po jo...
Kodėl leido plyšt belen kaip irgi nežinau, bet ir kirpo. Ryt pas savo ginę važiuosiu (nes kažkas man ten negerai...) tai žėsiu ką sakys ir dėl tų siuvimų, nes pati kai namo grįžus pasižiūrėjau tai nesupratau kas kur, iš kur ir prie ko... Nu žodžiu vaizdelis tai vertas depresijos buvo... Po gimdymo nė karto manęs niekas neapžiūrėjo, pilvo nespaudinėjo ir pan. Tik ateidavo ir paklausdavo ar viskas gerai, nu o kadangi nieko man kaip ir neskaidėjo, tik kai gimda susitraukinėja, tai vadinas gerai buvo. Tik išrašant iš ligoninės ant lėktuvo pasodino, tipo žiūrėjo, čiupinėjo ir pan, sugrūdo ten man visą ranką ir pareiškė, kad kažką užčiuopia, bet nei echo nedarė, nieko, ir išleido. Tai va ryt ir varau privačiai, nes baisu, kad nebūtų ten likę kas nors , nes taip kaip dabar darosi, su E nebuvo...
**Rokas