QUOTE(MildukasK @ 2013 09 23, 14:51)
beje, Greenbubble gal nesupyks, jei pranesiu naujienas
turi jau broliuka
Tai aišku nesupyksiu, gi žinau, kad visoms rūpi
QUOTE(gustika @ 2013 09 23, 15:01)
oooo saunu,smagu
idomu,kaip pats gimdymas
nu gal papasakos kada
QUOTE(Hegira @ 2013 09 24, 10:06)
Sveikinimai Greenbubble - lauksim fotoreportazo.
Nu ką galiu pasakyt... Gimdymas buvo košmariškas
Daug baisiau nei su pirmu... Daugiau tikrai nesirįžčiau, ir MB sakiau, kad jei kada dar sugalvosiu, kad primintų viską...
Iš namų išvažiavom 20 d. paryčiais, sarėmiai kas 3 min. VGN apžiūrėjo, 2 cm, supildžiau dokus, paguldė į gimdyklą ir viskas rimo rimo ir nurimo. pie 11h perkėlė į patologinį ir pareiškė, kad jei niekas nevyks, per visą savaitgalį gulėsiu, o pirmadienį žės ką daryt, nes dabar skatint neverta, nes dar tik termino diena. Blioviau kaip didelė, nervai ėmė. Visą dieną sarėmiai prasideda, dažnėja, dingsta. Vakarop jau tokie geruliai prasidėjo, skaudėjo labai, iškvietė gydytoją, pasižėjos, sako tie patys du cm, o aš jau kentėt negaliu. Dar po valandos 4 cm ir keliavau į gimdyklą. Per dvi valandas atsidarė pilnai ir pagimdžiau, bet skausmo tai nemoku apsakyt, jau stumt žiauriai norėjau, bet neleido, nes tik 8 cm buvo, gązdino vis, kad kaklelį suplėšysiu. Skausmas žiaurus, tikrai galvojau, kad numirsiu. Kai jau leido stumt tai gal per du sarėmius pagimdžiau, bet daug plyšau ir kirpo ne vienoj vietoj. Draugas H išlindo
Nu žodžiu... Dvi savaites sėdėt negalima.
Bet mažiukui viskas OK. Gimė 4020 g ir 55 (E buvo 3940 g. ir 55 cm). Gavom 10/10 pagal APGAR. Namo išvažiuojant svėrė 4020, nors pirmą parą buvo numetęs virš 100g. Pienas jau lyg susireguliavo, papai nebeakmeniniai, tai po biškį gyvent jau galima
Tai va, tokia istorija. I r nė valnio su antru nelengviau. Man ikrai gimdymas buvo daug sunkesnis ir skausmingesnis, nors, greitesnis. Net MB sakė, gerai, kad nieko nematei, nes kaip iš siaubo filmo viskas buvo
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 27, 14:56)
neklausk
man taip zinok laikas praleke! atrodo dar buvo menuo likes, o dabar jau dieneles tik.. ir vis galvoju - kada cia jau? gi bet kada!
Bet tai rimtai jau tau nebedaug visai liko
Linkiu, kad viskas būtų lengvai ir greitai, ne taip, kaip man