QUOTE(samantila @ 2013 09 19, 09:16)
viena renka kinderius mėlynų žmogeliukų , dičkė puponautus, o tėveliams per kišenę
taip taip, pas mus irgi "pupeles" i trasa eina
ale jau kiek pasimete po namus.. cia jai "pinigeliai" uz darzeli buna, pamainom su kokiu saldainuku
turiu dar rezerve keleta.. nes tikrai, tos prekes ir man daznai neatitinka..
QUOTE(~lullaby~ @ 2013 09 19, 13:20)
mano mergos irgi ant pupiku pasinesusios
gerai kad bendradarbe turiu gera - nesa man saujom
tai vis pildom kolekcija
gera bendradarbe, ir as tokios noreciau..
QUOTE(gustika @ 2013 09 19, 14:48)
Zinok,manajai,jei sloga isibujoja jau ir vibrocil nepadeda.Musu gyd.israso gaminamus lasiukus,su adrenalinu jie.Tai as ipusrkiu juros dr,palaukiu,tada atsiurbiu jai nosika ir tada tu lasiuku.Nu kaip ranka sloga nuima,tiesa lasint reik minimu savaite.
Pasiklausk savo gyd,gal ir pas jum pagamintu panasiu lasiuku.Nes manajai pastaroji sloga buvo 3sav,ir finale jau baisinis kosulys,gyd jau fiksavo bronchito pradzia.
Girdziau hedelixa ir ventolina,nes tik uzmigdavo ir imdavo baisiai koseti.Dar tiesa,skyre antibus,nu bet jau tu tai nedaviau
Siaip ne taip,isgydziau ja
tfu tfu tfu
O jus sveikit,neisisirkit
Milduk,cia ir tavo Do tai liecia
blyn, tai cia gryn kaip pas mus! 3 sav jau sloga ir pries sav prasidejes kosulys nepraeina.. kaip miegot, taip koset! Panasu, kad is to Vibrocilio nulis naudos.. priminei, tai turejom kazkada nuo slogos kazkokius lasiukus su jodu.. ale jie trumpai galioja, tai nervina, kai reik pilna buteliuka ismesti.. bet reiks gal sian paklausti vaistinej.. nes kiek galima??
su kosuliu irgi.. slapiai vis pakosti. Ka cia efektyvesnio davus? Dar orai dabar tokie tragiski, vejuota, lyja, kad ne nelendam lauk, nebent i masina ir i parde.. tiek to "prasivedinimo"..
beje, Greenbubble gal nesupyks, jei pranesiu naujienas
turi jau broliuka
ai, o dar apie rankdarbius.. tai as vis prisimenu, pasvajoju ir.. atidedu tas mintis geresniems laikams, sakau gi ateis ir i musu kiema dar svente, ne?