Įkraunama...
Įkraunama...

2011 lapkritinukai

QUOTE(samantila @ 2013 09 19, 08:16)
Laba rytuką  4u.gif

na juk taip dažniausiai ir yra kuo daugiau darbų tuo labiau spėji , o juk kai  yra paskata tai tik pirmyn  ax.gif

mano kleckės žiūr smurfus fanės  biggrin.gif  viena  renka kinderius mėlynų žmogeliukų , dičkė puponautus, o tėveliams per kišenę  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip - kuo daugiau darbu - tuo daugiau speji smile.gif tik kad jau gult eini nusivares kaip sunelis... ir nelieka laiko nei pamegzt, nei pasiuvinet - apie knygu skaityma is vis kalba neina sad.gif

mano mergos irgi ant pupiku pasinesusios smile.gif gerai kad bendradarbe turiu gera - nesa man saujom smile.gif tai vis pildom kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 09 19, 09:16)
aš dažniausiai natūraliai stengiuosi gyd slogas bet su mažąją žiūriu kad slogai vien jūros vandenėliu neapsieisim reik Vibrocil nes bijau kad tokia tirštalynė vėl mums nepereitų į ausų uždegimą kurį visai nesenai aptūrėjom  verysad.gif o dar kosti šįrit atsikėlus  doh.gif nu norisi kriokti ....

Zinok,manajai,jei sloga isibujoja jau ir vibrocil nepadeda.Musu gyd.israso gaminamus lasiukus,su adrenalinu jie.Tai as ipusrkiu juros dr,palaukiu,tada atsiurbiu jai nosika ir tada tu lasiuku.Nu kaip ranka sloga nuima,tiesa lasint reik minimu savaite.
Pasiklausk savo gyd,gal ir pas jum pagamintu panasiu lasiuku.Nes manajai pastaroji sloga buvo 3sav,ir finale jau baisinis kosulys,gyd jau fiksavo bronchito pradzia.
Girdziau hedelixa ir ventolina,nes tik uzmigdavo ir imdavo baisiai koseti.Dar tiesa,skyre antibus,nu bet jau tu tai nedaviau blush2.gif Siaip ne taip,isgydziau ja thumbup.gif tfu tfu tfu

O jus sveikit,neisisirkit 4u.gif
Milduk,cia ir tavo Do tai liecia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2013 09 19, 01:20)
drinks_cheers.gif tikrai taip - kuo daugiau darbu - tuo daugiau speji  smile.gif tik kad jau gult eini nusivares kaip sunelis... ir nelieka laiko nei pamegzt, nei pasiuvinet - apie knygu skaityma is vis kalba neina sad.gif

mano mergos irgi ant pupiku pasinesusios smile.gif gerai kad bendradarbe turiu gera - nesa man saujom smile.gif tai vis pildom kolekcija biggrin.gif

kur tie vaikai nepasineš, neatsispiria visagaliai reklamai biggrin.gif nueini į pardą ir prasideda "ieškom " biggrin.gif bet man dažniausiai netinka prekės prie jų doh.gif

taip taip jau taip pasiilgau nėrimukų, kad šiandien čiupau nurakt dičkei rudeninę kiepką, prakepiau obuolių pyragą ir ėmiausi kadangi kašis dar vėlai lauk tai gal ir pabaigsiu rolleyes.gif o knygą irgi esu pradėjus skaityt apie vaikų psichologiją bet galo nesimato blush2.gif ...

...o dar svaigstu apie vieną gyvą veiklą wub.gif ...ahhh padūsausiu ir bus gerai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gustika @ 2013 09 19, 02:48)
Zinok,manajai,jei sloga isibujoja jau ir vibrocil nepadeda.Musu gyd.israso gaminamus lasiukus,su adrenalinu jie.Tai as ipusrkiu juros dr,palaukiu,tada atsiurbiu jai nosika ir tada tu lasiuku.Nu kaip ranka sloga nuima,tiesa lasint reik minimu savaite.
Pasiklausk savo gyd,gal ir pas jum pagamintu panasiu lasiuku.Nes manajai pastaroji sloga buvo 3sav,ir finale jau baisinis kosulys,gyd jau fiksavo bronchito pradzia.
Girdziau hedelixa ir ventolina,nes tik uzmigdavo ir imdavo baisiai koseti.Dar tiesa,skyre antibus,nu bet jau tu tai nedaviau blush2.gif Siaip ne taip,isgydziau ja thumbup.gif tfu tfu tfu

ačiū tau už postą 4u.gif na esam mes vartoję irgi gamybos tokius tamsius g.gif sportininkų vaistinėje KLP pagamindavo bet ta sloga jau lyg ir gerėja g.gif visa dieną trauklioju, quix vandeniu plaunu ...manoji kosti sausai ir lb retai tai prarėkus yra gerklę..bandysim Nach painhaliuot ...kad nelabai duodas pupa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 09 19, 09:16)
  viena  renka kinderius mėlynų žmogeliukų , dičkė puponautus, o tėveliams per kišenę  lotuliukas.gif

taip taip, pas mus irgi "pupeles" i trasa eina biggrin.gif ale jau kiek pasimete po namus.. cia jai "pinigeliai" uz darzeli buna, pamainom su kokiu saldainuku smile.gif turiu dar rezerve keleta.. nes tikrai, tos prekes ir man daznai neatitinka.. doh.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2013 09 19, 13:20)

gera bendradarbe, ir as tokios noreciau.. biggrin.gif

QUOTE(gustika @ 2013 09 19, 14:48)

blyn, tai cia gryn kaip pas mus! 3 sav jau sloga ir pries sav prasidejes kosulys nepraeina.. kaip miegot, taip koset! Panasu, kad is to Vibrocilio nulis naudos.. priminei, tai turejom kazkada nuo slogos kazkokius lasiukus su jodu.. ale jie trumpai galioja, tai nervina, kai reik pilna buteliuka ismesti.. bet reiks gal sian paklausti vaistinej.. nes kiek galima?? doh.gif su kosuliu irgi.. slapiai vis pakosti. Ka cia efektyvesnio davus? Dar orai dabar tokie tragiski, vejuota, lyja, kad ne nelendam lauk, nebent i masina ir i parde.. tiek to "prasivedinimo"..

beje, Greenbubble gal nesupyks, jei pranesiu naujienas ax.gif turi jau broliuka 4u.gif

ai, o dar apie rankdarbius.. tai as vis prisimenu, pasvajoju ir.. atidedu tas mintis geresniems laikams, sakau gi ateis ir i musu kiema dar svente, ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 23, 14:51)

blyn, tai cia gryn kaip pas mus! 3 sav jau sloga ir pries sav prasidejes kosulys nepraeina.. kaip miegot, taip koset! Panasu, kad is to Vibrocilio nulis naudos.. priminei, tai turejom kazkada nuo slogos kazkokius lasiukus su jodu.. ale jie trumpai galioja, tai nervina, kai reik pilna buteliuka ismesti.. bet reiks gal sian paklausti vaistinej.. nes kiek galima??  doh.gif su kosuliu irgi.. slapiai vis pakosti. Ka cia efektyvesnio davus? Dar orai dabar tokie tragiski, vejuota, lyja, kad ne nelendam lauk, nebent i masina ir i parde.. tiek to "prasivedinimo"..

beje, Greenbubble gal nesupyks, jei pranesiu naujienas  ax.gif  turi jau broliuka  4u.gif

oooo saunu,smagu wub.gif
idomu,kaip pats gimdymas blush2.gif nu gal papasakos kada

Del kosulio,tai pasiteirauk savo gyd.
Manajai tai lb tinka salpusniu arbata nuo kosulio
,cia mociute mums uzrode sita geri.
Vilniuj orai tikrai shhh doh.gif
Kas apie rankdarbius,o kas apie knygas svajoja bigsmile.gif Kazi kada galesiu ramiai paimt knyga i rankas ir paskaityt be plesimo,lipimo ir traukimo doh.gif
Atsakyti
oj, su ta musu gydytoja zinok sunkus reikalas, ji man vis siulo morku sultis su aliejum lasinti nuo slogos.. nu bet as kazkaip matyt ne tiek naturaliste, kad prasideciau..

o kur ta salpusniu arbata perki?

jauciu su kokiu 3 vaiku jau mintinai zinosiu kokie vaistai ar gydymo metodai kuri geriausiai veikia, nes dabar bandai bandai, taskai tuos pinigus vaistinej, o naudos maza.. doh.gif geriausia butu isvis nesirgti, nes per brangus reikalas..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 23, 15:51)
taip taip, pas mus irgi "pupeles" i trasa eina biggrin.gif ale jau kiek pasimete po namus.. cia jai "pinigeliai" uz darzeli buna, pamainom su kokiu saldainuku smile.gif turiu dar rezerve keleta.. nes tikrai, tos prekes ir  man daznai neatitinka..  doh.gif
gera bendradarbe, ir as tokios noreciau.. biggrin.gif
blyn, tai cia gryn kaip pas mus! 3 sav jau sloga ir pries sav prasidejes kosulys nepraeina.. kaip miegot, taip koset! Panasu, kad is to Vibrocilio nulis naudos.. priminei, tai turejom kazkada nuo slogos kazkokius lasiukus su jodu.. ale jie trumpai galioja, tai nervina, kai reik pilna buteliuka ismesti.. bet reiks gal sian paklausti vaistinej.. nes kiek galima??  doh.gif su kosuliu irgi.. slapiai vis pakosti. Ka cia efektyvesnio davus? Dar orai dabar tokie tragiski, vejuota, lyja, kad ne nelendam lauk, nebent i masina ir i parde.. tiek to "prasivedinimo"..

beje, Greenbubble gal nesupyks, jei pranesiu naujienas  ax.gif  turi jau broliuka  4u.gif

ai, o dar apie rankdarbius.. tai as vis prisimenu, pasvajoju ir.. atidedu tas mintis geresniems laikams, sakau gi ateis ir i musu kiema dar svente, ne? smile.gif

Sveikinimai Greenbubble - lauksim fotoreportazo. smile.gif del vaistuku, žinok kiekvienam vaikui skirtingi tinka. Maniskiams su adrenalinu, jokio poveikio, ar lasinu ar ne - tas pats.
Dėl juodų lašiukų,- jų negalima lašinti, reikia suvilgyti vatos tapmoniuką ir įkišti į nosytę, kad jais pakvėpuotų. Nei viena pol. gyd. to neminėjo -jos sako įlašinkite ir viskas, tai su jais atsargiai. smile.gif
Dabar aš saviskei karts nuo karto įpurškiu Quixx atrodo toks pav. Jie nuo 2 metų, bet manau mūsiškiams jau galima, ypač tiems, kurie prie sunkesnės kategorijos priklauso. lotuliukas.gif

QUOTE(MildukasK @ 2013 09 23, 23:37)
  doh.gif geriausia butu isvis nesirgti, nes per brangus reikalas..

O kur šią paslaugą galima būtų užsisakyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 23, 22:37)

o kur ta salpusniu arbata perki?

jauciu su kokiu 3 vaiku jau mintinai zinosiu kokie vaistai ar gydymo metodai kuri geriausiai veikia, nes dabar bandai bandai, taskai tuos pinigus vaistinej, o naudos maza..  doh.gif geriausia butu isvis nesirgti, nes per brangus reikalas..

Geroji mociute pririnkus ir sudziovinus duoda blush2.gif
Bet manau rastum vaistazoliu vaistinej tikrai.

Zadat 3 vaikiukus turet? blush2.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Hegira @ 2013 09 24, 10:06)

Dabar aš saviskei karts nuo karto įpurškiu Quixx atrodo toks pav. Jie nuo 2 metų, bet manau mūsiškiams jau galima, ypač tiems, kurie prie sunkesnės kategorijos priklauso.  lotuliukas.gif

Mums sitie labiausiai tinka.Jau gerus metus,kai reikia naudojam.
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2013 09 24, 10:06)
Dėl juodų lašiukų,- jų negalima lašinti, reikia suvilgyti vatos tapmoniuką ir įkišti į nosytę, kad jais pakvėpuotų. Nei viena pol. gyd. to neminėjo -jos sako  įlašinkite ir viskas, tai su jais atsargiai. smile.gif
Dabar aš saviskei karts nuo karto įpurškiu Quixx atrodo toks pav. Jie nuo 2 metų, bet manau mūsiškiams jau galima, ypač tiems, kurie prie sunkesnės kategorijos priklauso.  lotuliukas.gif
O kur šią paslaugą galima būtų užsisakyti?  lotuliukas.gif

ane?? ten tie su jodu tokie.. nu matai kaip.. o is kur tu suzinojai? pff... doh.gif
aisku, vadinasi vietoj dabartinio juros vandens Quixx pirksiu, gal tie bent kiek macys..
o del paslaugos, tai ir man idomu lotuliukas.gif nu cia kaip tartis su ru direktorium.. tik rask ji pirma biggrin.gif

QUOTE(gustika @ 2013 09 24, 14:16)
Geroji mociute pririnkus ir sudziovinus duoda blush2.gif
Bet manau rastum vaistazoliu vaistinej tikrai.

Zadat 3 vaikiukus turet? blush2.gif  mirksiukas.gif
Mums sitie labiausiai tinka.Jau gerus metus,kai reikia naudojam.

aa.. mociute.. smile.gif nu, as ryt pas gyd vistiek su do eisiu, matyt pratesim dar biuleteni iki 1dienio.. nes kur cia vesi nepasveikusia, tai po to vistiek i vaistine ir ten jau klausiu del tu salpusniu, quixx ir panasiai biggrin.gif

del tu 3 vaiku, tai cia daugiau siaip pasakiau, bet.. neatmetu galimybes, nu nes man patiko planas 3ia pasigimdyt, kai Do i mokykla reikes, tai va namie pabuciau, kol ji pirmokele bus, paglobociau biggrin.gif tada antra isleisciau ir jau i darba grizciau biggrin.gif nieko, ane? Tik MV sitam planui riebia spyga parode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 24, 16:09)
ane?? ten tie su jodu tokie.. nu matai kaip.. o is kur tu suzinojai? pff...  doh.gif
aisku, vadinasi vietoj dabartinio juros vandens Quixx pirksiu, gal tie bent kiek macys..
o del paslaugos, tai ir man idomu  lotuliukas.gif nu cia kaip tartis su ru direktorium.. tik rask ji pirma biggrin.gif
aa.. mociute.. smile.gif nu, as ryt pas gyd vistiek su do eisiu, matyt pratesim dar biuleteni iki 1dienio.. nes kur cia vesi nepasveikusia, tai po to vistiek i vaistine ir ten jau klausiu del tu salpusniu, quixx ir panasiai biggrin.gif

del tu 3 vaiku, tai cia daugiau siaip pasakiau, bet.. neatmetu galimybes, nu nes man patiko planas 3ia pasigimdyt, kai Do i mokykla reikes, tai va namie pabuciau, kol ji pirmokele bus, paglobociau biggrin.gif tada antra isleisciau ir jau i darba grizciau biggrin.gif nieko, ane? Tik MV sitam planui riebia spyga parode  lotuliukas.gif

Aš saviškius pas homeopatę vedžiau ir pasakiau, kad į nosį juodų lašiukų gaminamų lašinam, o ji ilgą laiką poliklinikoje dirbusi gydytoja, tai ir sakys, niekada jų nelašinkite, tik suvigykit ir įkiškit pakvėpuoti. Jų sudėtyje yra cheminių medž, kurios kaupiasi organizme. Jų perteklius labai kenkia. Tai vat dabar stengiuosi be jų, arba kol būna ties kuom nors susikaupusi įkišu ir bent truputi palaikome. smile.gif
O Quixx - ne tas pats, kas jūros vanduo. Prieš jį naudojant aš išvalau nosį, kartais paprastai išpučiam, kartais su jūros vandeniu ir tada įpurškiu Quixx, nes jis atlaisvina nosies paburkimą ir leidža lengviau vaikiukui kvėpuoti. Šis vaistas nuo užgulusios nosies, kai pro ja sunku kvėpuot. Tik prieš duodama pasiskaityk anotacija, nes jo reiktų tik kelis kartus per dieną ir neilgą laiką, kad organizmas nepriprastų. mirksiukas.gif

MilduK liuks, kad trijų nori, bet to paties mes pas tavęs paklausim po kokių metų lotuliukas.gif Žiūrėk neapsigalvok blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2013 09 25, 11:41)
Aš saviškius pas homeopatę vedžiau ir pasakiau, kad į nosį juodų lašiukų gaminamų lašinam, o ji ilgą laiką poliklinikoje dirbusi gydytoja, tai ir sakys, niekada jų nelašinkite, tik suvigykit ir įkiškit pakvėpuoti. Jų sudėtyje yra cheminių medž, kurios kaupiasi organizme. Jų perteklius labai kenkia. Tai vat dabar stengiuosi be jų, arba kol būna ties kuom nors susikaupusi įkišu ir bent truputi palaikome. smile.gif
O Quixx - ne tas pats, kas jūros vanduo. Prieš jį naudojant aš išvalau nosį, kartais paprastai išpučiam, kartais su jūros vandeniu ir tada įpurškiu Quixx, nes jis atlaisvina nosies paburkimą ir leidža lengviau vaikiukui kvėpuoti. Šis vaistas nuo užgulusios nosies, kai pro ja sunku kvėpuot. Tik prieš duodama pasiskaityk anotacija, nes jo reiktų tik kelis kartus per dieną ir neilgą laiką, kad organizmas nepriprastų.  mirksiukas.gif

MilduK liuks, kad trijų nori, bet to paties mes pas tavęs paklausim po kokių metų  lotuliukas.gif Žiūrėk neapsigalvok  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai va, mes sian buvom pas gyd.. Biuleteni pratese dar 1.5 sav.. Sako "nu taip, reik ziuret, kad ta sloga nenueitu i ausis".. Tai irgi patare nusipirkt Quixx, tik kazkokio suresnio, tu juodu lasiuku sake lasint, jei vel bus geltoni snargliukai (beje, klausiau del lasinimo, tipo sako negalima, reik tik ikist pauostyt.. Tai ji taip pasikraipe ir sako, galima ir ilasint.. nu bet ziuresim, gal nereiks jau ju) Ir dar sinunorm, atrodo, sirupa.
Tai va, gydomes toliau.. uff..
Nuplauke vel darziukas ir dabar kazi ar spesim dar iseit iki leliuko gimimo? Jau pradedu abejoti, tai kazi kaip ten po to bus? Pagyvensim pamatysim..

O del 3io biggrin.gif nu jo.. gal ir metu laukt nereiks, gal uzteks po menesio paklausti, ar dar vieno noresiu?? biggrin.gif nors po kokiu 4 m jau gal bus pasimirse tie mazu leliuku vargai ir vel noresis mazuliuko??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Milda, saunuole tu,kad nebijai dar ir apie trecia klecka pagalvot 4u.gif
Man dabar ir vienos gana blush2.gif

Buvom darziuke,su vaikas lauke pabuvo,pazaide
As negaliu atsistebet kai kuriom mamom schmoll.gif
Maciau berniuka su sortais atvesta,o mergaite musu gr. su vasarine stiukute ir skaryte.
Nu ka galim reikalaut is aukletoju ar pykt,kad nesirgtu vaikai,jei motinos beprotes???? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti