niu ką baigėsi mūsų daržiukas kadangi bubis iki žemės vakar šiandien tai su manim tai su mama mano namuose bandysim painhaliuot šiandien gal greičiau mažu užbaigsim nes nu jau nerrvas ima kad negalėsiu pradėt dirbti kada pažadėjau nes panelė labai lėtai adaptuojas
GreenBubble mano mažyliai irgi taip buvo nurašiau viską krūminiams ir tempa buvo net 40 dantenos kaip bulkos ....laikykitės , o mažylis jau pakeliui jau mamukai ruoškis stumt
kas dėl neramumų mums gelbėjo Acorum Neuro sirupas natūralus, bet tikrai pirma antrą dieną nereikia tiketis rezultato mums po 2sav gerimo pradejo jaustis, kad ir geriau miega ir ožiukai lengvesni na nieko nuostabaus kai natūralesnis ..nes mes bandem daug visokių kolkas tik šie geriausiai padėjo tiesa davėm trimetinei, bet galima vartoti nuo 1 metukų leliukams....
vakar ui buvo dienelė pas mane lekiojimo po miestą, egzus paskutinius išsilaikiau fakultetuose , liko praktika ir diploma rašleva bereik kad panos puikiai eitų į darželį aš į darbelį,l ten pat praktiką atlikčiau, išsilaikyt regitroje auto t kt sav jai ne iš pirmo tai iš antro karto ir mano dydžioji dalis planų įgyvendinta ateičiai bent jau šiemet labai norisi 2014 pasitikt su nauja pradžia , nauja ateitim naujais planais galbūt už jūrų marių
visoms mamytėms ir mažyliams linkiu gerų sveikatėlių nes dabar toks bubių metas pas mus lopšys su keliais mažyliais
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 17, 21:44)
ir aišku, reikia tikėtis pačio lengviausio ir geriausio
mamytės, gal kuri vaikams duodat ežiuolės? užsisakiau, ale kaip ir su kuo ji vartojama dar neperpratau
mamytės, gal kuri vaikams duodat ežiuolės? užsisakiau, ale kaip ir su kuo ji vartojama dar neperpratau
ar gryną natural užsakei ? ne iš vaistinės ....