Sveikos visos
Aš vis dar
Nors vakar jau buvau išsigandus, kad pagimdysiu.
E 4:30 pabudo su temperatūra. Nuvažiavom pas gydytoją, padarė šlapimo tyrimą - geras, plaučiai švarūs, gerklė neraudona. Tempa nukritus buvo. Tipo viskas OK. Grįžom namo ir prasidėjo... Kilt tempa pradėjo, vaikas kaip lapas, tik ant rankų, tampiau visą laiką. Užmigo man ant rankų. Tempa miegant pakilo iki 39.3. Nu žodžiu. O man sarėmiai prasidėjo
Vyras iš darbo grįžo, vaikiuo lyg geriau, pažaidė, padūko. Vakare vėl tempa kyla. Pasikviečiau sesę nakvot, jei ką ir vis prašiau mažiuko, kad dar nesugalvotų lįst lauk... Vakare kai atsigulėm miegot, budo mažius kas valandą klykdamas, tempa buvo38.5, tai jau daviau ibufeno, kad nei vaiko nekankint ir pati, kad pamiegočiau bent valanda, jei kartais gimdyt prireiktų...
Šian ryte vaikas pabudo kaip naujas. Tempos nėra, nuotaika geriausia. Pietų pamiegojo, pavalgė normaliai. Žodžiu, nesuprantu kas ten buvo... Gal vakare dar kils, nu, bet manau iki tiek jau nebepakils vis tiek.
O mažiukas irgi nurimo. Galvoja, ot motina neapsispręndus... Tai lįsk, tai nslįsk... Jaučiu termino sulauksiu
QUOTE(Spurgytė @ 2013 09 15, 19:52)
Monika, man grynai smalsu. Kodėl dabar nori rauti į VGN, o ne RK?
Mtau Mildukas jau atrašė
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 15, 23:46)
Del Do as irgi pergynu, kaip cia bus per gimdyma, su kuo reiks palikti?? Dabar ji tokia mamyciukas pasidarius.. jauciu nusiverks, kol uzmigs tiek pietu, tiek vakare be manes.. Teks man vienai GN sedet, o MB paleisiu su Do but, nes cia jau nei mociute nepagelbes.. kelias val gal padabos, bet ne ilgiau manau.. Ale va jei nakti prasidetu, tai isvis nzn ka daryt?? Nei Do kazkur vezt, nei palikt kazka su ja, nes atsikels, o cia nei mamos, nei tecio, tik kokia teta ar mociute.. Iskart stresas vaikui
Nu tai va, pas mus ta pati situacija, nors as kaip tik noriu nakti, jis miegotu, o ryte MB griztu ir viskas būsų OK
QUOTE(gustika @ 2013 09 16, 14:53)
Oj laukiam,laukiam ziniu is
GreenBubble
Linkiu sklandaus gimdymo ir lengvos visiems adaptacijos
Labai tikiuosi, kad taip ir bus
QUOTE(Spurgytė @ 2013 09 17, 15:25)
Šiandien FB apsireiškė, tai gal dar 2in1.
Taip juokas paėmė perskaičius