QUOTE(gustika @ 2013 09 05, 14:48)
Gal prisibijo manes
,nes as su 101 klausimu vakar atejau
ir kokie kl buvo?
mes sian vel ejom, bet diena vertinu daug geriau
Aisku, Do vel bijojo eiti i grupe - bijau tetos, bijau tetos.. Tai teko ant ranku nusinesti. Net ten valgomas tortos nepadejo (gimtadienis vaikiuko), asaros kaip pupos.. pas mama pas mama..
Sian kita aukletoja buvo, tai irgi nustebo, kad as neiseinu? Komentavo, kad kiti vaikai stresinasi, kad Do taip niekada nepripras, kad ji vistiek verks.. Bet lauk nevare. Tik va kad komentavo vis.. kad as tipo jomis nepasitikiu ir pan. Nu bet nieko, man svarbu, kad Dovile jau po biski ejo pazaisti, nesedejo isikabunus
Tik jei aukletoja pakalbindavo, tuoj pas mane lekdavo issigandus.. Neipatus dar prie jos. Tada vel kol nukalbinu eit kazka paveikti.. Bet vienu metu visai ramu grupeje buvo, niekas neverke, nes as atejus matyt 2 mergaites vel sustresinau.. Jos su Dovile matyt bus trijo, kol apsipras
Tada sako, einam i lauka, vel asaru pakalne, jau ir keli berniukai verke.. nu bet lauke apsiramino, Dovile nuverke posma, bet ir pazaide biski
Eit atgal, vel dudos.. Ten tada kol ant puodo susodino visus, rankas nuplove.. Tai tam chaose nemazai verkianciu, Do irgi manes kabinosi. Bet kol lauke pietu, tai smagiai daineles dainavo, klause aukletojos ir isejus man rode, kaip ten ismoko
Tik va i valgykla teko nesti, nes tas chaosas vel.. Vel ji - bijau tetos.. Valgyt jau nenori, nieko nenori.. Nu bet nurimo ir galiausiai pavalge, tada varem namo ir visai nuotaikoj sakyciau
zodziu, noreciau dar bent pora dienu su ja pabuti grupej, kad ji apsiprastu, susipazintu su tom aukletojom, iprastu prie ritmo ir tada gal ne taip baisu butu likti vienai.. Aisku, paverks, bet svarbu, kad nustotu ir pazaistu.. o ne stovetu prie lango.. Sian nei vieno stovincio nebuvo
dauguma zaide, tik 2 mergaites tos graudinosi.. 1dieni kita aukletoja matyt vel burbuliuos, kad turiu palikt Dovile viena, bet gal pavyks kazkaip pakalbeti ir dar pabuti su ka, nes su siandienine jau tarkim, kad Do apsiprato.. nes vakar su ta, kur bus 1dieni, tai nelabai gavosi pabendrauti.. Siandienine tai vis pakalbindavo Dovile.
Tai va, manau taip ir turetu buti, kad bent kokia savaite jautresnis vaikas su mama aplinka tyrinetu, susipazintu ir priprastu prie aukletoju, kad nebutu jos svetimos tetos.. Kad pamatytu dienotvarke, kas po ko ir nesijaustu nesaugiai, nes nezino kas cia ir kaip? Tik ne visur gi tokia taktika taikoma.. Kitur va diena apsiziurejai ir jau palikit viena.
Dabar savaitgalis, pailsesim ir ziuresim, kaip bus kt sav.. Tikiuosi reikalai geres
NEs kad darze Do verks kuri laika, tai as suprantu, bet po to ji namie labai jautri, man i kojas vis kabinasi, ant ranku verziasi, visko nenori - sunku..
zodziu, susideliojau mintis cia rasydama