Dabar ir as paklode parasysiu,apie savo patirti ir ne tik,zvilgsni i darzeli is salies
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 04, 22:37)
gustika, vesi ir tu saviske i darzeli?? ne nuo 3 m planavai?
*Bet tai negi dirbancioms mamoms svarbiau darbas, nei vaiko adaptacija? Ir prie ko cia mano vaikas tada? kodel as negaliu su juo pabuti?
**Vis svarstau, ka daryti toliau? KAip cia geriau pasilegus?
*** KAip elgtis atejus, ka pasakyt aukletojoms?
Tik klausimas, ar aukletojos leis? JAuciu varys mane lauk. Lieps palikti ir eit. Tada jauciu pasiimsiu ir do kartu.. Kam man reik, kad ji ten vel prie lango verktu??
Mildukai, as savaja darzan leisiu nuo 3m,dabar,kadangi turim dazriuka,as su ja vaikstau po pora valandu,bet tuoj ateis ligu sezonas ir visai jos ten nevesiu.Dabar bunu su ja ir ne uz ka jos vienos nepalieku grupeje.
*Zinai,visokiu mamu. Va atvede 2m neturincia mergaite,pro duris istume,ir psio.Daryk,vaikeli ka nori-verk,paverski,auklytes yra.Nurimsi.Baisu,kai vaikas taip visam gyvenimui sutraumuot gali,vakar pasiskaiciau straipsniu,tai pasiurpau.O tu pilna teise turi but grupej su savo vaiku,jam adaptacija,taves NIEKS isvaryt negali,ar neleist pasilikt.
Vakar as su saviske pirma diena atejus buvau.Musu aukletoja sake,galiu su vaiku nors ir menesi but kartu,jei as to noriu.Bet.......Atejo kitos grupes aukle ir mol,teveliai,kodel jus sedit sykiu su vaikais,prasom susirinkti daiktus ir eit koridoriun,jus trukdot vaiku adaptacijai,kiti vaikai nervinas,nes mato jus,o ju mamau juk near salia ir bal bal bla.Tai 2 teveliai isejo,as ne pro kur,ji man vel-prasom iseit.Nu as nebesusilaikiau zinok

Sakau,as nuo savo vaiko neisiu,mum cai pirma diena,jai nauja viskasJi man sako-o tai kaip ji tada pripras.As jai sakau-tai isvarykit mane,jei jau taip.Tai ka,finale motera nutilo ir as likau su savo vaiku.Sian kieme ji mane vel uzkalbino,tik si syki jau darugiskai,lape kokia,feee,toliau nuo tokiu auklyciu.
Tavo situacija is vis kebli,esi nescia,hormonai daro svao,tau reik ramybes ir geru emociju,o ne tokiu proverziu su asarom

Verkt net noris,beskaitant kaip tau sunku.
Klausyk,ar turi mano tel.nr?Galim susitikt kada.
**Tavo Do man lb primena mergyte musu grupej,vargsiuke vakar mama ja paliko 1,5val viena.Prareke(nepraverke,o reke) visa ta laika,reke-mamyyytee iseeejo,nu baisu,as neislaikius irgi apsiverkiau.siandien kol buvo su mama,buvo linskam ir guvi.Isejom visi laukan,mama atsisveikint tik-ji mamai I koja isikibus blaiuna,rekia.Tai isa 30 mni prareke,mama atejo,paeme ant ranku,o ji vis vreke ir verke.Baisiausia,kad nuo jos,uzsikrete verkt ir kiti,jau adaptavesi vaikai.As sakau,tiek prisiziurejau,kad man metam i prieki pakaks
***Bnadyk,gal dar ryt nuvest,ir jei vel verks-darykit pertrauka.Pabukit namie pora sav.ir vel eikit kartu.tik nepalikinek jos vienso.Buk su ja po pora val.Eik pas direktore,jei aukletojos nesukalbamos.Ieskokit sprendimu kartu.
Laikykites
QUOTE(Fungu @ 2013 09 04, 23:04)
Gal as ir per arsiai reaguoju,bet man taip gaila tu maziuku vaikiuku,ir taip pikta,kai aukletojos nepadeda,o dar labaiu sunkina padeti.
Pati esu lb lb jautri,todel stengiauos savo vaika apasugot nuo tokiu traumuojanciu patirciu.
Samantila,juk yra skirtumas,kai darzan vedi 3m ir dar 2m neturinti vaika.
Juk su 3m gali pasitart,pasneket,paaiskint,o musu pypliukai,ka jie,supranta??Taip,kad mama isejo,paliko,neber

Nu vsio,apsiverkiau.