QUOTE(Jolka_jv @ 2013 08 30, 07:30)
Labas,
Kodėl vienintelė? Mes ir negavom :-( bet jau supuojam 8 dienų brolį, tai mėginsiu su dviem mažiukais namie suktis :-) tikiuosi, kad bent kitais metais gausim darželį..
wau sveikinimai
kaip faina kantrybės jums ir gausaus pienelio
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2013 08 31, 06:14)
Laba, sveikinu Jolką su sūneliu
Pas mane dar tikriausiai ilgai jokių naujienų nebus, su saviškiu jau pusę metų kaip išsiskyrusi ir labai laiminga, o į vyrus net nežiūriu
Į darželį irgi vaiko dar neleidžiu, mes į žaidimų grupes vaikštome, į baseiną, tai veiklos per akis. Nusikalu per dieną
Tikriausiai nuo trejų metukų vesiu į darželį, manau pats tas laikas bus, vaikas jau sausas, savarankiškas.
wo mamka laisva kaip paukštė
ir veiklos turit suisradę
mes žiūrėsim kaip adaptuosis pupė grupėje jai matysim, kad nelabai tinka nekankinsim mažiukės liksiu su ja namie, bet šiandien Rugsėjo antroji buvo su visom trim dukrikėm
viena su tečium į grupę kt su manim, trečia su nekantrumu į mokyklą
ale tiek patiko, kad namo reikėjo nešte išnešti po 1 val laiko iš daržiuko
bu smatyt kaip toliau seksis ...
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2013 09 02, 10:38)
Ryt aukletoja siule atvest pries 10 ir palikt iki pietu miego, tipo pavalgius pasiimti, tai gautusi apie 1.5 val vienai pabut.. Bet nzn, as tai bijau dar taip greit ja palikti ir iskart taip ilgam.. Maciau, kaip ten vaikai palikti ir val praverkia prie lango stovedami, tai baisu pagalvoti, kad ir maniske taip gali verkti..
as buvau nusiteikus ilgai ir is leto ja pratinti, kad kuo maziau streso, nes tam turiu visa rugseji, tai nesinoretu, kad aukletojos skubintu...
na mamytę 1,5val juk labai mažai nė nemirktelsi kaip reiks jau pasiimti ir nemanyk kad verks gal visai liuks bus , juk mums mamoms dar labiau širdį skaud ir nuridenam ašarą nei mūsų pipirai
aš tai jaučiuos lyg kažkas atimtų vaiką
skaud ir man širdį bet juk ir vaikams gerai yra darželyje jie draugauja , įgyja patirties išmoksta vieni su kitais bendraut ir dar n pliusų
taip kad lb pasistengsim ir viskas bus gerai
Papildyta:
GreenBubble taip graudenaus kai vedžiau dičkę prieš
jau pries 6 metus
tai dabar man irgi vėl savo paneles abi palikt sunku
, bet viskas bus gerai ...man mokslai nebus kada ilgai graudentis
tikėkimės ryt nelis taip kaip šiandien
nes pėdinti su vežimu ir be skėčio ne kas ..