mes vakar isvaziavom i saskrydi, sian va vakare grizom tai gal visai ok sakyciau? Oras geras pakliuvo Do aisku biski pazyzeno pradzioj, po to ir soko ir begiojo, duko! 9 val uzmigdyt be sansu buvo, nes jai labiau rupejo pasokineti ant ciuzinio palapine tai daviau duotis kiek jegu tures ir nuejom miegot pries 12.. Vaikas luzo akimirksiu ir ne motais buvo tolumoj skambanti muzika ar salia plepantys vyrai prie alaus Cia man jie daugiau trukde.. Nakti puikiai ismiegojo vokelyje i roges tik gaila po 7 pazadino pravaziuojanti masina ir suo.. bet kaip ji sugeba atsikelus ryte iskart strykt ir duotis??!! pasokinejo ant ciuzinejo ir jau liepe mums keltis, eiti lauk! Nors mes su tevu dar butume mielai pamiegoje pora val ale teko keltis ir eit vaiko peneti, nes visa zyzla buvo, o prisikirtus vel davesi kaip uzvesta neisivaizduoju, is kur pas ja tiek energijos? Ale kai luzo pietu, tai viskas dzin buvo tikiuosi sian greit uzmigs namie ir ryt ryte duos mums issimiegoti bent iki 9
QUOTE(samantila @ 2013 07 27, 20:04)
Nekokis musu savaitgalis
Apsirgo manoji,vaziavom dar ir I santariskes pries nakti.
Tempa virs 39 ir nekrenta,pasirodo pasigavus zarnyno infekcija
Bet sain jau nieko,sveiksta
Gaila,kad orai geri,o mes namie turim but
Mildukai,uz gera savaitgali
gustika, jums irgi kad greiciau sveiktumet, kol orai dar vasariski bet man jau sian karsta noretusi kur pavesy prie ezero...
QUOTE(gustika @ 2013 07 28, 14:47)
Nekokis musu savaitgalis
Oi, laikykitės, mergaitės
Mums birželio pradžioj taip buvo, kvietėm greitą naktį ir paliko stebėjimui nakčiai ligoninėj, nors jokių vaistų nedavė, apart rehidron ir ibufeno Irgi sakė žarnyno infekcija, nors neviduriavo ir tik kartą vėmė, kai arbatos pagerė. Vėmė tai nuo tempos. Tai aš taip ir nesupratau prie ko čia žarnynas buvo...
Aciu,merginos,uz palaikyma
Maniske tik pradzioj pora sykiu purptelejo,as sudaviau smectos nieko blogo neitardama.
Ligoninej sake,smecta tik uzlaiko procesa.Daba tempa apie 37,vakar 4 kartus nuviduriavo,o dabar jau pabertas kunelis raudonom demem.Gyd sake cia normalu,turi savaime praeit.
Nestukes,kaip karscius pernesat?kaip sveikatos jusu?
Maniske tik pradzioj pora sykiu purptelejo,as sudaviau smectos nieko blogo neitardama.
Ligoninej sake,smecta tik uzlaiko procesa.Daba tempa apie 37,vakar 4 kartus nuviduriavo,o dabar jau pabertas kunelis raudonom demem.Gyd sake cia normalu,turi savaime praeit.
QUOTE(gustika @ 2013 07 29, 14:44)
*Maniske tik pradzioj pora sykiu purptelejo,as sudaviau smectos nieko blogo neitardama.
**Nestukes,kaip karscius pernesat?kaip sveikatos jusu?
**Nestukes,kaip karscius pernesat?kaip sveikatos jusu?
*Nu tai matyt jums tikrai žarnynas... Bet jei tempa nebekyla, tai jau sveikstat Linkėjimai mažiukei
**Nu sunku jau ir taip, o per karščius tai visai... Dar, kad nereikėtų paskui tą velniūzą bėgiot, tai gal lengviau būtų Jau turiu 15 kg Siaubas kažkoks, o dar du mėnesiai liko... Nžn ką reiks daryt... Su E finiše turėjau 16 iš viso, tai baisu net pagalvot kiek dabar bus
QUOTE(gustika @ 2013 07 29, 14:44)
nu, kazkaip sian sedet pavesy sode buvo visai gerai, bet ryte vaziuot ant saules buvo sunkoka.. jau net bloga daresi.. Ir pastebejau, kad greit pavargstu, noriu pasedet, vakare vapse koma atrodo, tik pooooilsio norisi.. nusitrepsiu per diena paskui Do lakstydama. Pas mane gal kokiu 10 kg pliuse? Nepamenu, kiek su Do turejau? apie 12 ar 16?? ir siaip sunku rast padeti sedejimui - susilenkus spaudzia, issitiesus nepatogu..
teoriskai ryt einu dekreta atsidaryti, tai reiktu kazkaip liniuote pasitaisyti
ogooooo kaip čia ilgai tylu...
kaip jūs ištveriat tas kelias dienas karščio bangų.. na ryt žada jau vesesnį orą
kaip mažyliai manoji sunkiai miega ..karšta ..dar porą dantų išdaiginom ir dar tiek pat kalnelių turim ant nosies rudenėlis gal jau ruošiat "kraitį" į lopšelius ?
kaip jūs ištveriat tas kelias dienas karščio bangų.. na ryt žada jau vesesnį orą
kaip mažyliai manoji sunkiai miega ..karšta ..dar porą dantų išdaiginom ir dar tiek pat kalnelių turim ant nosies rudenėlis gal jau ruošiat "kraitį" į lopšelius ?
kaaarsta.... jau sian kazkaip ir mane paveike.. namie baisiai karsta, tvanku... Kur nors vandeny mirkt ar pavesy ant vejuko gulet tai nieko aisku vakar va prie ezero buvom, tai taip ir mirkom visa diena
Dovile miega gal nieko, visa nusiklojus nes tik prikloju, tai nusimeta iskart.. Ai, galvoju, gal nesusals? Nors man buna jei pravesta nugara, tai kamputi kaldros nugriabiu:) o jai matyt ir to nereikia tik siaip uzmigt buna sunku, kai karsta.. vartosi vartosi..
o del darziukiu, tai dar kazkaip labai nesiruosem, bet vis galvoju, ko cia reiketu? Basutes tik turim reiks rubelius perziuret kada, nes vasara baigsis ir matyt ne kazkas liks rudeniui dar nesioti
Dovile miega gal nieko, visa nusiklojus nes tik prikloju, tai nusimeta iskart.. Ai, galvoju, gal nesusals? Nors man buna jei pravesta nugara, tai kamputi kaldros nugriabiu:) o jai matyt ir to nereikia tik siaip uzmigt buna sunku, kai karsta.. vartosi vartosi..
o del darziukiu, tai dar kazkaip labai nesiruosem, bet vis galvoju, ko cia reiketu? Basutes tik turim reiks rubelius perziuret kada, nes vasara baigsis ir matyt ne kazkas liks rudeniui dar nesioti
sviaikos...
niu lietuvi6ka vasara trumpam grįžo ir jau tuoj rudenėlis ateis..man po langais jau krenta trešnės lapai taip ir primena kad jau artėja ruduo ..ui darbingas ruduo šiemet ..su visom panom į daržiukus ir mokyklas man pačiai mokslai kaip reiks sulakstyt kolkas neįsivaizduoju
kažkas visgi nukentės manoji pupa jau pradejo sėst ant puodo bet tik kaip žaidimas ir galiausiai turejom tą pirmąjį kartą , bet sakė pasidžiauget ir užteks jau savaite kaip daugiau nepriprašau sėdėt ...
kadangi kasdie važinejam į KLP (kremtu vairavimo mokslus) tenka mažiukes palikti beveik visai dienai tai galiausiai po dvieju sav tarpo mažoji manęs nebenori paleist ..skiriames su ašarom, o jau laime kai sugrįžtu , apsikabina , glaudžias, bučiuoja tai privertė mane susimąstyti, kad su daržiuku pasilikt gali būti dar sunkiau nors tikejausi, kad taip apsipras mažoji jog mama kasdien paliks pusdieniui bent jau tikrai
moka valgyt su šakute ir šaukščiuku, bet iš principo vėl ima saujom, o kai bandau pati duot ožiukai ui kokie išlenda terlenckis dar didelis
tai vat pasipasakojau
kaip mamkos su darželiais reikalai?visos gavot kas nėjot?o gal yra tokių kurie dar neisit ?
aš nusiteikus jai reiks ir nevesti pupos jai matysiu, kad tikrai mažylei sunku ..iki pavasario dar leisiu sau nedirbt pasibaigti mokslą, reik visgi diplomas tikrai turesiu ka veikt ,o dar praktika 2 mėn
pasidovanojam užvakar suėjo 1metas ir 9 mėnesiukai
niu lietuvi6ka vasara trumpam grįžo ir jau tuoj rudenėlis ateis..man po langais jau krenta trešnės lapai taip ir primena kad jau artėja ruduo ..ui darbingas ruduo šiemet ..su visom panom į daržiukus ir mokyklas man pačiai mokslai kaip reiks sulakstyt kolkas neįsivaizduoju
kažkas visgi nukentės manoji pupa jau pradejo sėst ant puodo bet tik kaip žaidimas ir galiausiai turejom tą pirmąjį kartą , bet sakė pasidžiauget ir užteks jau savaite kaip daugiau nepriprašau sėdėt ...
kadangi kasdie važinejam į KLP (kremtu vairavimo mokslus) tenka mažiukes palikti beveik visai dienai tai galiausiai po dvieju sav tarpo mažoji manęs nebenori paleist ..skiriames su ašarom, o jau laime kai sugrįžtu , apsikabina , glaudžias, bučiuoja tai privertė mane susimąstyti, kad su daržiuku pasilikt gali būti dar sunkiau nors tikejausi, kad taip apsipras mažoji jog mama kasdien paliks pusdieniui bent jau tikrai
moka valgyt su šakute ir šaukščiuku, bet iš principo vėl ima saujom, o kai bandau pati duot ožiukai ui kokie išlenda terlenckis dar didelis
tai vat pasipasakojau
kaip mamkos su darželiais reikalai?visos gavot kas nėjot?o gal yra tokių kurie dar neisit ?
aš nusiteikus jai reiks ir nevesti pupos jai matysiu, kad tikrai mažylei sunku ..iki pavasario dar leisiu sau nedirbt pasibaigti mokslą, reik visgi diplomas tikrai turesiu ka veikt ,o dar praktika 2 mėn
pasidovanojam užvakar suėjo 1metas ir 9 mėnesiukai
QUOTE(samantila @ 2013 08 11, 10:07)
vaiksto gerai - jauniausia darziuky kol kas - ale labai imliai mokosi visko is kitu vaiku.
pasilieka gerai, buna kad po savaitgaliu (kaip kad siandien) biski asaryciu paliejo, bet uz duru palaukiau kol nurims - tai girdejau jos verkima ~10 sekundziu aukletoja uzkalbejo.
va rudeni ateis verkianciu armija - tai nezinau kas cia bus
ant puodo toliau sekmingai nedaro, valgo pati ir nebesileidzia maitinama. visiskai. geria jau is puodelio/stiklines. bando sneketi- zmoniu kalba tik kad nukerta pirma skiemeni ilgesniu zodziu tai pagal galunes ir konteksta suprantam ka nori pasakyt.
zdraica nereali - jei galetu turbut ir i menuli nuskirstu mamai ate ate pamojavus
taip ir gyvenam.
o vyresnelei pagaliau pabaigiau viska supirkt mokyklai pabandziau susumuot kiek gi kainuoja ta pirmoka i mokykla isleist - tai susidare apvali sumele
bet svarbiausia pas L. yra didziulis noras i mokykla tai laukiam rugsejo ir naujo starto
oo... as irgi i mokykla labai norejau! begau is darzelio ir sakiau nebeeisiu! sakiau - noriu i mokykla!!!! nu tai mamai jau nebuvo kur dingti Nors tik birzeli buvo 6 m sueje.. galvojo iki 7 palauks..