sviaikos...
niu lietuvi6ka vasara trumpam grįžo ir jau tuoj rudenėlis ateis..man po langais jau krenta trešnės lapai taip ir primena kad jau artėja ruduo ..ui darbingas ruduo šiemet ..su visom panom į daržiukus ir mokyklas man pačiai mokslai kaip reiks sulakstyt kolkas neįsivaizduoju
kažkas visgi nukentės

manoji pupa jau pradejo sėst ant puodo bet tik kaip žaidimas ir galiausiai turejom tą pirmąjį kartą , bet sakė pasidžiauget ir užteks jau savaite kaip daugiau nepriprašau sėdėt ...
kadangi kasdie važinejam į KLP (kremtu vairavimo mokslus) tenka mažiukes palikti beveik visai dienai tai galiausiai po dvieju sav tarpo mažoji manęs nebenori paleist ..skiriames su ašarom, o jau laime kai sugrįžtu , apsikabina , glaudžias, bučiuoja

tai privertė mane susimąstyti, kad su daržiuku pasilikt gali būti dar sunkiau

nors tikejausi, kad taip apsipras mažoji jog mama kasdien paliks pusdieniui bent jau tikrai
moka valgyt su šakute ir šaukščiuku, bet iš principo vėl ima saujom, o kai bandau pati duot ožiukai ui kokie išlenda

terlenckis dar didelis
tai vat pasipasakojau
kaip mamkos su darželiais reikalai?visos gavot kas nėjot?o gal yra tokių kurie dar neisit ?
aš nusiteikus jai reiks ir nevesti pupos jai matysiu, kad tikrai mažylei sunku ..iki pavasario dar leisiu sau nedirbt pasibaigti mokslą, reik visgi diplomas tikrai turesiu ka veikt

,o dar praktika 2 mėn
pasidovanojam

užvakar suėjo 1metas ir 9 mėnesiukai