ateinu su paklode, nes tikrai daug temu!
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2013 06 17, 11:43)
O didelį reikalą tik į pampį daro - pasislėpęs už krėslo.
as sian is savosios juokiausi.. padavinejo ji man bulves, kad nuskusciau ir staiga dingo po stalu..
pasilenkiu, ziuriu viena ranka stalo laikosi, kita kedes ir atsitupus bais rimta kazka veikia.. sakau "darai kaku"? ji - tip.. Apie kalba, kad daryt ant puoduko ir girdet nenori..
sakau, duok kelnes nuimsiu, bus lengviau, tai sauke - neeee.. tipo - netrukdyk tu man!
QUOTE(gustika @ 2013 06 17, 13:36)
Bet va beda,kad kol pavalgo pusrycius ar pietus,praeina valanda!!!!!!!!!!
Bet va,puodu reikalai pas mus liuks
Tiesa,ismoko zodzius-dede ir teta.Tai dbr jei einam laukan,tai visi gatvej buna ivardinti atitinkamai:lelia,teta,dede,parodyti pristuku ir garsiai pavadinti
Vilnietes mamos,ar gavot kokios info del vaiku patekimo/ne darziukan?
oj, man tai greit nervai neatlaikytu, jei ji taip zaistu! buna ir maniske pradeda issidirbinet, tai vadinasi valgymai baigti.. nes jau per 10 min gi maistas atsala, tai po to gal nelabai ir skanu.. o jei letai valgo, vadinasi ir nenori.. nors jei as ten visaip vaidinu, tai dar sumaitinciau jai, kartais ji net laukia to, bet nereik prasidet, nes po to ir valgys tik vaipantis.. Nenori, ir nereikia.. kai nores, suvalgys greit ir tyliai
fainiai, kad pas jus su puoduko taip viskas sekasi
as jauciu, kad mums dar irgi per anksti, matyt lauksim vasaros galo.. gal tada jau protingesne bus, labiau supras reikalo esme...
xixi
maniske tai senai jau visus vaikus - didelius ir mazus - gatveje apsaukia "lelia!", dar jei vezime, tai "lelia guli, lelia miega"
ir visus dedes ji saukia panasiai kaip tiati
anksciau galvojau maiso, bet jai matyt asocijuojasi dedes ir tetis, bet ir siaip ji diadi, tiati sako kazkaip panasiai, tai dedes matyt nejaukiai pasijaucia
o del darzelio jokiu ziniu, internete vis dar uzrasas "Sudaromos grupės į darželius".. Skambinau i savivald pries sav gal, kodel vaikas vis eilej krenta, jei prasymai nepriimami, tai man ten bande aiskinti, bet nesupratau.. tipo dabar sudarinejamos eiles, aisku bus liepos vidury kas pakliuvo.. o va viena mamka kieme sake, kad buvo darzely ir tipo sarasai bus liepos 15 d, o iki liepos galo reik pasirasyti sutartis! nu tai nzn, eisiu i darzeli klausti, kas cia kaip?
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2013 06 17, 17:58)
Spaliukų temoj viena mamytė parašė šitaip:
As siandien gavau atsakyma i viena is begales issiustu laisku, cituoju: "Laba diena,
tėvai, kurių vaikai bus priimti į darželį gaus pranešimą SMS žinute arba el.paštu net iki liepos 5 dienos.
Geros dienos!"
o kiek bus jauciu tokiu, kurie negaus tos sms del sistemos klaidos, arba el pastas atsidurs Spame ir liks nepastebetas...