Labuka, ilgesni laika nebuvau tai tuos kelis puslapius taip sunku skaityti
vistiek man fb geriau
Mus jau pakviete i darzeli, bet dabar sergam, geriam antibijotikus, visalaik tokie sveiki buvom ir se tau
Smagu, kad galesiu sugryzti i darba, o beto ir vaikui tikiuos bus smagiau, tures ka veikti, paskutiniu metu vien draudimai namie, visur viskas negalima, pykstames vis, ismoko uzsilipti virtuvej ant spinteliu, i vonia lipa su rubais atsisuka vandeni maudosi, i kriaukle vonioj irgi isiropscia nu zodziu bardakus daro namie
,o tu mama vis tvarkykis, nezinau kaip jusu vaikai, bet musiskis nezaidzia nei su vienu zaislu, net neprieina prie zaislu dezes. Va tik lauke buk su juo tai ramiakas, i kambari paskui neivarysi
QUOTE(samantila @ 2013 05 29, 19:33)
saulytux ale mergyt išbandyk iškrovos dienas padeda
vien kefyriukas ir 200g varškytės per dieną , 2 obuoliai, kt dieną po jos stengtis valgyti žuvį ir ryte kiaušinį virtą,vakare burokėlių salotas su aliejum, aplamai visas salotas tik su aliejum ..pats geriausias būdas įvesti rėžimą pas mane taip:
7-8 val kava puse sumuštinio
13-13,30val salotos 250 g mesytė dar 200g
18-18,30val vel kokios lengvos salotos su aliejum
nu po biskiuka tirpdau savo nereikalingus kg
QUOTE(MildukasK @ 2013 05 30, 11:49)
arba as jai dainuoju aaa pupute, aaa mazute, mik uzmiki mazulele, saldziai tu miegoki, tai ji man - aaa pupute, miku miku mazuliele, magoki
vaje kiek tavo daug jau sneka, tikra ciauskute
QUOTE(mindingas @ 2013 05 30, 15:57)
Aš žinokit irgi norėčiau būti
ir norėčiau dvynukų..
į darbą gryšti visai nenoriu...
tai tiek
oho kokie norai!
pirmyn!tik jau su dvynuku uzsakymu sunkiau butu
O as jau kaip noriu i darba, pavargau namie
QUOTE(GreenBubble @ 2013 05 30, 20:31)
Nu, jei per vasarą neišmoks už save pakovot, tai daržely tikrai išmoks
O vaikų tai aišku, kad visokių būna, vieni anksčiau išmoksta dalintis kiti vėliau. Manasis irgi kartais taip gražiai duoda kokį žaisliuką savo, ar šiaip ką, nu o kartais tai nors tu jam ką nori daryk, ne tik kad savo prisispaudęs laiko, bet dar ir svetimą kam nors iš rankų traukia
va mano Emili vienmetis draugas skriaudzia pastoviai, jis turi vyresni broli tai matyt is jo gudrybiu ismoksta, Emilis jau tiek jo isibaugina, kad net pro sali negali jis praeiti, verkia manasis, galvoja vel ka atims ar pastums