QUOTE(gustika @ 2013 06 05, 13:59)
Nu,mamkos,jus didvyres turiu pasakyt
Turiu kl.
Greenbubble ir Mildukui, ar vesit savo vaikucius darziukan simet?
as cia dabar taip sakau, paklausk dar karta, kai gims antras
tada gal pasakysiu, kad daugiau jokiu vaiku
o del darzelio, jei nusisypsos laime ir priims, tai as gal noreciau leisti po kelias dienas, po koki pusdieni.. Nes gal jau negalesiu tiek laiko su ja lauke zaisti? Cia aisku, jei nepasipils ligos.. o ir ziema butu patogu ja darzelin nuvesti, kol as kokias 2-3 val vezima pastumdyciau.. nes su ja tikrai tiek lauke gi neisbuciau, susaltu.. o leliukui lopsy tai kas - silta gera ir smagu
nors jau girdziu nemazai komentaru, kad durna as, jei noriu i darza ja leisti.. juk pati namie, ligas tik nes, abu vaikai kai sirgs, tai zinai.. bet gi darzely vaikas lavinamas, greiciau ten mokosi to pacio puodo reikalu, valgyt savarankiskai, drausmes..
bet kaip ten is tikruju bus, tai pasimatys rudeni..
QUOTE(Fungu @ 2013 06 05, 16:57)
Tikrai didvyrės jūs
Man tai tikriausiai dar ilgai reikės palaukti iki kito leliaus. Norisi suaugusio gyvenimą pagyventi
Tikrai, gal kai mano pupa pradės į mokyklą eiti, tada ir planuosiu
nu joa, apie ta suaugusiojo gyvenima kol as esu beveik ir pamirsus.. gerai, kad aplink nemazai draugu vaikiuoti, tai dideliu baliu nebuna, ale vistiek retai susitinkam, sunku issiderinti tiek su vaiku, o juo labiau be vaiko.. nu bet matyt toks gyvenimas, kol vaikai mazi..