QUOTE(ewo @ 2013 06 02, 04:56)
Sveikos
,ciaa vaida100, tik pasikeiciau varda balandziuku temoj, nes nenorejau, kad snipai atsektu anksciau laiko
As irgi uz tai, kad vaikai issiaiskintu patys, bet mano Ievute irgi labai geriete, neima svetimo zaislo manes neatsiklausus, bet is jos atima visi kas nori, viska atiduoda, bet kai jau is jos atimineja paskutini zaisla, tai as isikisu , nes kaip ir Mildukad rase, ji ateina pas mane ir sako, kad nebeturi zaislu , tipo paimk
Labuka sveika sugrįžus
ir su tokiom nuostabiom naujienom
su pagausėjimu
nagi mamytės krutam spurdam į daugiavaikių statusą
aš jau irgi labai pasiilgau
jausmo su visais skausmais ir džiaugsmais
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2013 06 03, 09:00)
kol kas neaisku
As noriu ranksluosti is max pirkti Dovilei ir mazajam, ale nzn kokios spalvos imti
po poros sav echo, gal kazkas paaiskes?
man melsvi patinka ir bordo neblogi turiu ne vieną baltą tai jau atsikandau
lauksim pilvinuko reportažo
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 03, 06:19)
sveikinimai
turėsim bendravardį
čia, matyt, toks Lukų bruožas - ramiakai, manasisi iki šiol auksinis vaikas
pažįstu mergytę bendravardę tai irgi pasitvirtina ramiakė fainulka
Papildyta:
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2013 06 03, 05:00)
O mes lyg pagaliau nuimame paskutinį maitinimą ir prieiname prie 4k. per dieną... Anksčiau valgydavo apie 19-19.30, tada dar apie vidurnaktį 210 ml mišinuko. Kėlimasis apie 8, valgyti apie 9. O dabar pavalgo apie 19.30, o ryte keliasi ir valgo - kaip įprastai. Nebereikia mums mišinuko. Labai tuo džiaugiuosi
už pasiekimus
ir mano uoga geria karvės pieną 2-3 kartus per parą po 300ml , bet bijau džiaugtis nes buna dienų kai stumia šalin daryk ką nori tada plempia mišinį
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2013 06 03, 11:03)
Merginos,
atsiprašau, kad paskutiniu metu taip retai parašau.Žiūriu, sugrįžta senbuvės
Pasilikit čia
Manoji auga ir protingėja kas diena, gavo prieš kelias dienas
triratį dovanų, tai nebenulipa nuo jo, uždeda kojytes ant pedalų, šiek tiek vairą sukinėja ir viskas, o mama stumia
Bet kokia pupa patenkinta, lyg pati važiuotų
Juokiasi, krykštauja
Šiandien taip šiukšlių maišus vežėme, įdėjau į už vaiko sėdynės esantį kibirą ir važiuojam visi iki konteinerių
Sveikinu visas besilaukiančias mamytes, kaip nuostabu, net pasiilgstu savotiškai nėštumo.. Peržiūrėjau šiandien senas nuotraukas ir video iš to laiko, nuo nėštumo pradžios iki dabar, tokia nostalgiška palikau, mano vaikas jau koks didelis, o aš net nepastebėjau, kaip ji taip išaugo
atsiprašymas priimtas
ui kaip greitai auga tie mažiukai , kad nespėjai atsidžiaugti ir jau pradedi svajoti apie dar vieną atžalą , vos mažiausiam tapus savarankiškesniu