QUOTE(gustika @ 2013 05 27, 13:51)
Man tos visos akcijos su jamam reikalauja per daug protiniu ir fiziniu jegu,tai mes net nevaziuojam,kai jos vyksta
o atostogu tai pajurin dumsim,pas brolius latvius
Nestukes,kaip jusu sveikatytes?
Mano mergina pratinas gyvent visai be pampiu,laksto po anmus su triusikaiciais,puodas stove wc,durys atdaros,nulekia pati,kai nori ir padaro.Alia
kaip tycia,penktadieni,besirengiant i kelione,vaikas ant lovos uzsizaide ir prikakino mamai ant pagalves ir dar ismindziukavo ant ciuzinio

geda ir zmogui papasakot
joa, daug kas bijo tu akciju, as tai kazkaip einu konkreciai zinodama, ko man reikia, stengiuosi nereaguoti i minia.. tik si karta vienai su vaiku buvo biski issukis, bet viskas sekmingai

uz tai dziaugiusi sutaupius
o pas latvius tai kur? i Pape ar iki kokio Ventspilio trauksit?
mano sveikata lyg nieko jau, tik darosi sunku susilenkti, sedeti susirietus, vis reik issitiesti

tai palinkus prie pc nepasedesi
o apie ta nuotyki su pagalve, tai brrr.. uzuojauta

smagu aisku, kai pati nueina i wc padaryti, bet ta avarija.. maniske karta sysiu padare ant pagalves, tai kazkaip labai pikta buvo.. ant ciuzinio avarijos maziau pikta, ant kilimo dar biski maziau

bet as kol kas atgal pampi uzdejau, manau per anksti dar, bandysiu vel po kokiu 2 sav..
QUOTE(Kuro-Nezumi @ 2013 05 27, 13:59)
Dar mano mažiui kažkaip apetitas pradėjo kisti.. valgydavo mišinuko kartą per parą apie 12 nakties (jau miegant) - apie 210 ml išgerdavo ir toliau miegą tęsdavo. O dabar maximum 120 ml išgeria .. ir tai lyg nenorais... gal jau atsisakys šio valgymo?
ir pietų pradėjo tik pusę valgyti ar vos kelis šaukštus
Vaikštome tikrai daug, vakarais lekia, namus siaubia... tikrai nesakyčiau, kad tiek energijos neeikvoja....
o dar valgydavo nakti? Maniske jau senokai atsisake misinio nakti.. kuri laika dar vandens tuo metu jei pabusdavo duodavau, bet dabar iki ryto ismiega

buna retai pabunda atsigerti, jei karsta.. Apetitas buvo vienu metu pakrites, bet manau del dantu, tada dygo kaip tik.. O siaip vasara, gal silta, daug nesinori valgyt..
ale kiemai kaip istustejo, matyt daug kas i kaimus ar atostogu isvaziave.. net liudna buna isejus, tai buna vis pagalvoju pramogu isvaziuot kur pas ka i svecius.. nors jau biski sunku su tuo vezimu stumdytis.. padetis nebe ta