.....Sveikutės
mindingas ir aš laukiu bent šio semestro galo dar vienas egzas o dėstytojos su žiburiu nerasi aš pagal invidualia programą ..tai "žvejoju" kiekvieną dėstytoją dėl atsikaitymų .... o dar kai tokie orai už lango sunkoka susikaupti
na mano vyresnėlė nesužavėta skoniu putpelių kiaušinių ana išvis jau serga ankstyva paauglyste
oras puikus jai netas žvarbus vėjas gal vėliau bus smagesnis
o aš norėčiau tos kur priekyje segasi vaiko kėdutę ir klasikinio dviračio, o sportinuką perleisti mb vyksta derybos
Mindingas mes jau turim kedutę ant dviračio. tai mažajam labai patinka važinėtis ir dairytis. Vakar taip patiko, kad net užmigo vaikas. Kai pamačiau tai lūžau iš juoko toks fainuliukas miega šalmu tėtukui į nugarą atsirėmęs Visai patogu pasirodė
Mausim šian į sodybą, džiaugtis oru
Mausim šian į sodybą, džiaugtis oru
Labukas, o kur pirkot šalmą?
Aš tik šiaip, trumpam, baliončiką atnešiau.
mindingas, Spurgienė
sveikos, parpuolelės
sveikos, parpuolelės
Mes pirkom dvirko kėdutę ir šalmą kartu, per internetą buvo akcija
Oi koks šaunus vasariškas savaitgalis buvo. Dar vakar gimtadienį dalyvavom, tai mažasis atsitūsino už visus Buvo nesugaunamas
Oi koks šaunus vasariškas savaitgalis buvo. Dar vakar gimtadienį dalyvavom, tai mažasis atsitūsino už visus Buvo nesugaunamas
Labas rytas
rytas nuostabus saulėtas, paukštukai čiulba, alyvos ore dvelkia
vakar lb fainai turškėmės vakare atokiam pleže, mažosioms tai teko apsiprasti su JŪRA lapkritinukė net akmenukų bijojo
dieną net neagliu pagalvot apie pležą, ir jokių deginimusį tik va nepasilėpsi 100 proc nuo saulės ..
tai ką naudojat mergaitės nuo saulės savo kukuliams ? iš tų geresnių kosmetikos linijų
gal kuri išbandėt šį? Weledos nerandu nieko ?
Lavera nuo saulės
rytas nuostabus saulėtas, paukštukai čiulba, alyvos ore dvelkia
vakar lb fainai turškėmės vakare atokiam pleže, mažosioms tai teko apsiprasti su JŪRA lapkritinukė net akmenukų bijojo
dieną net neagliu pagalvot apie pležą, ir jokių deginimusį tik va nepasilėpsi 100 proc nuo saulės ..
tai ką naudojat mergaitės nuo saulės savo kukuliams ? iš tų geresnių kosmetikos linijų
gal kuri išbandėt šį? Weledos nerandu nieko ?
Lavera nuo saulės
labukas, kaip laikotes? mes buvom beveik savaitele Palangoje, oj kaip pavargau, mat dar drauge pasikvieciau, o ji su dviem vaikais, tai nusprendziau, kad ne mano nervams toks burys vaiku kasdien , ojojoj, sitoks triuksmas, viskuo nepasidalina
na stengsiuos, bet nepazadu
as irgi noreciau to klasikinio dviracio, grazu ziureti panos vaziuoaj tiesios kaip gazeles :)mano sportinis tai sulinkus lekiu o kedute mes turim prieky tvirtinama, tik ji mazyte pas mus iki 2metu sikniukas turbut tik tilps
QUOTE(gustika @ 2013 05 15, 12:35)
na stengsiuos, bet nepazadu
QUOTE(samantila @ 2013 05 16, 10:29)
.....Sveikutės
o aš norėčiau tos kur priekyje segasi vaiko kėdutę ir klasikinio dviračio, o sportinuką perleisti mb vyksta derybos
as irgi noreciau to klasikinio dviracio, grazu ziureti panos vaziuoaj tiesios kaip gazeles :)mano sportinis tai sulinkus lekiu o kedute mes turim prieky tvirtinama, tik ji mazyte pas mus iki 2metu sikniukas turbut tik tilps
Žiūriu tuštuma, ramuma čia visai
kad atrodo ner ka pasakoti...
Vilnietes, ar sturmavot Akropoli per Jamam? MB dirbo, tai as susipakavau su Dovile, pasipusciau pilva ir varem akciju zvejot Kai kuriu jau ilgokai laukiau.. Tai vyras biski susirauke, kai suzinojau, kiek isleidau
oras aisku ne koks, bet mes is pacio ryto, zmoniu dar buvo pusetinai, masina radom kur patogiai ikist Aisku, didziausias susistumdymas prie zaislu ir rubu..
bet tai kaip atveso orai, lietus, vejas - feee... Jau taip atrodo, kad siluma pasidziaugem ir psio.. likusia vasara tokie nenormalus orai ir bus nu bet tikiuosi, kad vasara siluma dar palepins
kas kur atostogas planuojat?
Vilnietes, ar sturmavot Akropoli per Jamam? MB dirbo, tai as susipakavau su Dovile, pasipusciau pilva ir varem akciju zvejot Kai kuriu jau ilgokai laukiau.. Tai vyras biski susirauke, kai suzinojau, kiek isleidau
oras aisku ne koks, bet mes is pacio ryto, zmoniu dar buvo pusetinai, masina radom kur patogiai ikist Aisku, didziausias susistumdymas prie zaislu ir rubu..
bet tai kaip atveso orai, lietus, vejas - feee... Jau taip atrodo, kad siluma pasidziaugem ir psio.. likusia vasara tokie nenormalus orai ir bus nu bet tikiuosi, kad vasara siluma dar palepins
kas kur atostogas planuojat?
QUOTE(MildukasK @ 2013 05 26, 21:50)
*Vilnietes, ar sturmavot Akropoli per Jamam?
**bet tai kaip atveso orai, lietus, vejas - feee...
***kas kur atostogas planuojat?
**bet tai kaip atveso orai, lietus, vejas - feee...
***kas kur atostogas planuojat?
*Nu aš tai pagalvojau, kad savižudybė ten važiuot, ypač su vaiku
**Nu šian ir ryte ir po pietų miegelio labai fainiai centre pasivaikščiojom, vėjo ten nebuvo, net per šiltai apsirengėm Mugė ryte Gedo prospekte buvo, tai irgi biškį pinigų palikom...
***Mes iki jūros tai planuojam palėkt, o toliau kažkur tai jau šiemet nesigaus
QUOTE(MildukasK @ 2013 05 26, 21:50)
Man tos visos akcijos su jamam reikalauja per daug protiniu ir fiziniu jegu,tai mes net nevaziuojam,kai jos vyksta
o atostogu tai pajurin dumsim,pas brolius latvius
Nestukes,kaip jusu sveikatytes?
Mano mergina pratinas gyvent visai be pampiu,laksto po anmus su triusikaiciais,puodas stove wc,durys atdaros,nulekia pati,kai nori ir padaro.Alia kaip tycia,penktadieni,besirengiant i kelione,vaikas ant lovos uzsizaide ir prikakino mamai ant pagalves ir dar ismindziukavo ant ciuzinio geda ir zmogui papasakot