Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 10, 17:01)
o jus jau praejote reabitologo konsultacijas?

esame buve ppas masazistus vienam kursui,daugiau niekas niekur nesiunte
Atsakyti
Rasita, kai maniškių astma pasidarė kontroliuojama, tai ir nebevaikštom pas pulmonologus.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2013 04 10, 19:45)
Rasita, kai maniškių astma pasidarė kontroliuojama, tai ir nebevaikštom pas pulmonologus.

o ka reiskia kontroliuojama astma biggrin.gif, t.y. kas jau nusprendzia,kad ji kontroliuojama, nes man su ponu Griška kalbet, tas pats kas nulis
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 08, 19:06)
\
mums užtenka viena karta vakare prieš miega, išgeria mišinuka po 10 min duodu arbatinį šaukštelį sirupo, padeda ir tiek mažai gana. nors čia leliukiškas galima po kiekvieno valgio.

Labas rytas 4u.gif kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?
kaip jus geriate?: ar pagal simptomus, ar kazkoki gydymo kursa ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 11 balandžio 2013 - 05:45
Kontroliuojama astma tai su vaistų pagalba pasiektas priepuolių nesikartojimas.

Tyliai tyliai bandau nutraukti Flexotidą, ale bijau sad.gif Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę.
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 04 11, 06:32)
Labas rytas 4u.gif  kiek laiko ta sirupiuka galima gerti?
kaip jus geriate?: ar pagal simptomus, ar kazkoki gydymo kursa ?

aš vartojų pagal poreikį, jei reikia duodu ir diena po valgio, nes ryškiai matosi kai rūgštys jai kilti pradeda. man patinka jie, kad juos galima pačiam pasirinkti kaip duoti. ir jie iš visų vartojamų vaistų nuo refliukso labiausiai pasiteisino.

QUOTE(bevardė @ 2013 04 11, 09:15)
Kontroliuojama astma tai su vaistų pagalba pasiektas priepuolių nesikartojimas.

Tyliai tyliai bandau nutraukti Flexotidą, ale bijau sad.gif Paskutines tris sav vartojo vaikis tik po 50 vakarais, nors šiaip jo įprasta dozė po 125 du kartus dienoje. Va su tuo 50 turėjo ir peršalimą slogą kosulį, bet jis nenuėjo į bronchus obstrukcijos nebuvo. Lenkiu galvą homeopatijai. Bet nutraukt Flexotidą manau jau reikėtų, nes jau nuo spalio vartojo be pertraukos tik kartais vis sumažindavom dozę.

mums ir reiktų mažinti nuo sausio varom unsure.gif bet ir purkšdami po du kartus susirgus vistiek nuėjo į obstrukcinį bronchita unsure.gif

hemeopatija gerai ir kaip jūs sakote reikia išmokti tikrai išmokti juos vartoti. sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Kai gripas užpuolė- homeopatija buvo bejėgė, bet matyt mes tą baisiausia buvom pasigavę.
Aš vien todėl ir nelabai pati bijau tų hormonų, nes matau, kad vaikui jie padeda, vartojant tvarkingai obstrukcijų nebūna, o šį kartą net ir su ženkliai sumažinta doze nebuvo. Šiaip visada kai tik pamatau pirmus slogytės požymius iš karto imuos dviejų vaistukų euphorbium purškiamo į nosį ir Euphorbium geriamų lašų, kurių pavarau pirmą parą kas 15 min (pirmas 2-3 val) tų lašiukų po to kas pusvalandį, purškalo papurškiu irgi kokius 6 kartus per dieną ar net daugiau. Ir pavyksta sustabdyti slogą, nes jokių kitų būdų nėra. Arbatos maniškio neveikia, sloga įsisiūbuoja ir nuvaro į gerklę o po to ir į bronchus. Šių vaistų mano vaistinėlėj visada yra, jei baigiasi tuoj užpildau atsargas. Juk sloga gali ir vakare prasidėt. Kai į vaistinę nėra kur bėgt, be to geriamų lašiukų galima gaut tik homeopatinėj vaistinėj, kažkodėl įprastose vaistinėse jo nebėra, o būdavo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 11, 09:42)
Kai gripas užpuolė- homeopatija buvo bejėgė, bet matyt mes tą baisiausia buvom pasigavę.
Aš vien todėl ir nelabai pati bijau tų hormonų, nes matau, kad vaikui jie padeda, vartojant tvarkingai obstrukcijų nebūna, o šį kartą net ir su ženkliai sumažinta doze nebuvo. Šiaip visada kai tik pamatau pirmus slogytės požymius iš karto imuos dviejų vaistukų euphorbium purškiamo į nosį ir Euphorbium geriamų lašų, kurių pavarau pirmą parą kas 15 min (pirmas 2-3 val) tų lašiukų po to kas pusvalandį, purškalo papurškiu irgi kokius 6 kartus per dieną ar net daugiau. Ir pavyksta sustabdyti slogą, nes jokių kitų būdų nėra. Arbatos maniškio neveikia, sloga įsisiūbuoja ir nuvaro į gerklę o po to ir į bronchus. Šių vaistų mano vaistinėlėj visada yra, jei baigiasi tuoj užpildau atsargas. Juk sloga gali ir vakare prasidėt. Kai į vaistinę nėra kur bėgt, be to geriamų lašiukų galima gaut tik homeopatinėj vaistinėj, kažkodėl įprastose vaistinėse jo nebėra, o būdavo.

mano mergytei šis purškalas netinka nosytė kraujuoti pradeda unsure.gif man tinka jai ne. o va apie lašiukus neesu girdėjusi g.gif
Atsakyti
O tai aplamai tinka kokie purškaliukai nosiai ar ne? Net keista kad nuo jo kraujuoja.

user posted image

arba nauja pakuotė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 04 11, 10:14)
O tai aplamai tinka kokie purškaliukai nosiai ar ne? Net keista kad nuo jo kraujuoja.

jaučiu ji bus kaip aš beveik negalės nieko purkštis į nosį visada kraujuos, va baigiasi sloga ir kas ryta man nosyje yra kraujo. mažylei dar ne taip, bet. o kažin nuo slogos ar būna geriamų g.gif gal jų pabandyti g.gif mano merginai net nuo jūros vandens kraujas pasirodo doh.gif sunku su nosimi kai būna, matyt todėl ir visada mums nusileidžia ant bronchų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 11, 08:28)
aš vartojų pagal poreikį, jei reikia duodu ir diena po valgio, nes ryškiai matosi kai rūgštys jai kilti pradeda. man patinka jie, kad juos galima pačiam pasirinkti kaip duoti. ir jie iš visų vartojamų vaistų nuo refliukso labiausiai pasiteisino.
mums ir reiktų mažinti nuo sausio varom unsure.gif bet ir purkšdami po du kartus susirgus vistiek nuėjo į obstrukcinį bronchita unsure.gif

Nusipirkau ta sirupa, bandysiu sunui girdyti.
kaip jus matote , kad pradeda rugstys kilti?: mergaite koseja, krenkscia? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2013 04 11, 10:44)
Nusipirkau ta sirupa, bandysiu sunui girdyti.
kaip jus matote , kad pradeda rugstys kilti?: mergaite koseja, krenkscia? 4u.gif  4u.gif

mano pradžioje pradeda krenkšti, o paskui ir kosėti pradeda
Atsakyti