Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

labas

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 10, 10:25)
laba.
o mums niekaip nesiseka nutraukti ventolino ir felxotido verysad.gif jau buvau sumazinus iki 50 felxotido ir 100 ventolino per para...ir paskui visai nutraukus.O kita ryta isgirdau svokstima verysad.gif tai supurskiau ventolino - tuo momentu lyg praejo o vakare vel svokste - tai pridejau ir felxotida....

o tai ventoliną jums dažnai reikia purkšti?

pas mane tai visas savaitgalis buvo įtemptas - temperatūra, nelabai aišku nuo ko, žinoma sloga baisi buvo gal nuo jos, nes kvėpavimas ir kosulys normoje. jau buvau nasonex nuėmus bet gražinau ir zirtec pridėjau, nors buvo monkasta ir fliuksotidas likęs. nors alergija kambario dulkėms jai, bet tikriausiai yra ir kažko iš šono, nes ir pernai gegužės-liepos mėnesiai buvo sunkiausi, kaip tuo tarpu iš pavasario gal pora mėn tik su nasonex periodiškai buvom

o kaip jus zirtec duodat? nes pulmonologė sakė duot 1 kart dienoje 2,5 ir 5 ml atitinkamai pagal vaiką, bet žiūriu instrukcijoje rašoma, kad du kart dienoje reikia ji gerti.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 10, 10:20)

o kaip jus zirtec duodat?  nes pulmonologė sakė duot 1 kart dienoje 2,5 ir 5 ml atitinkamai pagal vaiką, bet žiūriu instrukcijoje rašoma, kad du kart dienoje reikia ji gerti.
galit duot vienkartine doze, o galit ją padalint į du kartus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Antihistamininius vaistus (Zyrtec, Claritin ir kt. ) Geriausia duoti per du kartus, tiesiog pastovesnis vaistų veikimas bus.

Nuo birželio 1 d, tik vakare Flexotido 125 naudojam, gerit paliksiu tik 50. topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2013 06 10, 11:28)
galit duot vienkartine doze, o galit ją padalint į du kartus  4u.gif

t.y. iškart duoti 5 ir 10 ml atitinkamai? sūnui sakau jau mėnesi duodu, kaip sloga taip sloga, gal tikrai niekinė ta dozė jam 5ml dienoje (6m vaikui)

QUOTE(bevardė @ 2013 06 10, 12:30)
Sveikos mergaitės. Antihistamininius vaistus (Zyrtec, Claritin ir kt. ) Geriausia duoti per du kartus, tiesiog pastovesnis vaistų veikimas bus.

Nuo birželio 1 d, tik vakare Flexotido 125 naudojam, gerit paliksiu tik 50.   topsecret.gif

bet tai Zyrtec ir Clemastinas tas pats ceterizinas? aš kažkaip maniau, kad clemastinas yra stipresni vaistas
bandysiu du kart dienoje duoti, nes atsibodo tas vaistų gėrimas dėl gėrimo, efekto nematau kol kas...

linkiu 4u.gif
Atsakyti
Dalyte, o gal ta sloga ne alerginė jei neveikia antihistamininiai vaistai? Jei vaikui jau 6 metai galite naudoti Alergodil purškalą nosytei, veiks tiesiogiai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 10, 14:06)
Dalyte, o gal ta sloga ne alerginė jei neveikia antihistamininiai vaistai? Jei vaikui jau 6 metai galite naudoti Alergodil purškalą nosytei, veiks tiesiogiai.

na šiaip mano abiems Ar užrašyta. Mergaitei tai kaip prasidėjo AR gegužės 24 išvažiavus iš Santariškių taip ir tęsiasi, bet jai bent jau kartais ji dingsta, o berniukui prašau jau 4 mėn užgulimas, nosis nevarva bet užgulus. ačiū paskaitinėsiu kas čia per purškalas
Atsakyti
Būna, kad kartais slogas ar nosies užgulimą išprovokuoja rūgščių kilimas. man tiesiog keista kad neveikia vaistai, už tai ir suabejojau, gal čia ne vien AR kaltas? O purškalas bent jau man išties veiksmingas, naudoju jį nuo paauglystės. Buvo kažkada gydytoja išrašius kažkokį hormoninį (tada dar vaistai nesidomėjau) tai nuo jo buvo tik blogiau, nosis dar labiau bėgo, o nuo Alergodilio kelis kartus išsičiaudau, ir po to kutulys vis rimsta ir susitraukia užburkimas. Praktiškai ryte vakare pasipurrkšdavau ir dzin buvo visos žiedadluskės, žmogum jaučiausi. Alergodil ne hormoninis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 10, 10:20)
labas
o tai ventoliną  jums  dažnai reikia purkšti?

o kaip jus zirtec duodat?  nes pulmonologė sakė duot 1 kart dienoje 2,5 ir 5 ml atitinkamai pagal vaiką, bet žiūriu instrukcijoje rašoma, kad du kart dienoje reikia ji gerti.

ventolina liepe purksti pagal poreiki. tai viena arba du iputimus viena du ar tris kartus dienoje - priklausomai nuo situacijos. Ji dabar nuolat purskem apie du men. is pradziu 3k dienoj kai buvo prasta situacija - kol nuemiau visai. bet vos tik nepapurskiu vakare - ryte atsikelia su svokstesiu doh.gif

Zyrteka duodu per du kartus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 10 birželio 2013 - 16:07
QUOTE(bevardė @ 2013 06 10, 14:44)
Būna, kad kartais slogas ar nosies užgulimą išprovokuoja rūgščių kilimas. man tiesiog keista kad neveikia vaistai, už tai ir suabejojau, gal čia ne vien AR kaltas? O purškalas bent jau man išties veiksmingas, naudoju jį nuo paauglystės. Buvo kažkada gydytoja išrašius kažkokį hormoninį (tada dar vaistai nesidomėjau) tai nuo jo buvo tik blogiau, nosis dar labiau bėgo, o nuo Alergodilio kelis kartus išsičiaudau, ir po to kutulys vis rimsta ir susitraukia užburkimas. Praktiškai ryte vakare pasipurrkšdavau ir dzin buvo visos žiedadluskės, žmogum jaučiausi. Alergodil ne hormoninis wink.gif

nežinau dėl rugšties, šiaip jis tikrai alergiškas, o iki vaistu dar ir kosčioti buvo pradėjęs, viskas pavasary prasidėjo, o su vaistais bent jau kosulis dingo. paskaičiau apie Alergodilą, patiko, reiks pabandyti

QUOTE(Zirzė @ 2013 06 10, 18:03)
ventolina liepe purksti pagal poreiki. tai viena arba du iputimus viena du ar tris kartus dienoje - priklausomai nuo situacijos. Ji dabar nuolat purskem apie du men. is pradziu 3k dienoj kai buvo prasta situacija - kol nuemiau visai. bet vos tik nepapurskiu vakare - ryte atsikelia su svokstesiu doh.gif

Zyrteka duodu per du kartus smile.gif

na tai tikrai ilgai, mums iki savaites ji skirdavo tfu tfu tfu

ačiū ir aš jau taip sakiau darysiu smile.gif
Atsakyti
Zirze, vartoti Ventoliną kasdien 2 mėnesius negerai. Vadinasi vaiko astma nekontroliuojama, neturėtų taip būti. Bandykit pas ppulmonologą klaust dėl gydymo koreagavimo. Gal jums neužtenka Flexotide, gal rekomenduos keist į Seritide.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 11, 09:12)
Zirze, vartoti Ventoliną kasdien 2 mėnesius negerai. Vadinasi vaiko astma nekontroliuojama, neturėtų taip būti. Bandykit pas ppulmonologą klaust dėl gydymo koreagavimo. Gal jums neužtenka Flexotide, gal rekomenduos keist į Seritide.

buvome mes pries menesi pas pulmonologe. Israse monkastos dar dviem menesiams ir tos pacios rekomendacijos - esant poreikiui naudoti ventolina ir flexotida unsure.gif
Atsakyti
Flexotide tik esant poreikiui? Kiek laiko reguliariai ir kokia doze naudojat?
Atsakyti