QUOTE(Zirzė @ 2013 06 10, 10:25)
laba.
o mums niekaip nesiseka nutraukti ventolino ir felxotido jau buvau sumazinus iki 50 felxotido ir 100 ventolino per para...ir paskui visai nutraukus.O kita ryta isgirdau svokstima tai supurskiau ventolino - tuo momentu lyg praejo o vakare vel svokste - tai pridejau ir felxotida....
o mums niekaip nesiseka nutraukti ventolino ir felxotido jau buvau sumazinus iki 50 felxotido ir 100 ventolino per para...ir paskui visai nutraukus.O kita ryta isgirdau svokstima tai supurskiau ventolino - tuo momentu lyg praejo o vakare vel svokste - tai pridejau ir felxotida....
o tai ventoliną jums dažnai reikia purkšti?
pas mane tai visas savaitgalis buvo įtemptas - temperatūra, nelabai aišku nuo ko, žinoma sloga baisi buvo gal nuo jos, nes kvėpavimas ir kosulys normoje. jau buvau nasonex nuėmus bet gražinau ir zirtec pridėjau, nors buvo monkasta ir fliuksotidas likęs. nors alergija kambario dulkėms jai, bet tikriausiai yra ir kažko iš šono, nes ir pernai gegužės-liepos mėnesiai buvo sunkiausi, kaip tuo tarpu iš pavasario gal pora mėn tik su nasonex periodiškai buvom
o kaip jus zirtec duodat? nes pulmonologė sakė duot 1 kart dienoje 2,5 ir 5 ml atitinkamai pagal vaiką, bet žiūriu instrukcijoje rašoma, kad du kart dienoje reikia ji gerti.