Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 06, 09:27)
vargas su tuo maistuku...o tai po šiai dienai liko vaikas toks maistui jautrus?

Šiai dienai liko maisto alergija pagrinde tik žuviai, ir kažkokiam priedui, nes suvalgė lauktuvių iš Lenkijos šokoladinių saldainių tai tokia dilgėlinė kūną apėmė, nebuvau tokios dar mačius. Bet alergizuoja gyvūnų kailis, seilės, kažkurie augalai pavasariniai.

Maniškiui labai padėjo tie homeopatiniai lašiukai Detox kit
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 06, 10:27)

mes tai niekada jo ir nenaudojam? jus čia prie slogos inhaliuojate? ka pilat mineralinį?
iš hiperfarmos greit ateina, pas jus omron?

aha mano omron ir iš ten sakiausi. bet reikia vyro jis turi kortelė užsakymams, tai užsakys.

aš inchaliuoju arba taip lašinu fiziologinio, labai gerai ir nedirgina mums nosyte kaip jūros vanduo, nes mes juo dažnai plauti negalime kraujukas pasirodo, o nuo fiziologinio ne ir jo galime naudoti bet kiek. (info iš alergologės)

-------------

dar galvoju apie immuwash jei jo nusipirkčiau g.gif
Papildyta:
įtariu jazmina, nes jis pražydo mums po langu. gyvename daugiabutyje, kad jį pašalinti be šansų bobutės užprieštaraus, neviedinti namų negaliu, užburtas ratas g.gif
Atsakyti
Imuwash negydis, taip ilgai naudojant gal ir apsaugo, bet bent maniškiui vos nustojus naudoti, tuoj sloga prikibo. Todėl mečiau lauk ne tik Imuwash, bet ir visus kitus purškalus, kuriuos rekomenduoja kasdien vartoti. Nė velnio, purškiu tik kai sloga, priešingu atveju, lai nosis tvarkosi pati, nes manau nuolatinis nosies plovimas tikrai meškos paslaugą daro, ar tai būtų jūros vanduo ar fiziologinis, nosytė pati nustoja savimi pasirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 10:40)
Imuwash negydis, taip ilgai naudojant gal ir apsaugo, bet bent maniškiui vos nustojus naudoti, tuoj sloga prikibo. Todėl mečiau lauk ne tik Imuwash, bet ir visus kitus purškalus, kuriuos rekomenduoja kasdien vartoti. Nė velnio, purškiu tik kai sloga, priešingu atveju, lai nosis tvarkosi pati, nes manau nuolatinis nosies plovimas tikrai meškos paslaugą daro, ar tai būtų jūros vanduo ar fiziologinis, nosytė pati nustoja savimi pasirūpinti.

aš pilu, purškiu, kai jau vaikui reikia pagalbos ir jau pati nosytė nesusitvarko. ištisai nieko nedarau. ups nuo astmos kviepuojam. važiuosime 13 diena konsultacijai, nes nuo 15 dienos reikia mažinti bet nemanau, kad išeis, nu lauksiu verdigto, gal pagaliau ir mums pavyks pabūti nors kiek be vaistų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 06 06, 10:27)

kaip suprasti jus itrpala darot ir iš arbatos ir žievės ąžuolo ar vienu iš tirpalu? kaip tas praplaudinėjimas atrodo? su švirkštuku į nosį pilat? o druska čia kokia iš vaistinės?
kaitalioju: vieną kartą su arbata, kita-su druskos tirpalu, trečia (nakčiai)-su ąžuolo žievės nuovirų. Čia gražiai paaiškina ir parodo kaip teisingai praplovinėt (jau ne karta dėjau nuoroda). Himalajų druska perku Sveikuose produktuose, bet galima ir su paprasta, kas nealergiškas jodui, galima juoduota imt

Mus dar ligoninėj mokino su švirkštu plaut, tik daug terlionės, tai nusipirkom spec. arbatinuką ir žymiai lengviau ir smagiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 10:40)
drinks_cheers.gif nosytės reikia plaut tik esant paburkimui ar slogai, o kasdien, higieniškai (kaip daro ajurvedistai) nedarau ir niekam nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 11:34)
Šiai dienai liko maisto alergija pagrinde tik žuviai, ir kažkokiam priedui, nes suvalgė lauktuvių iš Lenkijos šokoladinių saldainių tai tokia dilgėlinė kūną apėmė, nebuvau tokios dar mačius.  Bet alergizuoja gyvūnų kailis, seilės, kažkurie augalai pavasariniai.

Maniškiui labai padėjo tie homeopatiniai lašiukai Detox kit

taigi galima sakyti, kad maistinė alergija tikrai išaugama.
mums tai buvo su sūreliais "nykštukas" pirkome ir vaikams ir musm labai skanu, pradėjo berti, paskui radau internete info, kad ten yra priedas skatinantis AD ir BA. likom su miau jogurtais

QUOTE(Roga @ 2013 06 06, 11:38)
aha mano omron ir iš ten sakiausi. bet reikia vyro jis turi kortelė užsakymams, tai užsakys.

įtariu jazmina, nes jis pražydo mums po langu. gyvename daugiabutyje, kad jį pašalinti be šansų bobutės užprieštaraus, neviedinti namų negaliu, užburtas ratas g.gif

o jie ne universalus, šiaip jai yra modelio nr ant aparato galima susikambinti su jais ir padės užsakyti

tai vėdinkit namus atidarė langus prie kurių nėra jazminų

QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 11:40)
Nė velnio, purškiu tik kai sloga, priešingu atveju, lai nosis tvarkosi pati, nes manau nuolatinis nosies plovimas tikrai meškos paslaugą daro, ar tai būtų jūros vanduo ar fiziologinis, nosytė pati nustoja savimi pasirūpinti.

o man kaip prirašė mergaitei nasonex 140d purkšti, kai jau sloga baigėsi ir toks sausas sekretas liko, adenoidai normoje, turbūt nepurkšiu taip ilgai (iki šiol pagal pulmonologes rekomendacijas tik paūmėjimo metu pukšdavau, šiaip slogos jai nebūna, tai ten gaunas 2 sav kas pora mėn)
o va sūnui sloga taip ir nesibaigia, gal jam ir padėtu tas kasdienis purškimas...

QUOTE(nataliuncik @ 2013 06 06, 12:00)
kaitalioju: vieną kartą su arbata, kita-su druskos tirpalu, trečia (nakčiai)-su ąžuolo žievės nuovirų. Čia gražiai paaiškina ir parodo kaip teisingai praplovinėt (jau ne karta dėjau nuoroda). Himalajų druska perku Sveikuose produktuose, bet galima ir su paprasta, kas nealergiškas jodui, galima juoduota imt 

Mus dar ligoninėj mokino su švirkštu plaut, tik daug terlionės, tai nusipirkom spec. arbatinuką ir žymiai lengviau ir smagiau  smile.gif

skaitysiu, ačiū

arbatinuką??? bigsmile.gif
Atsakyti
Nasonex purškit pagal poreikį, aišku min reikėtų bent pora savaičių, bet 140 d absurdas, juk hormonas tai, pradės nosis kraujuot. Mums jo net neišrašė nes ir taip nosytė linkusi pakraujuot, tai sakė jokiu būdu jam tas vaistas netiks.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 12:49)
Nasonex purškit pagal poreikį, aišku min reikėtų bent pora savaičių, bet 140 d absurdas, juk hormonas tai, pradės nosis kraujuot. Mums jo net neišrašė nes ir taip nosytė linkusi pakraujuot, tai sakė jokiu būdu jam tas vaistas netiks.

aš kai nieko apie vaistu neišmanau, tik dabar skaitinėju ir plaukai pasišiaušė, mano sūnus nasonex purškėsi atrodo apie 2 metus, tfu tfu tfu nieko blogo nebuvo, bet kas mėnesį eidavome išsirašyti ir niekas nieko nepaaiškino, taip liepė alergologė iš santariškių pavardės nepamenu schmoll.gif
man nėštumo metu niekas nepadėjo ir nosis baisi buvo tai ir išrašė nasonekso 2 sav. unsure.gif sako jis nėra pavojingas, bet tik dabar sužinau, kad jis hormonas, o dabar galva skamba vienu klausimu ar nepakenkiau mažylei blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 13:49)

tai matai, ji jau F. kiekviena diena kvėjuoja, jau eina farmonas per kvėpavimo takus...sakau bus kažka man Lor primaišius. nes tikrai berniukui adenoidas padidėję, alergija žiedadulkėms, gleivinė sustorėjus, sloga tai jam ir purškti sutinku

QUOTE(Roga @ 2013 06 06, 13:55)
aš kai nieko apie vaistu neišmanau, tik dabar skaitinėju ir plaukai pasišiaušė, mano sūnus nasonex purškėsi atrodo apie 2 metus, tfu tfu tfu nieko blogo nebuvo, bet kas mėnesį eidavome išsirašyti ir niekas nieko nepaaiškino, taip liepė alergologė iš santariškių pavardės nepamenu schmoll.gif
man nėštumo metu niekas nepadėjo ir nosis baisi buvo tai ir išrašė nasonekso 2 sav. unsure.gif sako jis nėra pavojingas, bet tik dabar sužinau, kad jis hormonas, o dabar galva skamba vienu klausimu ar nepakenkiau mažylei blink.gif

mus tai visni vienaip sako kiti kitaip...(va vienas pažystamas berniukas visai nasonex nemėgsta, nes sako sloga subjaurėja, tik zirteka geria)
tai gal ne, vistiek tokie gal vietiškai veikiantis jie
Atsakyti
Nasonexas natūralu kad ne visiems tinka. Kaip ir betkoks kitas vaistas.
Roga šaunu, kad nepasireiškė jokių šalutinių poveikių.
Mamos nesinervuokit, jei jau vaikui tikrai sunkiai valdoma alerginė sloga tai jau greiua tas vaistas nei nuolat girdomas Tavegylis. Tik sakau, kadangi tai hormonas, jis linkęs silpninti ir ploninti nosies gleivinę ko pasekoje nosis labiau pažeidžiama, kimba infekcijos, kraujuoja. Flexotide man yra saugesnis vaistas už Nasonexą, šiaip būna kad vartojant nasonex nereikia net Flexotide, ypač jei obstrukcijos dažnai būna nuo prasidėjusios slogos.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 06 06, 13:40)
Nasonexas natūralu kad ne visiems tinka. Kaip ir betkoks kitas vaistas.
Roga šaunu, kad nepasireiškė jokių šalutinių poveikių.
Mamos nesinervuokit, jei jau vaikui tikrai sunkiai valdoma alerginė sloga tai jau greiua tas vaistas nei nuolat girdomas Tavegylis. Tik sakau, kadangi tai hormonas, jis linkęs silpninti ir ploninti nosies gleivinę ko pasekoje nosis labiau pažeidžiama, kimba infekcijos, kraujuoja. Flexotide man yra saugesnis vaistas už Nasonexą, šiaip būna kad vartojant nasonex nereikia net Flexotide, ypač jei obstrukcijos dažnai būna nuo prasidėjusios slogos.

viskas vyresnėliui gerai, tik buvo sulėtėjęs augimas (bet čia kita bėda ir kiti gerti vaistai) dabar viskas neblogai. 14 metų 170 cm jau viskas liuks nėra mažas.

mažylei šį karta padeda purškalas Nisita, daugiau niekas nepalengvina kvepavimo schmoll.gif
Atsakyti
laba.

o mums niekaip nesiseka nutraukti ventolino ir felxotido verysad.gif jau buvau sumazinus iki 50 felxotido ir 100 ventolino per para...ir paskui visai nutraukus.O kita ryta isgirdau svokstima verysad.gif tai supurskiau ventolino - tuo momentu lyg praejo o vakare vel svokste - tai pridejau ir felxotida....
Atsakyti