Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 29, 16:19)

Dar man sake daktare, jog butinai reikia duoti vakare ir 2 valandas po valgio arba viena pries valgi, nes tipo poveikio nulis, jei nesilaikysim. Bet mano dickis, jisai pastoviai kazka kramtyt turi, nesugebu islaikyt taip  doh.gif  Kaip jus duodat  g.gif

galvojau tik kad po valgio reik duoti, jai valanda iki valgio galima tai būtu variantas
bet irgi situacija panaši pastoviai valgantis vaikai. bet šiaip duodu valanda po maisto nes kitaip išeitu vos ne maisto metu, vakare grižta namo vaikai ir vos ne kiaurai valgo. supaisysi kada ta pertrauką pagauti
bet negi tikrai niekinė nauda jai tarp maisto įsimaišo tabletė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 29, 15:27)
galvojau tik kad po valgio reik duoti, jai valanda iki valgio galima tai būtu variantas
bet irgi situacija panaši pastoviai valgantis vaikai. bet šiaip duodu valanda po maisto nes kitaip išeitu vos ne maisto metu, vakare grižta namo vaikai ir vos ne kiaurai valgo. supaisysi kada ta pertrauką pagauti
bet negi tikrai niekinė nauda jai tarp maisto įsimaišo tabletė g.gif

Jinai man taip pasake g.gif Bet sako jei biski uzkandziauja nieko, svarbu ne butu su pagrindiniu maistu iskart, bet kad jisai uzkandziauja nemazai, vakare kaip specaliai pramusa, ir varskes, ir banano, ir duoniuku, jogurto, kukuruzu ir t.t. doh.gif

As dar stengiuos dabar pamaitinti ir uz valandos eiti i lauka ir imu su savim bigsmile.gif ten suduodu ir viskas, ten ner spinteliu, saldytuvo, persimusa buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'inoma: 29 gegužės 2013 - 19:16
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 29, 21:14)
Jinai man taip pasake  g.gif  Bet sako jei biski uzkandziauja nieko, svarbu ne butu su pagrindiniu maistu iskart, bet kad jisai uzkandziauja nemazai, vakare kaip specaliai pramusa, ir varskes, ir banano, ir duoniuku, jogurto, kukuruzu ir t.t.  doh.gif

As dar stengiuos dabar pamaitinti ir uz valandos eiti i lauka ir imu su savim  bigsmile.gif  ten suduodu ir viskas, ten ner spinteliu, saldytuvo, persimusa buna  biggrin.gif

gudru. mes irgi grizom is lauko uzkandom ir i lovyte, kai jau kimarins suduosiu :-D
Atsakyti
Mamytes,o jus kraujo tyr vaikiukam nedarot,kurie vartoja monkasta?mes darem kraujo tyr ir butent vienas kepenu rodiklis padidintas,ne tragiskai,bet virs normos.gal sakau nuo monkastos?visdelto chemija ir per kepenis eina.vartojam nuo rugsejo.penktadieni eisim pas daktare klausiu jos ar gali taip buti.daugiau jokiu vaistu nevartojam.pabandysim nevartoti monkastos ir pakartosim tyr po poros men.
Atsakyti
QUOTE(Dumza @ 2013 05 29, 22:18)
Mamytes,o jus kraujo tyr vaikiukam nedarot,kurie vartoja monkasta?mes darem kraujo tyr ir butent vienas kepenu rodiklis padidintas,ne tragiskai,bet virs normos.gal sakau nuo monkastos?visdelto chemija ir per kepenis eina.vartojam nuo rugsejo.penktadieni eisim pas daktare klausiu jos ar gali taip buti.daugiau jokiu vaistu nevartojam.pabandysim nevartoti monkastos ir pakartosim tyr po poros men.

monkasta tikrai apkrauna kepenis ir inkstukus.Mes kai pakartotinai buvom pas homeopate- liepe atsinesti visus vartojamus vaistukus- tai tyre su savo aparatu - pasirodo tikrai apkrauna kepenis. Tai parase kad nusipirktumem zoliniu lasiuku. Gal maziau irzlus ir agresyvus bus. Nes pajutom toki salutini poveiki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 29, 14:19)
Dar man sake daktare, jog butinai reikia duoti vakare ir 2 valandas po valgio arba viena pries valgi, nes tipo poveikio nulis, jei nesilaikysim. Bet mano dickis, jisai pastoviai kazka kramtyt turi, nesugebu islaikyt taip  doh.gif  Kaip jus duodat  g.gif

Pas mus irgi daug uzkandziu, tai duodu vakare jau visai visai pries miega, gaunasi pora valandu po maisto, bet per tas pora valandu dar pauzkandziauja doh.gif
Atsakyti
Maniskis su kiekviena diena vis daugiau pakoseja doh.gif Nera tragiska, bet per miegus jau pradeda pakoseti, oj kaip jau atsibodo tos zarazos, turbut nuo gerkles nusileidzia, ir po biski eina doh.gif
O man 6 birzelio reikia isvykti 6 dienom be jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 30, 16:29)
Maniskis su kiekviena diena vis daugiau pakoseja  doh.gif  Nera tragiska, bet per miegus jau  pradeda pakoseti, oj kaip jau atsibodo tos zarazos, turbut nuo gerkles nusileidzia, ir po biski eina  doh.gif 
O man 6 birzelio reikia isvykti 6 dienom be jo  doh.gif

tai iki tol gal išsveiks, o jai pakosto tai nebutinai susirgs stipriau smile.gif

pas mus dar idomiau, nakty miegu girdžiu mergaitė zyzia ir tokia visa karštutė, temparatūra 37,2, bet blaškėsi visą naktį (visada tokia temperatūrą sunkiau nei 38 + pakelia) . šiaip yra alerginė sloga, truputi pakosti, bet vis mažiau, tai iš kur ta temp, o ryte viskas gerai buvo g.gif ir anksčiau taip yra buvę, kad per nakty temperatūra, nors akivaizdžių ligos požymių nėra, o ryte jau viskas gerai....supaisysi čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 30, 15:29)
Maniskis su kiekviena diena vis daugiau pakoseja  doh.gif  Nera tragiska, bet per miegus jau  pradeda pakoseti, oj kaip jau atsibodo tos zarazos, turbut nuo gerkles nusileidzia, ir po biski eina  doh.gif 
O man 6 birzelio reikia isvykti 6 dienom be jo  doh.gif

o jei per miegus ar negali būti kad kyla rūgštys g.gif jei daug užkandžiauja g.gif gal kas netinka nes prie rugščių ir gerklė raudona būna. pakelk aukščiau galvyte miegot aš net dvi pagalves sudėdavau ir naktį duodavau tik vandenuko atsigerti ramina 4u.gif
Atsakyti
Kazin ar gali buti, kad nuo vaistu maniskis vis atsirugsta stipriai... Viso to pradzia kaip tik sutampa su vaistu vartojimo pradzia. Nekosti, bet atsirugsta daznai g.gif Vartojam Montelukasta ir Flixotida.
Atsakyti
Flexotide tikrai nesukeltų atsirūgimo, nes neveikia skrandžio, o tik vietiškai bronchuose. Dėl Montelukastos nežinau, trumpai ją vartojome.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 26, 15:05)
pas mus panasiai dulkei pagrindine alergija, maistus nerode, bet patys atsekem kad i riesutus lb reaguoja. sausa oda kartais buna, bet be zaizdu tai as irgi skaitau praktiskai tvarka. o koks jusu Ieg? as tai paxiuri ir pernai ir siemet pas mus per 1000. kaip suprantu nuo to priklauso alergijos stiprumas

Pas mano mažių virš 2000.

QUOTE(Dumza @ 2013 05 29, 22:18)

Būtent kepenų veiklai tirt darėtės ar iš bendro kraujo tyrimo kažkokie pokyčiai matėsi?
Atsakyti