Pas mus nuo gimimo AD buvo, bet va apie treciuosius metukus AD baigesi, uztat prasidejo BA... Beje, maistines alegijos beveik neturime (tik riesutai ir soja), bet is ikvepiamu turim: suniui, katei, pelesiui ir labai stipria dulkiu erkutems. Dabar dar kartas nuo karto islenda vietomis AD, bet as jau net neskaitau cia tikru AD, palyginus kaip buvo anksciau...
QUOTE(melle @ 2013 05 26, 15:59)
Pas mus nuo gimimo AD buvo, bet va apie treciuosius metukus AD baigesi, uztat prasidejo BA... Beje, maistines alegijos beveik neturime (tik riesutai ir soja), bet is ikvepiamu turim: suniui, katei, pelesiui ir labai stipria dulkiu erkutems. Dabar dar kartas nuo karto islenda vietomis AD, bet as jau net neskaitau cia tikru AD, palyginus kaip buvo anksciau...
pas mus panasiai dulkei pagrindine alergija, maistus nerode, bet patys atsekem kad i riesutus lb reaguoja. sausa oda kartais buna, bet be zaizdu tai as irgi skaitau praktiskai tvarka. o koks jusu Ieg? as tai paxiuri ir pernai ir siemet pas mus per 1000. kaip suprantu nuo to priklauso alergijos stiprumas
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 26, 14:05)
pas mus panasiai dulkei pagrindine alergija, maistus nerode, bet patys atsekem kad i riesutus lb reaguoja. sausa oda kartais buna, bet be zaizdu tai as irgi skaitau praktiskai tvarka. o koks jusu Ieg? as tai paxiuri ir pernai ir siemet pas mus per 1000. kaip suprantu nuo to priklauso alergijos stiprumas
Musu Ige 280
QUOTE(Roga @ 2013 05 24, 14:19)
aš sprendžiu nuo situacijos, bet mums kai per kelias valandas nusileidžia ant bronchų dažniausiai imu bronteksa ir skiedžiu su fiziologiniu, arba viena fiziologinį arba paprasta negazuota mineralinį vandenį
mums gydytoja sake kad brontexo lasiuku skiesti nereikia nes jie bealkoholiniai. Bet mes viena karta pabandem taip inhaliuoti - vaje kokia baisybe is karto gerkle pradejo griauzti. tai daugiau nebeinhaliuojam juo tik mineraliniu
QUOTE(leja06 @ 2013 05 25, 13:17)
Kokius lašiukus?
Detox Kit
QUOTE(bevardė @ 2013 05 27, 09:59)
Detox Kit
O kokio amziaus vaikui kazin galima juos duoti? Mano vaikui tik 1 m ir 2 men.
Kiek laiko vartojo, kol pasimate pagerejimas?
maniškis vartojo kai jam buvo apie 7 mėn.
Pagal Jūsiškio amžių, į 0,5 litro mineralinio (negazuoto) buteliuką įlašinti pradžioj po tris lašiukus iš kiekvieno buteliuko (Detox kit sudaro trijų rūšių lašiukai) ir per parą vaikas turi išgert tą vandenuką, kas dvi dienas didinat lašiukų skaičių, t.y. po keturis lašiukus iš kiekvieno, po to po penkis, kol pasieksit po 10 lašiukų, viso 30 lašiukų. Aš saviškiui iš karto daviau po 10 lašiukų tai sulaukėm didelio paūmėjimo, todėl patariu tą dozę pasiekt palaipsniui.
Pagal Jūsiškio amžių, į 0,5 litro mineralinio (negazuoto) buteliuką įlašinti pradžioj po tris lašiukus iš kiekvieno buteliuko (Detox kit sudaro trijų rūšių lašiukai) ir per parą vaikas turi išgert tą vandenuką, kas dvi dienas didinat lašiukų skaičių, t.y. po keturis lašiukus iš kiekvieno, po to po penkis, kol pasieksit po 10 lašiukų, viso 30 lašiukų. Aš saviškiui iš karto daviau po 10 lašiukų tai sulaukėm didelio paūmėjimo, todėl patariu tą dozę pasiekt palaipsniui.
Kaip vaikučių sveikatos? Roga? L'inoma?
Jau du rytai kaip purškiu po 50, vakare 125. Einam link mažinimo.
QUOTE(bevardė @ 2013 05 28, 16:28)
jau ir aš ne į temą, bet ar būna 100 F?
jums gerai, pas mus tai namie paūmėjimas, kaip grižom iš ligoninės pūkų prisikvėpavus taip sloga nepalieka ir sausas kosulis laikosi
sūneliui gi Ar ir negalima prie žolių, o jam ne motais labai intensyviai po nušienauta žolę laksto, sloga, kosuliai...man turbūt jau ir į temą Ar reikia, nes maniškis ir su aerius ir su monkasta ir su nasolex ir vistiek kiaurai užgulusi nosis...
Flexotide nebuna po 100, tiesiog naudokit 50 flakoneli ir purskite du ipurskimus- gausite 100
QUOTE(bevardė @ 2013 05 28, 15:28)
nežinau kaip mums seksis su mažinimu iki birželio 15 dienos pulmonologė dar sakė purkšti du kartus po 125 mg taip ir darau, paskutinis priepolis buvo praeita šeštadienį. apsidraufimui pas ją važiuosiu 15 diena, kad paklausyti ar tikrai galime mažinti
šaunuoliai ir tyliai ššš mažinkite
QUOTE(bevardė @ 2013 05 28, 15:28)
Labukas, nanera temperaturos jau seniai, bet kartais pakoseja Bet ne daug, tai laikau kumscius, kad greit praeitu
O kaip jusu?
Jau 8 dienas duodu Mofenstra, miega be kosmaru ir rekimu, tai galima sakyt, jog nera salutinio poveikio
Dar man sake daktare, jog butinai reikia duoti vakare ir 2 valandas po valgio arba viena pries valgi, nes tipo poveikio nulis, jei nesilaikysim. Bet mano dickis, jisai pastoviai kazka kramtyt turi, nesugebu islaikyt taip Kaip jus duodat