Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

man toks klausimas. D. jau visa savaite krenkscia. Gydytoja sake ketvirtadieni kad jam raudona gerklyte. Bet ar gali visa savaite skaudeti gerkle nuo persalinmo ar bacilos?

o jeigu cia tas baisusis refliuksas? blink.gif kokie dar buna jo pozymiai?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 07, 10:49)
man toks klausimas. D. jau visa savaite krenkscia. Gydytoja sake ketvirtadieni kad jam raudona gerklyte. Bet ar gali visa savaite skaudeti gerkle nuo persalinmo ar bacilos?

paziurekit ar tonziles nepaburkusios, buna kad jas tiesiog nori atkrenksti nes jos padidejusios buna ir "maiso". buna, kad sloga bega i nosiarykle ir taip pat sukelia nora atsikrenksti... siaip refliukso pozymiai, beabejo tas krenkstimas, ilgas atpylinejimas kudikystej (maniskis atpylinejo iki 10men) apsivemimas uzejus kosulio priepuoliam, pilvuko skausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 04 07, 10:27)
Jungiames ir mes jusu bury verysad.gif
Maziukui 1.5 metu,staiga uzejo dusimo priepuolis.Prireike net reanimacijos,sav.gulejome klinikose ir pripazino bronchine astma,viskas kaip is giedro dangaus,staiga ir netiketai verysad.gif Kraujas rode virusa ,kuris ir issauke ta dusimo priepuoli.Kas per virusas jie nustatyti negalejo.Laukiam dabar atsakymo,darem mokama tyrima nustatyti kad alergiskas.
Papildomai rado mikoplazma ,kuri irgi galejo sukelti sitoki priepuoli.
Dabar naudojam Ventolina ir Flixotide,po 2men liepe pasirodyti pulmanologui ax.gif

oj kaip sunkiai jums unsure.gif stiprėkite ir svarbiausia valdyti astma 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2013 04 07, 12:49)

taip refliuksui gali būti tik raudona gerklė, nes graužia. pabandyk papurkšti kelias diena Tantum verde nuramina gerkle. ir jei įtari refliuksas pastebėk nuo ko g.gif kiek rašė vaistų baisių niekas nepadėjo, o va šie http://www.vaistai.l...ukso-200ml.html tikrai padėjo ir gerklės raudonuma nuėmė ir krenkčioti nustojo. tiesiog stebėti ar gerklė ar refliuksas.
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 14:50)
paziurekit ar tonziles nepaburkusios, buna kad jas tiesiog nori atkrenksti nes jos padidejusios buna ir "maiso". buna, kad sloga bega i nosiarykle ir taip pat sukelia nora atsikrenksti... siaip refliukso pozymiai, beabejo tas krenkstimas, ilgas atpylinejimas kudikystej (maniskis atpylinejo iki 10men) apsivemimas uzejus kosulio priepuoliam, pilvuko skausmas  mirksiukas.gif

mano nei karto nėra atpylinėjusi schmoll.gif niekada schmoll.gif bet GERL turime ir graužia stemplia.
taip skysta sloga kuri bėga į gerkle ir.
Atsakyti
Mamytes o gal galite rekomenduoti koki gera pulmanologa Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 13:50)

siaip refliukso pozymiai, beabejo tas krenkstimas, ilgas atpylinejimas kudikystej (maniskis atpylinejo iki 10men) apsivemimas uzejus kosulio priepuoliam, pilvuko skausmas  mirksiukas.gif

Maniškiui tas pats buvo.
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2013 04 07, 15:10)

KMUK mes lankemes pas pulmanologa R.Kacinska ir skyriuje pas ji esam guleje,tikrai labai geras gydytojas.Padare daugybe tyrimu viska paaiskino ir su vaikais moka bendrauti.Kaune KMUK vaziuotume tik pas ji.
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 14:50)
paziurekit ar tonziles nepaburkusios, buna kad jas tiesiog nori atkrenksti nes jos padidejusios buna ir "maiso". buna, kad sloga bega i nosiarykle ir taip pat sukelia nora atsikrenksti... siaip refliukso pozymiai, beabejo tas krenkstimas, ilgas atpylinejimas kudikystej (maniskis atpylinejo iki 10men) apsivemimas uzejus kosulio priepuoliam, pilvuko skausmas  mirksiukas.gif

kad as nezinau, kaip jos atrodo paburkusios ir kaip ne. Ir labai neisleidzia ziurimas. Stumia rankas ir muistosi. Tik gydytoja gali ramiai ji apziureti. D. tai neatpylinejo visai. Net neatsirugdavo pavalges. Bet jis kaip verkia - prasideda kosuliu priepuoliai ir pora kartu tai issauke vemima. Gydytoja sake, kad tai nutiko todel, kad jis labai jautrus. Is karto pradeda drebeti jei tik verkia. O del pilvuko, kad skauda jis skundesi anksciau. Tai sudaviau nuo kirminuku - daugiau nebesako, kad skauda g.gif As pastebejau, kad kartais ka nors suvalges ar dar net kramtydamas kosteli ir asarytes pasirodo. Ir man toks vis klaustukas stovi - jis tiesiog is skubejimo paspringsta ar atpila rugstim....

QUOTE(Roga @ 2013 04 07, 14:53)

taip refliuksui gali būti tik raudona gerklė, nes graužia. pabandyk papurkšti kelias diena Tantum verde nuramina gerkle. ir jei įtari refliuksas pastebėk nuo ko g.gif kiek rašė vaistų baisių niekas nepadėjo, o va šie http://www.vaistai.l...ukso-200ml.html tikrai padėjo ir gerklės raudonuma nuėmė ir krenkčioti nustojo. tiesiog stebėti ar gerklė ar refliuksas.

as nuo antradienio jam purskiu heksaspray. Ciulpia pastiles. Po to lyg ramiau buna, bet visiskai nepraeina tas krenkstejimas. g.gif As jo klausiu, kodel krenkscia. Ar kad skauda ar griauzia gerklyte. Tai jo atsakymas buna neigiamas g.gif

QUOTE(ginciucha @ 2013 04 07, 15:10)

as pati tai nezinau, bet mano teta Kaune savo vaikuti vedziaja pas pulmonologe. Irgi su BA.galiu uzklausti, nes kiek esu girdejusi, ja yra labai patenkinta.

Tiesa - siandien bandem inchaliuotis brontex lasus pirma karta. Tai nepavyko. Po keliu akimirku D. nusieme kauke sakydamas kad skauda gerkle. Kodel cia taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 07, 18:11)

as nuo antradienio jam purskiu heksaspray. Ciulpia pastiles. Po to lyg ramiau buna, bet visiskai nepraeina tas krenkstejimas. g.gif  As jo klausiu, kodel krenkscia. Ar kad skauda ar griauzia gerklyte. Tai jo atsakymas buna neigiamas g.gif

Tiesa - siandien bandem inchaliuotis brontex lasus pirma karta. Tai nepavyko. Po keliu akimirku D. nusieme kauke sakydamas kad skauda gerkle. Kodel cia taip unsure.gif

įtariu jums, kad rūgštys, labai panašu kaip mano mergytei, aišku tik gydytojas gali pasakyti ar tiesa.

no tiek vaistų tikrai kyla rūgštys bent jau mums, net pulmonologė sako gerkit vaistus butinai nuo rūgšties, tai nepatikėsit po dviejų dozių, nes kas dvi dienas vaikštom pas gydytoja nustebo gerklė beveik neberaudona.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 04 07, 20:15)
įtariu jums, kad rūgštys, labai panašu kaip mano mergytei, aišku tik gydytojas gali pasakyti ar tiesa.

no tiek vaistų tikrai kyla rūgštys bent jau mums, net pulmonologė sako gerkit vaistus butinai nuo rūgšties, tai nepatikėsit po dviejų dozių, nes kas dvi dienas vaikštom pas gydytoja nustebo gerklė beveik neberaudona.

o to sirupo parduoda be recepto? ryt bandytu nupirkti MB g.gif
Atsakyti
Aciu labai mamytes uz informacija,po dvieju men.bandysime vaziuoti pas pulmanologa.Greiciau tie orai pasikeistu,gal maziau tu virusu visokiu butu,baisu kad vel toks priepuolis nepasikartotu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 04 07, 20:59)
o to sirupo parduoda be recepto? ryt bandytu nupirkti MB g.gif

be recepto, tik jo retai kur būna, geriausia ieškoti Camelijos vaistinėje ir jis brangus apie 50lt 4u.gif
Atsakyti
Mano didziajai mazei gripas doh.gif verysad.gif Nugi pyp....
Atsakyti