QUOTE(Davina @ 2013 04 07, 14:50)
paziurekit ar tonziles nepaburkusios, buna kad jas tiesiog nori atkrenksti nes jos padidejusios buna ir "maiso". buna, kad sloga bega i nosiarykle ir taip pat sukelia nora atsikrenksti... siaip refliukso pozymiai, beabejo tas krenkstimas, ilgas atpylinejimas kudikystej (maniskis atpylinejo iki 10men) apsivemimas uzejus kosulio priepuoliam, pilvuko skausmas
kad as nezinau, kaip jos atrodo paburkusios ir kaip ne. Ir labai neisleidzia ziurimas. Stumia rankas ir muistosi. Tik gydytoja gali ramiai ji apziureti. D. tai neatpylinejo visai. Net neatsirugdavo pavalges. Bet jis kaip verkia - prasideda kosuliu priepuoliai ir pora kartu tai issauke vemima. Gydytoja sake, kad tai nutiko todel, kad jis labai jautrus. Is karto pradeda drebeti jei tik verkia. O del pilvuko, kad skauda jis skundesi anksciau. Tai sudaviau nuo kirminuku - daugiau nebesako, kad skauda

As pastebejau, kad kartais ka nors suvalges ar dar net kramtydamas kosteli ir asarytes pasirodo. Ir man toks vis klaustukas stovi - jis tiesiog is skubejimo paspringsta ar atpila rugstim....
QUOTE(Roga @ 2013 04 07, 14:53)
taip refliuksui gali būti tik raudona gerklė, nes graužia. pabandyk papurkšti kelias diena Tantum verde nuramina gerkle. ir jei įtari refliuksas pastebėk nuo ko

kiek rašė vaistų baisių niekas nepadėjo, o va šie
http://www.vaistai.l...ukso-200ml.html tikrai padėjo ir gerklės raudonuma nuėmė ir krenkčioti nustojo. tiesiog stebėti ar gerklė ar refliuksas.
as nuo antradienio jam purskiu heksaspray. Ciulpia pastiles. Po to lyg ramiau buna, bet visiskai nepraeina tas krenkstejimas.

As jo klausiu, kodel krenkscia. Ar kad skauda ar griauzia gerklyte. Tai jo atsakymas buna neigiamas
QUOTE(ginciucha @ 2013 04 07, 15:10)
Mamytes o gal galite rekomenduoti koki gera pulmanologa Kaune?
as pati tai nezinau, bet mano teta Kaune savo vaikuti vedziaja pas pulmonologe. Irgi su BA.galiu uzklausti, nes kiek esu girdejusi, ja yra labai patenkinta.
Tiesa - siandien bandem inchaliuotis brontex lasus pirma karta. Tai nepavyko. Po keliu akimirku D. nusieme kauke sakydamas kad skauda gerkle. Kodel cia taip