QUOTE(bevardė @ 2013 05 24, 10:39)
Alergija tikrai gydoma ir žoliniais ir homeopatiniais preparatais. Pabandykit sumažintui dozę ir stebėkit. Pav. man irgi buvo keista kaip žmogus kuris yra alergiškas beržams, gali gerti beržų sulą ir ji dar padeda su ta alergija kovoti.
L'imona, panašu kad vaikui tik naujas virusas, patikėk, būna kad vaikai įsisuka į virusų karuselę. Tiesiog atidžiai stebėk vaiko būklę, o kilus įtarimui būtinai kreipkis į gydytoją. Mano vaikui tokios karštinės buvo labai labai dažnai. Būdavo kad karščiuodavo net ir 5 dienas iki 39, arba 4 dienas karščiuoja, penktą dieną nieko, o šeštą dieną vėl porai parų sukildavo iki 38 su dalim, jau gydytoja norėdavo antibiotikus skirt, bet jutau, kad tai ne komplikacija, o RCB tyrimas tik patvirtindavo, kad apart viruso vaikui nieko nėra. Man pagrindinis ženklas kad vaikui virusas- nukritus tempai, vaikas nuo dūkimo lipo sienom.
Na as sau pasakiau, jog jei savaitgali bus labai blogai, vaikas vangus bus ir t.t varysim pas daktarus, ir tegu daro kraujo tyrima
Nes pati daktare pasiule stebeti, sako turi savaime praeiti, jei bus geriau ir neeikit jus i poliklinika, jei ne tai jau pasirodykit ir kraujo tyrima darys
Ausytes patikrinau, neskauda jam, norejau gerkle paziureti, bet nerandu kur ikisau ta pagaliuka kur daktare dave
Bet tokie faini orai, tai gaila, jog tenka sedeti namie su tais virusais
Na nieko, linkim visiems ko greiciau pasveikti, ir dar ilgai ilgai nesirgti