Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 23, 11:54)
O mes karsciuojam  doh.gif  Bet nekoseja  g.gif  Man jau baisu, gerkle raudona, vel pagavo poliklinikoj ka nors naujo  verysad.gif 

Už poros dienų gali atsirasti ir kosulys. Kai dabar tokie orai neiko nuostabaus kad vaikai pasigauna virusų. Nuo gerklytės duokit ką pačiulpt, bus lengviau: pav. Sebidin, Efisol ar Juniorangin (šios man labiausiai veikia ir sudetis paprasčiausia)
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 11:35)
melle, gal būt staigiai nutraukėt Flexotide. Patariama jį mažinti palaipsniui wink.gif

Na taip, tada taip pat purskiau dukart dienoje ir nutraukiau g.gif Bei guledavom ligoninej irgi po tiek kvepuodavom, o paskui grizdavom namo ir nieko...
O uztektu sakykim taip mazinti, kad supurksciau viena karta dienoje Flexotido 125mg? Nes dabar dukart purskiam. Nes mes neturim to 50mg g.gif
Atsakyti
taip bent sumažint pirma iki 125 per para. 50 mg aš nusipirkau pati, nepagailėjau pinigėlių ir nusipirkau, ten yra 120 įpurškimų.
Atsakyti
na,kalbant apie skiepus, siuos pasirinkau pasitarusi su ismananciais zmonemis,jei juos siulo net gydytojai,kurie yra siaip pries skiepus,tai manau geras dalykas, taip pat kalbejau su moterimi dirbancia skiepu kabinete,kuri pati pries kazkiek laiko pasiskiepijus,irgi astmininke,tai sake po sio skiepo pradejo normaliai gyvent. manau geriau paskiepyt viena karta,nei kas menesi vaikui kist antibiotikus,hormonus ir visa kita velnia. bet cia tik mano nuomone 4u.gif o ir siaip skiepiju visais privalomais skiepais,buvau vienu metu suabejojus,bet pasekmes nepaskiepijus vaiko mane isgasdino labiau.. bet cia vel tik mano nuomone 4u.gif
o del astmos,tiesa pasakius,as nei karto negirdejau to svokstimo,gal dar nesuprantu g.gif o pakosineja jis man siaip sausai,karts nuo karto,tai as ir nesuprantu,ar cia astminis kosulys,ar ne doh.gif
na,mums skyre prednizolona kai pries kelias savaites jis man pradejo istisai koset ir niekas nepadejo,parodziau cia gydytojai lapeli,kokias tabletytes buvo paskyre norvegijoje,tai ji pasake,kad ten buvo prednizolonas. bet ir vel man tada neaisku: mums gydytoja norvegijoje sake,kad sunui nera plauciu uzdegimo,kad jam nebereikia ventolino,nes viskas gerai yra ir sake kad beda yra virsuje,tai yra gerklyteje ir kad jis paprasciausiai persalo,tai ar nuo persalimo prednizolona skiria??? beje,gerkle nebuvo raudona.
as sitoj srity visiskai zalia esu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 13:11)
Už poros dienų gali atsirasti ir kosulys. Kai dabar tokie orai neiko nuostabaus kad vaikai pasigauna virusų. Nuo gerklytės duokit ką pačiulpt, bus lengviau: pav. Sebidin, Efisol ar Juniorangin (šios man labiausiai veikia ir sudetis paprasčiausia)

Biski jau pakoseja, duodu tonsingol, nes neciulpia manasis dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 13:22)
taip bent sumažint pirma iki 125 per para. 50 mg aš nusipirkau pati, nepagailėjau pinigėlių ir nusipirkau, ten yra 120 įpurškimų.

Dar norejau paklausti, kada jusu nuomone jau reiktu pradeti mazinti dozes, jei mums Flexotidas paskirtas dviems menesiams? Jau nuo pusantro men. reiktu pradet mazinti ar dar veliau? Atleiskit, kad taip ikyriai klausineju, bet gydytoja isvis neuzsimine apie galimybe mazinti, o as ir pati nepasidomejau, nes sitoj ligoj esu naujoke.
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2013 05 23, 16:10)
na,kalbant apie skiepus, siuos pasirinkau pasitarusi su ismananciais zmonemis,jei juos siulo net gydytojai,kurie yra siaip pries skiepus,tai manau geras dalykas, taip pat kalbejau su moterimi dirbancia skiepu kabinete,kuri pati pries kazkiek laiko pasiskiepijus,irgi astmininke,tai sake po sio skiepo pradejo normaliai gyvent. manau geriau paskiepyt viena karta,nei kas menesi vaikui kist antibiotikus,hormonus ir visa kita velnia. bet cia tik mano nuomone 4u.gif o ir siaip skiepiju visais privalomais skiepais,buvau vienu metu suabejojus,bet pasekmes nepaskiepijus vaiko mane isgasdino labiau.. bet cia vel tik mano nuomone 4u.gif

aš kalbu apie tuos atvejus kai yra nors kokia tikimybė alergijai.
kad skiepas sureaguotu tinkamai manau tas svarbiausia, aš neesu prieš skiepus, bet kol kas mano mažylės organizmas jiems nepasiruošusi ir dar mes per mažos tokiems rimtiems skiepams.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 23, 16:44)
aš kalbu apie tuos atvejus kai yra nors kokia tikimybė alergijai.
kad skiepas sureaguotu tinkamai manau tas svarbiausia, aš neesu prieš skiepus, bet kol kas mano mažylės organizmas jiems nepasiruošusi ir dar mes per mažos tokiems rimtiems skiepams.

na taip,jus dar mazos,nes kiek zinau situo skiepu galima skiepyti nuo dvieju metuku berods.
ir dabar va miega mano mazasis ir uzejo kosuliukas,pakosejo ir vel miega.blyn,nu tikrai nesuprantu koks tas kosulys g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2013 05 23, 17:03)
na taip,jus dar mazos,nes kiek zinau situo skiepu galima skiepyti nuo dvieju metuku berods.
ir dabar va miega mano mazasis ir uzejo kosuliukas,pakosejo ir vel miega.blyn,nu tikrai nesuprantu koks tas kosulys g.gif

dar gali būti ir kad rūgštis kyla, jau toks jausmas, kad kas antras vaikas jį turi. pakelkite pagalve ar dar viena padėkite, gal aprims. pastebėkite ką valgo ir kaip valgo ar tai negali būti sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 23, 12:54)
O mes karsciuojam  doh.gif 

kai kyla temperatura - vadinasi organizmas pats kovoja. Va pavz Deividui gal tik kelias dienas yra buvo kad temperatura paliktu. Sake homeopate kad tai yra labai blogai - reiskias organizmas labai nusilpes ir pats nesugeba kovoti verysad.gif

as bandziau mazinti felxotida iki 2k po 50. Bet pradejo koseti vakarais stipriai ir isgirdau svokstima doh.gif teko vel imti ventolina bei grazinti buvusia flexotido doze. Monkastos dar turim dviem savaitem.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 23, 17:29)
kai kyla temperatura - vadinasi organizmas pats kovoja. Va pavz Deividui gal tik kelias dienas yra buvo kad temperatura paliktu. Sake homeopate kad tai yra labai blogai - reiskias organizmas labai nusilpes ir pats nesugeba kovoti  verysad.gif

as bandziau mazinti felxotida iki 2k po 50. Bet pradejo koseti vakarais stipriai ir isgirdau svokstima doh.gif teko vel imti ventolina bei grazinti buvusia flexotido doze. Monkastos dar turim dviem savaitem.

Na buvo daktare, sake gerkle raudona , raudona, net pati maciau kai atidare jam smile.gif Sako taip buna vasara, tik gerkle ir temperatura, reciau pereina ant plauciu vasara, sako jei pereis ir bus blogai, tai tada pasirodykit savo daktarei 4u.gif
Sake duoti tik tonsilgono 4u.gif
Dar duodu jam vietoj monkastos, mofenstra 4u.gif Ziuresim gal nebus pasalinio poveikio, nakti nebuvo , bet tik viena tablete gaves
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 23, 17:12)
dar gali būti ir kad rūgštis kyla, jau toks jausmas, kad kas antras vaikas jį turi. pakelkite pagalve ar dar viena padėkite, gal aprims. pastebėkite ką valgo ir kaip valgo ar tai negali būti sutapimas g.gif

as vis irgi pagalvoju kad galetu rugstys kilt,nes ir pati sia problema turiu, bet pvz ka galeciau tokiam vaikui duot nuo rugsties? g.gif
Atsakyti