na,kalbant apie skiepus, siuos pasirinkau pasitarusi su ismananciais zmonemis,jei juos siulo net gydytojai,kurie yra siaip pries skiepus,tai manau geras dalykas, taip pat kalbejau su moterimi dirbancia skiepu kabinete,kuri pati pries kazkiek laiko pasiskiepijus,irgi astmininke,tai sake po sio skiepo pradejo normaliai gyvent. manau geriau paskiepyt viena karta,nei kas menesi vaikui kist antibiotikus,hormonus ir visa kita velnia. bet cia tik mano nuomone
o ir siaip skiepiju visais privalomais skiepais,buvau vienu metu suabejojus,bet pasekmes nepaskiepijus vaiko mane isgasdino labiau.. bet cia vel tik mano nuomone
o del astmos,tiesa pasakius,as nei karto negirdejau to svokstimo,gal dar nesuprantu
o pakosineja jis man siaip sausai,karts nuo karto,tai as ir nesuprantu,ar cia astminis kosulys,ar ne
na,mums skyre prednizolona kai pries kelias savaites jis man pradejo istisai koset ir niekas nepadejo,parodziau cia gydytojai lapeli,kokias tabletytes buvo paskyre norvegijoje,tai ji pasake,kad ten buvo prednizolonas. bet ir vel man tada neaisku: mums gydytoja norvegijoje sake,kad sunui nera plauciu uzdegimo,kad jam nebereikia ventolino,nes viskas gerai yra ir sake kad beda yra virsuje,tai yra gerklyteje ir kad jis paprasciausiai persalo,tai ar nuo persalimo prednizolona skiria??? beje,gerkle nebuvo raudona.
as sitoj srity visiskai zalia esu