Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Roga @ 2013 05 23, 08:33)
aš neskiepiju kol kas niekuo, net privalomus skiepus turiu tik 2 mėn. skiepo
sergančio neskiepysiu schmoll.gif ir po tokių sunkių ligų kai dar švokščia ir sveika būdama tikrai neskiepysiu, čia aš taip garsiai mastau blush2.gif

Ir aš taip pat darau cool.gif Bet maniškiui jau 6,5 m o dar neskiepiju schmoll.gif

man mano vaiko kvėpavimas irgi nelabai dar patinka, bet švilpimo negirdžiu nei aš nei gydytoja. Pas pulmonologą taloną gavau tik birželio 27 d. manau iki to laiko vartosim min 50 vieną kartą.

Kolkas Flexotide duodu du kartus po 125, bet manau nuo savaitgalio ryte duosiu 50 vakare 125, o po to paliksiu tik 125 vakare. Man geriau suduot vaistus vakare vaikui nei dieną, kažkaip naktim dažniausiai užpuola astminiai kosuliai, tai ir duodu vakare.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 10:20)

Kolkas Flexotide duodu du kartus po 125, bet manau nuo savaitgalio ryte duosiu 50 vakare 125, o po to paliksiu tik 125 vakare. Man geriau suduot vaistus vakare vaikui nei dieną, kažkaip naktim dažniausiai užpuola astminiai kosuliai, tai ir duodu vakare.

hmmm, aš šiandiena ryte jau girdėjau negražų jos kvepavima g.gif tai ir mastau kas geriau prieš naktį ar prieš diena duoti kviepuoti, naktys ramios g.gif nuo šeštadienio nebuvo priepolio ir kosulio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 23, 09:39)
hmmm, aš šiandiena ryte jau girdėjau negražų jos kvepavima g.gif tai ir mastau kas geriau prieš naktį ar prieš diena duoti kviepuoti, naktys ramios g.gif nuo šeštadienio nebuvo priepolio ir kosulio g.gif

O iš vakaro davei Flexotide?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 10:49)
O iš vakaro davei Flexotide?

aha dar nemažinu, pulmonologė sakė pradėti mažinti nuo birželio 15 dienos, dar du kartus dienoje purškiu
Atsakyti
O gydytoja irgi girdėjo obstrukciją?
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 11:04)
O gydytoja irgi girdėjo obstrukciją?

aha girdėjo ir todėl sakė dar negalite mažinti todėl iki birželio 15 dienos purkšime, jei labiau girdėsis sakė ir ventolina imtis.
Atsakyti
Kol girdžiu bent menkiausią švilpesį visada duodu Ventoliną, bent du kartus 10 min prieš Flexotide. Jei turiu galimybč Ventoliną tokiomis dienomis purškiu 3-4 kartus.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 11:19)
Kol girdžiu bent menkiausią švilpesį visada duodu Ventoliną, bent du kartus 10 min prieš Flexotide. Jei turiu galimybč Ventoliną tokiomis dienomis purškiu 3-4 kartus.

matot kaip nesusimaščiau ir gydytojos neklausiau g.gif
po Flixsotido neblogai jaučiasi toks jausmas kad tuoj sloga prasidės g.gif bet mums 4 dantukai paskutiniai dygsta gal tai ir turi įtakos g.gif
Atsakyti
Mes gavom Flexotida 125mg kvepuoti po 1 ipurskima ryte ir vakare du menesius, nors gydytoja negirdejo nei obstrukcijos, nei karkalu plauciuose. Bet bijau dar mazint, nes praeita karta kai tik menesi pavartojom vaistus po kokios savaites susirgo. Dabar isvis nekosti, kvepuoja puikiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melle: 23 gegužės 2013 - 10:51
melle, gal būt staigiai nutraukėt Flexotide. Patariama jį mažinti palaipsniui wink.gif

Roga prieš purkšdama Flexotide pirma supurkšk Ventolino, o tik po 10 min Flexotide, geriau įsisavins wink.gif
Atsakyti
O mes karsciuojam doh.gif Bet nekoseja g.gif Man jau baisu, gerkle raudona, vel pagavo poliklinikoj ka nors naujo verysad.gif
Bet neatrodo sergantis, tik kai auksta temperatura, nosytei berods vel atsirado slogos, bet nebega, biski traukineja kai guli, bet valiau,nieko neistraukiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 23, 12:35)

Roga prieš purkšdama Flexotide pirma supurkšk Ventolino, o tik po 10 min Flexotide, geriau įsisavins wink.gif

pasinaudosiu jūsų patarimu 4u.gif
Atsakyti