Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

Ketotifenas pakankamai stiprus antihistamininis vaistas, turi migdomąjį poveikį, gali džiovinti burnos gleivinę. Jo poveikis pasireiškia palaipsniui ir yra vartojamas ilgą laiką, nuo 2 iki 6 mėn.

Ketotifeno ir Singulairo poveikis yra skirtingas, vienas veikia histamino gamybą organizme, kitas- leukotrienų.

Vakar buvom su mažium pas gydytoja, plaučiukai švarūs galų gale. Bet kadangi prie kabineto pralaukėm beveik valandą, o aplink buvo ne vien sveikų vaikų, tai daba laukiu kas bus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 22, 10:34)
Ketotifenas pakankamai stiprus antihistamininis vaistas, turi migdomąjį poveikį, gali džiovinti burnos gleivinę. Jo poveikis pasireiškia palaipsniui ir yra vartojamas ilgą laiką, nuo 2 iki 6 mėn.

Ketotifeno ir Singulairo poveikis yra skirtingas, vienas veikia histamino gamybą organizme, kitas- leukotrienų.

Vakar buvom su mažium pas gydytoja, plaučiukai švarūs galų gale. Bet kadangi prie kabineto pralaukėm beveik valandą, o aplink buvo ne vien sveikų vaikų, tai daba laukiu kas bus sad.gif

Imeskit jus man koki butent reikia Singulair ziureti g.gif Nes kainos skiriasi ir mg doh.gif

Bet kodel tada jinai man nedave jam recepto g.gif Parase ant lapuko, tipo pasiziurekit dar sita, jei to negausit g.gif
O dabar ieinu i vaistines tinklapius ir visur raso receptinis vaistas doh.gif

Kad tik nieko jus nepasigautumet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'inoma: 22 gegužės 2013 - 09:52
Singulairo nevartoja maniškis. O dėl dozės tai pagal Jūsų vaiko amžių būtų 4 mg. O čia Lietuvoje Jums recepto neišrašė? Gal ir be recepto galima įsigyt. Juk daugelis vaistų yra receptiniai o pardavinėjami ir be recepto.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 22, 11:04)
Singulairo nevartoja maniškis. O dėl dozės tai pagal Jūsų vaiko amžių būtų 4 mg.  O čia Lietuvoje Jums recepto neišrašė? Gal ir be recepto galima įsigyt. Juk daugelis vaistų yra receptiniai o pardavinėjami ir be recepto.

Gal ir galima,bet camelijoj raso receptinis vaistas g.gif
Atsakyti
Singulairu vėl prekiauja Lietuvoje? Regis jis išvis buvo dingęs ir jį tik iš Lenkijos mamos parsivešdavo.
Singulairą tikrai parduos be recepto, nes kaina jo oi oi, tai vaistininkė tiks apsidžiaugs kad pirkėjas atsirado, nes ligonių kasos šio vaisto nebekompensuoja.
Atsakyti
Jus apie si Singulair snekat? http://evaistine.cam...mg-tab-chew-n28
Atsakyti
Vaistas tas pats, tik keista kaina, nes šaip jo kaina panaši kaip šioje nuorodoje:
Singulair 4 mg

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 22, 13:11)
Vaistas tas pats, tik keista kaina, nes šaip jo kaina panaši kaip šioje nuorodoje:
Singulair 4 mg

gintarinei jisai apie 80lt raso g.gif Gal atpigo?Bet raso receptinis, reikes kada uzklausti vaistinei, kiek kainuoja
Atsakyti
Uzklausiau camelioj apie ta vaista, tai va ka atrase:

Laba diena,

Ačiū kad teiraujatės.Šią prekę galite užsisakyti internetu ir nurodyti vaistinę, kurioje jums būtų patogu atsiimti http://evaistine.cam...tml?fs=singulai. Internetinėje vaistinėje kaina 66,31 lt, įprastoje vaistinėje kaina su nuolaidų kortele apie 70lt. Singulair vaistinėje galite atsiimti ir be recepto,receptas nesaugomas.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 22, 10:34)

o mes dar švokščiam, dar 15 dienų du kartus purškiu intensyviai, o tada mažinu, ji man patarė ryte purkšti tą viena įpurškima, ką manote g.gif ir sako jei viskas gerai susitiksime tik rudenį, jei ne bet kada priims jai kas ne taip. kaip tu sakai tyliai tyliai tuk tuk šššš mažinam.
Atsakyti
Sveikos visos, mes jau buvom pas jus i temute isiverze pries kelias savaites,o dabar ir vel ateinam:)
mane neramina toks dalykas: kaip jums nustate bronchine astma? ar dare kokius tyrimus? mums tai jokiu tyrimu nedare,paklauuse sunu ir pasake kad turime polinki. o dabar gryze buvom pas savo pulmunologe,papasakojau kaip buvom susirge,parodziau,kokius vaistukus buvo paskyre mums,pasirodo ten buvo prednizolonas,tai gydytoja mums padidino doze kvepuojamu vaistu,israse turet namie prednizolono,ir priedo montelukasto,taip atrodo tie vaistai vadinasi...
siuo metu sunus vis pakosineja,gydytoja sako,jog tai del to,kad dabar zydi visi augalai ir ta didesne doze liepe kvepuot menesi,o po to mazint.. man taip gaila vaiko,kad tokius vaistus reikia gert... sakau gal yra kazkokie issamus tyrimai ddel astmos?
beje, gryze i lietuva paskiepijome sunu prevenar 13 skiepu, gal lengviau musu ligos praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2013 05 23, 09:15)
Sveikos visos, mes jau buvom pas jus i temute isiverze pries kelias savaites,o dabar ir vel ateinam:)
mane neramina toks dalykas: kaip jums nustate bronchine astma? ar dare kokius tyrimus? mums tai jokiu tyrimu nedare,paklauuse sunu ir pasake kad turime polinki. o dabar gryze buvom pas savo pulmunologe,papasakojau kaip buvom susirge,parodziau,kokius vaistukus buvo paskyre mums,pasirodo ten buvo prednizolonas,tai gydytoja mums padidino doze kvepuojamu vaistu,israse turet namie prednizolono,ir priedo montelukasto,taip atrodo tie vaistai vadinasi...
siuo metu sunus vis pakosineja,gydytoja sako,jog tai del to,kad dabar zydi visi augalai ir ta didesne doze liepe kvepuot menesi,o po to mazint.. man taip gaila vaiko,kad tokius vaistus reikia gert... sakau gal yra kazkokie issamus tyrimai ddel astmos?
beje, gryze i lietuva paskiepijome sunu prevenar 13 skiepu, gal lengviau musu ligos praeis 4u.gif

tai tokia sunki situacija buvo, kad prednozolona liepė gerti blink.gif

mes kai mažos mums padarė plaučių nuotrauka, ištyrė dėl tuberkuliozės ir viskas. bet man to pakanka, nes aš pati girdžiu plika akimi kaip ji šnypščia ir cypia.

aš neskiepiju kol kas niekuo, net privalomus skiepus turiu tik 2 mėn. skiepo nes ten yra dar daugiau alergenų blush2.gif čia mano nuomonės ax.gif sueis trys metukai pabandysime skiepytis kas priklauso, nes kol kas be šansų, o sergančio neskiepysiu schmoll.gif ir po tokių sunkių ligų kai dar švokščia ir sveika būdama tikrai neskiepysiu, čia aš taip garsiai mastau blush2.gif

o jus jei dideli tai daug ką gali padaryti iš tyrimų, net kiek patenka deguonies kaip ji vadinasi spirometrija g.gif
Atsakyti