Li'inoma Zirtec kartais ir kelias dienas tik geriam, bet mes dažniau ji naudojam prie odos niežėjimo.
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 14:24)
O kas galit parekomenduoti tikrai gera pulmonologe is santariskiu?
Miglė Klimantavičienė man labai patinka , paskaityk yra jos dosjė santariškių psl, Daiva Žukauskienė irgi man labai patiko, dar Ivaškevičius labai toks profesionalus. Šiaip labiausiai aš už pirmą gydytoja, nors esu bendravus ir su toliau minėtais
Šiaip dažnai ten mokamų konsultacijų yra ir šiaip gydytojai praktikai, nes dirba ir konsultacinėje poliklinikoje ir privačiose ir pulmonologijos skyriuje.
QUOTE(nataliuncik @ 2013 05 17, 14:25)
pakanka, jei tik yra pirmi požymiai, jei jau kas rimčiau, tai 2sav. ir tik po to pamažu mažint
Paracetamolio žvakutės arba 1/2 tabl. sutrint, dar galima kaitaliot su Ibuprofeno tabl.(kai sunkiai numušama temperatūra), bet čia jei virš 39, žemiau tik aptrinimai su drungnu vandeniu
va, vadinasi nenusikalbėjau
net nežinojau apie Ibuprofeno tabl. retai tampa būna, tfu tfu tfu , o paracetamolis tai tas kur ir sau perkam? neocitramonas? 5 lt už dėžute?
QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 14:30)
Aš vakar buvau užrašius vaiką pas gydytoją, vaistų išsirašyt ir pamiršau nuvažiuoti
aš tai net pas gydytoją buvau bet pamiršau F išsirašyti, tai paskui pas šeimos ėjau ir akurat po kelių dienų vaistai baigėsi ir gerai , kad atsargoje turėjome
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 14:39)
As turbut Jums jau atsibodau visoms
Bet pvz, jei vaikas nekoseja, neserga ir mes eisim pas pulmonologa, ar jinai kazka gares pasakyti?
mes dažniausiai ir ėjom ramybės busenoje, bet ji girdėdavo obstrukcija, švilpimus, "bet jai taip priklauso" sakydavo, vaistukų išrašydavo, aptardavome kaip gyvenom kol nesimatėm, verta eiti
---
Mamos, o kai jūsų vaikai neserga, bet važiuojat į svečius porai dienų imat vaistukus? (nes aš tai dažniausiai ne, bet ir nevažiuojam kažkur toli
)