Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 12:39)
As turbut Jums jau atsibodau visoms  lotuliukas.gif  Bet pvz, jei vaikas nekoseja, neserga ir mes eisim pas pulmonologa, ar jinai kazka gares pasakyti?

neatsibodai 4u.gif
Pulmonologas galės pasakyti. Išsiklausinės visą Jūsų vaiko ligos istoriją, paklausys plaučiukų ir jei nieko negirdės tiesiog pakomentuos kaip elgtis kito sirgimo metu. Dar gali padaryti nosies tepinėlį nustatyti ar sloga gali būti alerginio pobūdžio, pasiūlys alergenų tyrimą ir tiek.
Atsakyti
Li'inoma Zirtec kartais ir kelias dienas tik geriam, bet mes dažniau ji naudojam prie odos niežėjimo.

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 14:24)

O kas galit parekomenduoti tikrai gera pulmonologe is santariskiu?

Miglė Klimantavičienė man labai patinka , paskaityk yra jos dosjė santariškių psl, Daiva Žukauskienė irgi man labai patiko, dar Ivaškevičius labai toks profesionalus. Šiaip labiausiai aš už pirmą gydytoja, nors esu bendravus ir su toliau minėtais
Šiaip dažnai ten mokamų konsultacijų yra ir šiaip gydytojai praktikai, nes dirba ir konsultacinėje poliklinikoje ir privačiose ir pulmonologijos skyriuje.

QUOTE(nataliuncik @ 2013 05 17, 14:25)
pakanka, jei tik yra pirmi požymiai, jei jau kas rimčiau, tai 2sav. ir tik po to pamažu mažint

Paracetamolio žvakutės arba 1/2 tabl. sutrint, dar galima kaitaliot su Ibuprofeno tabl.(kai sunkiai numušama temperatūra), bet čia jei virš 39, žemiau tik aptrinimai su drungnu vandeniu

va, vadinasi nenusikalbėjau smile.gif

net nežinojau apie Ibuprofeno tabl. retai tampa būna, tfu tfu tfu , o paracetamolis tai tas kur ir sau perkam? neocitramonas? 5 lt už dėžute?

QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 14:30)

Aš vakar buvau užrašius vaiką pas gydytoją, vaistų išsirašyt ir pamiršau nuvažiuoti  doh.gif

aš tai net pas gydytoją buvau bet pamiršau F išsirašyti, tai paskui pas šeimos ėjau ir akurat po kelių dienų vaistai baigėsi ir gerai , kad atsargoje turėjome

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 14:39)

As turbut Jums jau atsibodau visoms  lotuliukas.gif  Bet pvz, jei vaikas nekoseja, neserga ir mes eisim pas pulmonologa, ar jinai kazka gares pasakyti?

mes dažniausiai ir ėjom ramybės busenoje, bet ji girdėdavo obstrukcija, švilpimus, "bet jai taip priklauso" sakydavo, vaistukų išrašydavo, aptardavome kaip gyvenom kol nesimatėm, verta eiti smile.gif
---

Mamos, o kai jūsų vaikai neserga, bet važiuojat į svečius porai dienų imat vaistukus? (nes aš tai dažniausiai ne, bet ir nevažiuojam kažkur toli g.gif )
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 13:59)
neatsibodai  4u.gif
Pulmonologas galės pasakyti. Išsiklausinės visą Jūsų vaiko ligos istoriją, paklausys plaučiukų ir jei nieko negirdės tiesiog pakomentuos kaip elgtis kito sirgimo metu. Dar gali padaryti nosies tepinėlį nustatyti ar sloga gali būti alerginio pobūdžio, pasiūlys alergenų tyrimą ir tiek.

Supratau, aciu Jums visoms uz paaiskinima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 17, 14:32)

Mamos, o  kai jūsų vaikai neserga, bet važiuojat į svečius porai dienų imat vaistukus? (nes aš tai dažniausiai ne, bet ir nevažiuojam kažkur toli  g.gif )

matyt esu kvankt moteris bet kur tik važiuoju jei nors kiek toliau nuo namų pasiimu vaistinėle skirta mano dukrytei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 17, 13:32)
Miglė Klimantavičienė man labai patinka , paskaityk yra jos dosjė santariškių psl,

Mamos, o  kai jūsų vaikai neserga, bet važiuojat į svečius porai dienų imat vaistukus? (nes aš tai dažniausiai ne, bet ir nevažiuojam kažkur toli  g.gif )

Mes pas ja skyriuj gulejom - nepatiko... Bet matyt musu biolaukai nesutapo rolleyes.gif Ir isvaziuojant israse Montelukasto savaitei, nepirkau net g.gif Labai man patiko skyriuj gydytoja G. Malisauskiene, gaila, kad konsultaciju poliklinikoj nedirba. O dabar tai vaikstom pas Jusiene Santariskese, dukart jau buvom, nieko blogo pasakyt negaliu. Ir pasikalbam ilgai, ir maloni.

Mes tai imam dabar jau... Maniskiui kai uzeina kosulys, tai taip staigiai, per valanda pasidaro labai blogai, tai del to.
Atsakyti
Mes uzsirasem pas Narkeviciute Irena, paziuresim ar musu biolaukai sutaps biggrin.gif
Man pazistama ja isgire
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 17, 13:32)
o paracetamolis tai tas kur ir sau perkam? neocitramonas? 5 lt už dėžute?

Koks dar citramonas? Citramono vaikams iki paauglystės negalima, jis net mirtinas gali būti. Yra Neoparacetamolis arba tiesiog Paracetamolis.

Jei išvažiuoja vaikai parai tai įdedu tik vaistus nuo astmos nors ir nenaudoja jų tuo metu. O jei daugiau nei dviem dienom, tai sukraunu visą vaistinėlę nuo visų įmanomų ligų. Kaip sakoma kai turi prie savęs tai ir neprireikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 17, 16:13)
matyt esu kvankt moteris bet kur tik važiuoju jei nors kiek toliau nuo namų pasiimu vaistinėle skirta mano dukrytei blush2.gif

o gal tos kvank kur neima biggrin.gif šiaip kol nesusiduri su tuo, kad "reikėjo paimti", tol ir nepradedi imti

QUOTE(melle @ 2013 05 17, 16:13)
Mes pas ja skyriuj gulejom - nepatiko...

Mes tai imam dabar jau... Maniskiui kai uzeina kosulys, tai taip staigiai, per valanda pasidaro labai blogai, tai del to.

tai turbūt, bet man ji tokia maloni ir su vaiku ir su mama. na tikrai, gal biolaukai...
ir ištikrųjų bendravimas su gydytoju yra labai svarbus vertinant gydytojo darbą

va pas mus tai taip umai nebūna, todėl neimu, net pas auklę nepalieku. dar būtu be tarpines imčiau, o kai su tarpine bijau sulaužyti blush2.gif tai tampau tik kai serga

QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 16:32)
Koks dar citramonas? Citramono vaikams iki paauglystės negalima, jis net mirtinas gali būti. Yra Neoparacetamolis arba tiesiog Paracetamolis.

Jei išvažiuoja vaikai parai tai įdedu tik vaistus nuo astmos nors ir nenaudoja jų tuo metu. O jei daugiau nei dviem dienom, tai sukraunu visą vaistinėlę nuo visų įmanomų ligų. Kaip sakoma kai turi prie savęs tai ir neprireikia  lotuliukas.gif

ai sumaišiau, neoparacetamolis pas mane, bet vaikams neduodu

aš tai turbūt kol nesusidursiu su tuo, kad reikia imti, tol neimsiu

Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 17, 16:11)
aš tai turbūt kol nesusidursiu su tuo, kad reikia imti, tol neimsiu

aš visada imu. Jei dienai-dviem - tai minimaliai, o jei atostogoms - tai jau visą čemodaną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 15:32)

Jei išvažiuoja vaikai parai tai įdedu tik vaistus nuo astmos nors ir nenaudoja jų tuo metu. O jei daugiau nei dviem dienom, tai sukraunu visą vaistinėlę nuo visų įmanomų ligų. Kaip sakoma kai turi prie savęs tai ir neprireikia  lotuliukas.gif

aš ir kai į sanatorija variau tai visas čimodana atskira vaistų nuo visko ir visada lotuliukas.gif o į ligonine vyras dar ir inchaliatorių atzaukė, nes infekciniame tokių neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2013 05 17, 17:02)
aš visada imu. Jei dienai-dviem - tai minimaliai, o jei atostogoms - tai jau visą čemodaną  biggrin.gif

As ir taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 17, 13:24)
Matot neduoda siuntimo, bet as uzsiregistravau i santariskes birzelio pradzioj, tai eisim uz pinigelius  4u.gif 

O kas galit parekomenduoti tikrai gera pulmonologe is santariskiu?

kaip gali neduoti siuntimo? g.gif tada keiskit gydytoja jeigu norit istirti vaika o ji neduoda siuntimu pas atitinkamus gydytojus doh.gif

O is santariskiu as kolkas uz Jusiene galva guldyciau wub.gif nu man ji tokia faina. Taip graziai sutaria su vaikais ir nuosirdziai viska paaiskina. Rupestinga. Daugiau tokiu nuosirdziu gydytoju reiketu wub.gif
Atsakyti