QUOTE(bevardė @ 2013 05 17, 09:41)
Mano vaikis jau nekosėja, na gal pora kartų per dieną, bet vakar kai užmigo atėjau apklostyt ir vėl išgirdau kaip viskas cypia. Teks pratęst Ventoliną, o jau norėjau nebeduot. Fleksotide irgi manau dvieju sav neuzteks, teks menesiuką pavartot o tada tik mažint.
liuks svarbiausia kad viskas geryn
naktį nesupratau kas dukrytei buvo, išsigandusi ėmiau ventolina. toks jausmaskvėpavime kad atrodo didelis bumbulas jei neatsikosys neišėjo uždus. o sukvėpavus nurimo po kurio laiko ir toliau sau ramiai miegojo. kažin kas čia buvo
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 17, 10:19)
bendrai paėmus tai normaliai atrodo, mano 3 m sveria 14 kg ir 94 cm, o pernai tai tokio pat svorio buvo būdama dvimetinuke. bet gal truputi ir sutapimas toks augimas
man jau su vyresniuoju buvo, kai nuo tų sirupiukų pabėrė, šiaip patys namie tai ibufen turim sirupa, bet kaip retai naudojam galvos labai nesukam. O JUS KĄ VAIKUI NUO TEMPOS DUODAT?
man jau su vyresniuoju buvo, kai nuo tų sirupiukų pabėrė, šiaip patys namie tai ibufen turim sirupa, bet kaip retai naudojam galvos labai nesukam. O JUS KĄ VAIKUI NUO TEMPOS DUODAT?
aš ir nurašau, kad sutapimas, žiūriu toliau.
paracetamolio žvakute, vibrocol žvakute yra žvakučių juk dabar visokių. mes dar mažos