Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 16, 14:30)
tfu tfu tfu, mes iš tu kurie gerai toelruoja, net gal ramesni mano vaikai biggrin.gif nes šiuo metu abu gauna sūnus prie Ar 5mg ir mergaitė prie BA 4mg.

O mano ramybės ir džiaugsmo įsikūnijimas nuo Monkastos buvo tapęs tikru nervų kamuoliuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 14:12)
Bet Flexotide kvėpuojamas su kauke įtakoja nosies gleivinės plonėjimą, gali sukelti dažną kraujavimą iš nosies bei veikia burnos gleivinę. Taip vaiaki praskalauja burnytę, bet jei nemoka išspjaut nuryja. Dozės nedidelės, bet jos yra sad.gif

o mes kai dar tokios mažos viska nugeriame, kažin kiek laikys skrandukas g.gif

QUOTE(gupija @ 2013 05 16, 15:06)
Man praėjo kažkiek laiko, kol suvokiau, kad nuo visokių umkalorų, hedelixų ir panašių žolinių preparatų sūnui tik pablogėja.

mums ir nepadeda jokie, net sakyčiau situacija pablogina.

mums ir monkasta netiko, ne tik kad nerami buvo, o plius poveikio nulis kaip kosijo kaip švilpė po kurso taip švilpė.

buvau pas gydytoja, paklausė ir sako, vargu ar pavyks sumažinti Flixsotido unsure.gif o aš pastebėjau, kad mums Flixsotidas skatina augima, arba sutapimas g.gif
Atsakyti
Teigiamo poveikio ir mano vaikui nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 05 16, 16:27)
Teigiamo poveikio ir mano vaikui nebuvo.

nuo lapkričio mėnesio paaugo 15 cm, net vieno tarpu buvo ir kojų skausmai. bet galvoju gal tiesiog sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 16, 17:50)
nuo lapkričio mėnesio paaugo 15 cm, net vieno tarpu buvo ir kojų skausmai. bet galvoju gal tiesiog sutapimas g.gif

čia mažytė taip paaugo? blink.gif
nes žiūriu du vaikai pas jus, jai paauglis, tai norma

mano gal 5 cm ir kelis kg, bet ji tokia vidutinė mergaitė
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 16, 17:32)
čia mažytė taip paaugo?  blink.gif
nes žiūriu du vaikai pas jus, jai paauglis, tai norma
mano gal 5 cm ir kelis kg, bet ji tokia vidutinė mergaitė

aha mažylė taip auga dar nėra dviejų metų, bet mes jau lenkiam, sako oho kokia didelė, aišku aukštumų rekordų nemušam. tai tfu tfu dabar nors auga lėtai per mėnsį po 1 cm. o pradžioje po mėnesio vartojimo Flixsotido kojyčių skausmai prasidėjo ir ką manot gydytoja pamatuoja tai 7 cm buvo paaugusi, gaila vaiko, dariau masažus, voniales tryniau kojytės tai dabar neblogai. dabar numetė svoriuko po roto tai svėrė ligoninėje 11,9 kg ir 89 cm. o ji pas mane valganti serga ar ne visada valgo gerai, o vat su skyščiais bėda todėl ir į ligonine papuolėme lašinti lašinių.
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2013 05 16, 15:30)

rodė alergiją?

Na nzn koki jinai ten kraujo tyrima dare, bet sake jog nerodo nei vieno alergeno g.gif

Sakykit o po kieki dienu, jei jums reikia purskiat ventolina?
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 14:05)
Nuo temperaturos ibufena duodu, o jei jau miega ir pastebiu temperatura, tai ikisu zvakute paracetomolio  4u.gif

Ibufeno BA sergančiam vaikui, nieku gyvu neduočiau schmoll.gif

QUOTE(dovilasas @ 2013 05 16, 14:41)
o mums gydytoja pasake,kad maniskiui ventolinas yra pagrindiniai vaistukai,o flixotide labai retai kada purskiu

arba gydytoja suklydo, arba jūs ne taip supratote. Ventolinas purškiamas tik tol, kol yra bronchų spazmai, o Flixotidas vartojamas ne trumpiau nei mėnesį. Ne viena mama jums čia tą sakė, todėl, manau, kad jūsų gydytoja tiesiog suklydo g.gif

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 20:52)

Tik tol, kol bronchai spazmuoja arba kosėja stipriai, vėliau nutraukiu
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 05 16, 22:12)
Ibufeno BA sergančiam vaikui, nieku gyvu neduočiau  schmoll.gif

O kas darosi nuo ibufeno? Mes ir anksciau gerem, ir dabar, vakar daviau, bet nulis reakcijos nekosejo vaikas g.gif Tik diena biski, bet kosulis vis retesnis darosi

Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 22:26)
O kas darosi nuo ibufeno? Mes ir anksciau gerem, ir dabar, vakar daviau, bet nulis reakcijos nekosejo vaikas  g.gif  Tik diena biski, bet kosulis vis retesnis darosi

o lapį skaitėte Ibufeno? vyras nupirko perskaičiau, kad prie BA nerekomenduoja duoti, tada dar gydytojos užklausiau, ir pasakė visi tie dažantys sirupiukai nuo tempos ar kosulio t.y. su visokiais saldikliais tikrai negalima, tą patį ir pulmonologė patvirtino. nes mums nuo dažiklių išberia uodega nuo visų tokių sirupiukų doh.gif
Atsakyti
Gerai, kad maniškis jau gali tabletes nuryt, nors pastebėjau, kad sirupas suveikia geriau, jo nealergizavo jis.

Mano vaikis jau nekosėja, na gal pora kartų per dieną, bet vakar kai užmigo atėjau apklostyt ir vėl išgirdau kaip viskas cypia. Teks pratęst Ventoliną, o jau norėjau nebeduot. Fleksotide irgi manau dvieju sav neuzteks, teks menesiuką pavartot o tada tik mažint.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 05 16, 19:26)
dabar numetė svoriuko po roto tai svėrė ligoninėje 11,9 kg ir 89 cm. o ji pas mane valganti serga ar ne visada valgo gerai, o vat su skyščiais bėda todėl ir į ligonine papuolėme lašinti lašinių.

bendrai paėmus tai normaliai atrodo, mano 3 m sveria 14 kg ir 94 cm, o pernai tai tokio pat svorio buvo būdama dvimetinuke. bet gal truputi ir sutapimas toks augimas g.gif

QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 21:52)
Na nzn koki jinai ten kraujo tyrima dare, bet sake jog nerodo nei vieno alergeno  g.gif

gal jus papuolat į tą skaičių kur alergenus sunkiau sugaudyt, paaugus gali būt lengviau g.gif o ir mutuoja tos alergijos, keičiasi

dažniausiai apie 5, kartais būna sako va jau nuimkit po kelių dienų, bet vakare niekaip neišsikosėjo tai dar papurškiu kol savarankiškai iškosėt pradeda

QUOTE(kustuce @ 2013 05 16, 23:12)
. Ventolinas purškiamas tik tol, kol yra bronchų spazmai, o Flixotidas vartojamas ne trumpiau nei mėnesį. Ne viena mama jums čia tą sakė, todėl, manau, kad jūsų gydytoja tiesiog suklydo  g.gif

gal ginčitinas dalykas, nes mūsų gyd tikrai pasakė, kad F pakanka ir 2 sav purkšti. manau šioje situacijoje svarbu klausyti savo gydytojo , o ne nuomonių iš šalies. nesakau kad jos netinkamos ar ka, tiesiog pasimesti taip galima

aš kaip tik duodu kai nekosėja, bet žinau, kad yra karkalų ir vaikas negali išsikosėti ir tik obstrukcinis kvėpavimas atsiranda

QUOTE(Roga @ 2013 05 17, 10:19)
o lapį skaitėte Ibufeno? vyras nupirko perskaičiau, kad prie BA nerekomenduoja duoti, tada dar gydytojos užklausiau, ir pasakė visi tie dažantys sirupiukai nuo tempos ar kosulio t.y. su visokiais saldikliais tikrai negalima, tą patį ir pulmonologė patvirtino. nes mums nuo dažiklių išberia uodega nuo visų tokių sirupiukų doh.gif

man jau su vyresniuoju buvo, kai nuo tų sirupiukų pabėrė, šiaip patys namie tai ibufen turim sirupa, bet kaip retai naudojam galvos labai nesukam. O JUS KĄ VAIKUI NUO TEMPOS DUODAT?
Atsakyti