QUOTE(Roga @ 2013 05 16, 19:26)
dabar numetė svoriuko po roto tai svėrė ligoninėje 11,9 kg ir 89 cm. o ji pas mane valganti serga ar ne visada valgo gerai, o vat su skyščiais bėda todėl ir į ligonine papuolėme lašinti lašinių.
bendrai paėmus tai normaliai atrodo, mano 3 m sveria 14 kg ir 94 cm, o pernai tai tokio pat svorio buvo būdama dvimetinuke. bet gal truputi ir sutapimas toks augimas
QUOTE(L'inoma @ 2013 05 16, 21:52)
Na nzn koki jinai ten kraujo tyrima dare, bet sake jog nerodo nei vieno alergeno
Sakykit o po kieki dienu, jei jums reikia purskiat ventolina?
gal jus papuolat į tą skaičių kur alergenus sunkiau sugaudyt, paaugus gali būt lengviau
o ir mutuoja tos alergijos, keičiasi
dažniausiai apie 5, kartais būna sako va jau nuimkit po kelių dienų, bet vakare niekaip neišsikosėjo tai dar papurškiu kol savarankiškai iškosėt pradeda
QUOTE(kustuce @ 2013 05 16, 23:12)
. Ventolinas purškiamas tik tol, kol yra bronchų spazmai, o Flixotidas vartojamas ne trumpiau nei mėnesį. Ne viena mama jums čia tą sakė, todėl, manau, kad jūsų gydytoja tiesiog suklydo
Tik tol, kol bronchai spazmuoja arba kosėja stipriai, vėliau nutraukiu
gal ginčitinas dalykas, nes mūsų gyd tikrai pasakė, kad F pakanka ir 2 sav purkšti. manau šioje situacijoje svarbu klausyti savo gydytojo , o ne nuomonių iš šalies. nesakau kad jos netinkamos ar ka, tiesiog pasimesti taip galima
aš kaip tik duodu kai nekosėja, bet žinau, kad yra karkalų ir vaikas negali išsikosėti ir tik obstrukcinis kvėpavimas atsiranda
QUOTE(Roga @ 2013 05 17, 10:19)
o lapį skaitėte Ibufeno? vyras nupirko perskaičiau, kad prie BA nerekomenduoja duoti, tada dar gydytojos užklausiau, ir pasakė visi tie dažantys sirupiukai nuo tempos ar kosulio t.y. su visokiais saldikliais tikrai negalima, tą patį ir pulmonologė patvirtino. nes mums nuo dažiklių išberia uodega nuo visų tokių sirupiukų
man jau su vyresniuoju buvo, kai nuo tų sirupiukų pabėrė, šiaip patys namie tai ibufen turim sirupa, bet kaip retai naudojam galvos labai nesukam. O JUS KĄ VAIKUI NUO TEMPOS DUODAT?